Şimdi Ara

Beyaz eşya önerisi Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ev kuracağım ancak işlerin içinden asla çıkılmıyor. Çok model ve çok az teknik bilgi olduğu için destek istiyorum.

Buzdolabı: 2.750 - 4.250 aralığında bütçe. 2 kişi yaşayacağız.

Çamaşır makinesi: 1.750 - 3.000 aralığında Kurutma özellikliden gönlüm yana ancak normalde tavsiye edebilirsiniz.

Bulaşık makinesi: 1.500 - 2.500 aralığında

Şu kardeşinize bir el atıverin yahu @candogan62

• Merhaba,
    Siemens düşünürseniz aşağıdaki modellere bakabilirsiniz.

KG56NUW30N buzdolabı
    WG41A1X0TR 9 kg 1000 devir ( kurutma özelliği yok )
    SN234W00DT bulaşık

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676
  • Merhaba arkadaşlar,
    Siemens markasının ciddiyetine güvenerek bütün beyaz eşyaları siemens aldım,bu forumda da hemen hemen bütün yorumları okudum ama ankastre fırının camı daha 2.ayında çatladı,ürünlerin hepsini ürün de dahil garanti uzatma yaptırmıştım montaja geldiklerindeBeyaz eşya önerisi Acil epey de para verdim üstüne ki enayilikmiş benim yaptığım zira servis herhangi bir darbe almamasına rağmen kendi kendine çatlayan cam için garantiye dahil değildir dedi ve fabrikaya durumu iletti 1 hafta sonra fabrikadan mı işte siemensin müşteri hizmetlerinden aradılar ve cam kendi kendine çatlamaz işte sizden kaynaklıdır bu çatlama dediler ben de gelin kapağı inceleyin fabrikada eğer bir darbe bulursanız üstüne ben para vereceğim dedim ama nafile 740 tl lik cam parasını at pazarlığıyla 350 tl ye düşürebildim,demem o ki Siemensin böyle kazık atabileceği ihtimalini de düşünün ürün almadan evvel,

• Bende ev dizicem siemensi eledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer kaliteli istiyorsan

Bosch 9kg 1200 devir 2500-3000 aralığında alabilirsin. Türkiyede en çok satış yapan ve kullanılan.

Bosch 4-5 programlı bulaşık 2000-2400 aralığında.

Buzdolabı için bence 4000 civarına arçelik ürünlerini tercih edebilirsin.

Ama bütçe önemli ise vestelin ihracat fazlası ürünleri olan vsoutletlerden çok uyguna bulabilirsin.

5 programlı 1150 bulasık mak.

8 kg 1000 devir çamaşır 1300 tl mesela.

Önemli olan bütçe.
  • beko yeni çeyiz seti kampanyasından bu 3 ürünü alırsanız 32" tv bedava.
  • Merhaba
    Konuyu açıp sonra uğramıyorsunuz hocam :D:D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyaz Eşya Önerileri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Siemens Marka Düşünürseniz

KG57NVW22N Multibox, LEDaydınlatma, A+, Icebox, Beyaz 185x70x77 505 l 3.850TL

SN234W00DT A+ enerji sınıfı, 4 programlı bulaşık makinesi beyaz 12 lt 52 dB 2.050TL

WM10K260TR A+++ enerji sınıfı , 8 kilo 1000 devir inverter motor 2.500TL

Yukarıdaki ürünleri düşünebilir veya farklı model düşünüyor isenizde ürünler ile ilgili bilgi verebilrim. İyi günler.
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Üstad hergün düzenli olarak forumu çok sıkı şekilde takip ediyorum. Yorumları okuyorum değerlendiriyorum. Haklısınız cevap yazmamam hoş olmadı.
  • hocam aldınız mı beyaz eşyaları? ben de şuan karar aşamasındayım
  • ceza_61 kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam ve çok iyi tercihler yaptığımı düşünüyorum :D

PROFILO BM4380EG Bulaşık makinesi

Profilo CMG120DTR Çamaşır Makinesi

Grundig GKND 5300 L Buzdolabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ug35ur

Eğer kaliteli istiyorsan

Bosch 9kg 1200 devir 2500-3000 aralığında alabilirsin. Türkiyede en çok satış yapan ve kullanılan.

Bosch 4-5 programlı bulaşık 2000-2400 aralığında.

Buzdolabı için bence 4000 civarına arçelik ürünlerini tercih edebilirsin.

Ama bütçe önemli ise vestelin ihracat fazlası ürünleri olan vsoutletlerden çok uyguna bulabilirsin.

5 programlı 1150 bulasık mak.

8 kg 1000 devir çamaşır 1300 tl mesela.

Önemli olan bütçe.
    vestelin ihracat fazlası olan marka hangisi acaba o fiyatlara nereden bulabiliriz
  • 34HIL34 kullanıcısına yanıt
    Grundig buzdolabindan memnun musunuz? Youtube’da video incelemesi bile bulamadim. Cok kararsizim.
    Ozellikle ses konusunda ya cok sessiz ya da cok sesli yorumlari var. varsa detayli yorumlarinizi duymak isterim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ergatis E kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle söyliyeyim. Buzlukla hiç oynamadım sabit -18 derecede.(-26 ya kadar çıkabiliyor -18 dışında kullanmadım) Üst tarafa gelirsek 1 dereceden 8 dereceye kadar kademe var. Ben genellikle 5-6 da çalıştırıyorum. Bazen çok soğuk içecek içmek istiyorum 2-3 de çalıştırıyorum. 1 e hiç almadım. 4-5-6-7-8 de sessiz çalışıyor. Ancak 1-2-3 de nispeten daha sesli çalışır buda bence gayet normal. Çünkü normal soğutucu hazneyi resmen buzluk derecesinde kullanmak istiyorsunuz oluyor. Mavi ışın teknolojisi beni şaşırttı. Normalde 3-4 günde çürüyen domatesleri 15-20 gün sonra dahi çok keyifli olmasada kullanabilecek seviyede buluyorum. İç alan oldukça geniş. Kışın 8 derece çok ideal. Yazın ise 5-6 derece fazlasıyla yeterli olacaktır normal kullanıcılar için. Bu derecelerde de ses yok diyebilirim. 0 derece bölmesi başarılı. özellikle şaraplık alanı çok kullanışlı ki almamdaki en büyük etkenlerden biri diyebilirim. Ben o şaraplığa 1 litre colalarımı koyuyorum. Çok cola tüketen ve genellikle 1 litre tüketen biri olduğum için inanılmaz alan tasarrufu sağlıyor. 1.5 litreyide alıyor ancak 1.75 / 2 / 2.5 litre sığmıyor bunu belirteyim. Buzluk tarafı çok geniş. 2 çekmece ve ortada küçük çekmece(genelde dondurma vs. gibi küçük şeyleri koyabilirsiniz) var. Yani 3 çekmeceli. Tıka basa doldurdum diyebilirim. Bence en büyük eksi buzluk tarafında ışık yok. Nasıl bu kadar teknolojik bir ürüne 5₺ ürün montajı yapmazlar aklım onu almadı. Ben bu ürünü çok ciddi bir indirim ile 3.600₺ paraya aldım. Aynı paralara hemen hemen aynı seviyede Profilo samsung da vardı. İnanılmaz kafa yordum inanılmaz araştırdım. Teknik olarak kağıt üzerinde çok başarılı bir cihaz. Kullanımda da çok başarılı. Görüntü olarak çok güzel duruyor. Tok ve modern bir duruşu var.

Profilo çamaşır ve bulaşık makinesini kuran arkadaşlar neden bu buzdolabını aldınız iyi değil, marka olarak ürün olarak vs. falan demişler eşime. Ancak boş yorum. Gayet memnunum. Gayet kullanışlı. Sesi hiç rahatsız etmedi. Bazen ne kadar sesli çalışıyor bu yahu diyorum. O sırada da farkediyorumki buzluğun kapağı açık kalmış hava aldığı için buzluk ekstra soğutma için fazla güç harcıyor. Eğer insan gibi değilde çok sert ayağınızla falan kapatırsanız çarpıp geri atabiliyor. Üst tarafta kapak açık uyarısı var ancak buzluk kısmında yok. Genel olarak söyleyebileceklerim bunlar.

Ürün ile ilgili şu ana dek gördüğüm en detaylı açıklama oldu. Çok çok teşekkürler. Grundig biraz üvey evlat muamelesi görüyor arçelik/beko yanında.

Benim mutfağım çok dar olduğundan derinlik olarak cm’lerin bile önemi var benim için. Kendi sayfasındaki derinlik ölçüsünü arçelik modelinden alıp koymuşlar sanırım. Hepsiburada ve teknosada 75cm görünüyor, kendi sitesiNde 70. Derinlik bilgisine kapı kolu dahil mi diye soruyorum çağrı merkezi bilemiyoruz diyor.
    Sanırım elime mezura alıp gözü karartıp cevahire fln gitcem ürünü görmeye 😊. Şu an dolar kurundaki hareketten dolayı herkes yine fiyatları artırdı. Fiyat /performans olarak 5300 veya 5310 ‘dan birini alcak gibiyim.

Yükseklik: 1.85
    Genişlik: (Soldan sağa): 70.5 cm
    Derinlik: (Önden Arkaya): 70 cm

Bu ölçüler doğruydu diye hatırlıyorum. Ben bu ölçülerle teyit ederek almıştım. Tekrar ölçer bilgilendiririm sizi ancak bu ölçüler çıkacaktır diye düşünüyorum.
    Eğer bakabilirseniz çok mutlu edersiniz beni.😊
    Ölçüye kapı kolu dahil mi değil mi benim için kritik. Mutfağım çok küçük olduğundan kapı kolu da 5 cm ek olarak geliyor ve derinlik 75 cm oluyorsa üründen vazgeçeceğim.
    Çağrı merkezindeki arkadaşlar olsun ürün kataloğunda olsun bu temel bilginin olmaması da gerçekten üzücü. Bu bilgi nasıl net olarak olmaz, yazmaz aklım almıyor. Kendi sitelerinde farklı , başka sitelerde farklı bilgi var.
    Ses seviyesi için de kendi sitesinde 38 db, hepsiburada , mediamarkt, teknosada 44 yazıyor ama ordaki sizin genel yorumunuz benim için daha değerli oldu. Teşekkürler ☺️.

Ürün ya 38 yada 41 db. Tam hatırlayamadım şimdi. Ancak %90 ihtimalle kapı koluyla birlikte 75 cm.
  • Urunden halen memnun musunuz? Tavsiyeniz devam ediyor mu? 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: barış ertaşoğlu

Merhaba arkadaşlar,
    Siemens markasının ciddiyetine güvenerek bütün beyaz eşyaları siemens aldım,bu forumda da hemen hemen bütün yorumları okudum ama ankastre fırının camı daha 2.ayında çatladı,ürünlerin hepsini ürün de dahil garanti uzatma yaptırmıştım montaja geldiklerinde epey de para verdim üstüne ki enayilikmiş benim yaptığım zira servis herhangi bir darbe almamasına rağmen kendi kendine çatlayan cam için garantiye dahil değildir dedi ve fabrikaya durumu iletti 1 hafta sonra fabrikadan mı işte siemensin müşteri hizmetlerinden aradılar ve cam kendi kendine çatlamaz işte sizden kaynaklıdır bu çatlama dediler ben de gelin kapağı inceleyin fabrikada eğer bir darbe bulursanız üstüne ben para vereceğim dedim ama nafile 740 tl lik cam parasını at pazarlığıyla 350 tl ye düşürebildim,demem o ki Siemensin böyle kazık atabileceği ihtimalini de düşünün ürün almadan evvel,
    Bu yazıdan sonra Siemens ten soğudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.