Şimdi Ara

Beyaz eşya dükkanımın karşısına beyaz eşya dükkanı açtılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 yıldır aynı pasajda beyaz eşya satıyorum. Kazancım beni az çok idare ediyordu. Taa ki 1 ay öncesine kadar. Tam karşıma başka bir beyaz eşya dükkanı açtılar. Ne hikmetse benim sattığım ürünlerin aynısını satıyor. Sattığı fiyatlar da benim sattığımın 50-100 TL daha aşağısı. Bu fiyatlara sattığı ürünlerden hayatta kâr edemez. Tutunmak için zararına satıyor fakat bu sefer benim ekmek teknemi baltalamış oluyor. Bu da yetmiyormuş gibi benim aylardır hoşlandığım yan dükkandaki bayanı 1 haftada yemeğe davet etti. Elimden neyim var neyim yok alacak bu adam. Ne yapayım sizce? Benim aklıma mafya kiralamak geliyor.

• Abicim ne mafyası? Ticaret ahlakı vardır, dayanmaya çalış biraz; hala tutunuyorsa kapatacaksın dükkanı, başka ihtimal yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmanın filan mı hocam? Tanıyor musunuz dükkan sahibini? Eğer zararda iseniz çok geç olmadan elinizdeki malları 0layın
  • CSB

• eğer gerçekse @Sosisli Süte katılıyorum
  • bizimde dükkanımızın karşısına halamın kocası dükkan açmıştı aynı iş üzerine...çok zorumuza gitmişti
  • siyah eşyacı dükkanı aç sende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyaz Eşya Önerileri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bombala

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Abicim ne mafyası? Ticaret ahlakı vardır, dayanmaya çalış biraz; hala tutunuyorsa kapatacaksın dükkanı, başka ihtimal yok.

Ne ahlakı yahu! Para kazandığını(doğru düzgün kazanamıyoruz da) gören bir dükkanın karşısına dükkan açıp bu şekilde kenelik yapmanın neresi ahlaklı.
  • Parası var gider açar dükkan ne var ki bunda ? Sende bir şekilde indirim yap ya da promosyon falan ver düzelir işlerin.

• seviyorsan git konuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: C. Kelioğlu

Merhaba arkadaşlar.

10 yıldır aynı pasajda beyaz eşya satıyorum. Kazancım beni az çok idare ediyordu. Taa ki 1 ay öncesine kadar. Tam karşıma başka bir beyaz eşya dükkanı açtılar. Ne hikmetse benim sattığım ürünlerin aynısını satıyor. Sattığı fiyatlar da benim sattığımın 50-100 TL daha aşağısı. Bu fiyatlara sattığı ürünlerden hayatta kâr edemez. Tutunmak için zararına satıyor fakat bu sefer benim ekmek teknemi baltalamış oluyor. Bu da yetmiyormuş gibi benim aylardır hoşlandığım yan dükkandaki bayanı 1 haftada yemeğe davet etti. Elimden neyim var neyim yok alacak bu adam. Ne yapayım sizce? Benim aklıma mafya kiralamak geliyor.

yalan atma facete senin cabbar kelioğlu diye 50 tane hesap var

• quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Bombala

quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

siyah eşyacı dükkanı aç sende

quote:

Orijinalden alıntı: visitorofflesh

Zebaniyi unutmuşşun

Bunlar güzel
  • Mafya tanıdığı olan var mı?
  • Ben mafyayım ama öyle ucuza çalışmam
  • ADRES VER DAYI, ADRES VEEER!!!

Beyaz eşya dükkanımın karşısına beyaz eşya dükkanı açtılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 15 Nisan 2014; 14:17:11 >
  • Ben olsam moonwalk yaparak dükkanı basar paraları çalardım. Yada çıkar ve masaya vur. Ona kimin patron olduğunu göster

• git deki oğlum ne sen kazanıyorsun ne ben gel ortak olalım de ve kadın işine gelincede yazı tura atın yada kızın kız kardeşi varsa bacanak olun derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.