Merhaba. Bireysel kullanıcılar için araçtan inmeden ödeme yapılabilen, mümkünse anahtarlık ya da kart sistemi olan kredi kartından onaysız direkt çekim yapabilen bildiğiniz düzgün çalışan bir sistem var mı? Türkiye Petrolleri'nde bu mümkün hatta direkt plaka tanıyor ama istasyonun kendi indiriminden faydalandırmıyor. Tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden %2.5 iskontolu veriyor. Başka bildiğiniz var mı?
Petek reglaj ayarı hangi vanadan yapılır?
Selamlar. Bir ev satın aldım 160m2 net 200m2 brüt. Komple izolasyon yaptırdım pencere ve fitiller elden geçti. Pervazlara silikon çekildi. Ayarları yapıldı. Şuan sıkı sıkıya kapanıyor ve mumla dahi rüzgar girişi Yok. Binada mantolama var. 13 yıllık bir bina en üst kattayim. Kombim dd atron yogusmasiz. Ev önceden merkezi sistemmis dolayısıyla tesisat merkezi sistemden kombili sisteme geçmiş benden önce.
En verimli şekilde kombiyi kullanmaya gayret ediyorum. İzopan ve ısıyay aldim henuz kargodan gelmedi. Petek reglaj ayarını ilk petekten son petege doğru yaptım (üst vanadan) ama aklıma şu soru takıldı. Peteği üst vanadan sıkınca kombinin devirdaim pompası zarar görmez mi? Bu işlemden sonra kısık musluk sesi gibi çok ince bir ses alıyorum dikkatli dinleyince.
Alt vanadan mi yapılmalı bu ayar?
Diğer sorularım şöyle; koridorda bir adet Petek var 140cm onu komple kapattım bu fayda mi sağlar zarar mı? Koridor uzun değil tum odalara açılıyor kapısı. Kullanılmayan bir oda var onu da kapattım.
Yatak odası evin en uç kısmında ve cam ile kapatılmış balkon var. Bu iki tık daha soğuk oluyor evin iyi ısınan yerlerine göre. Sanırım normal bir durumdur. Reglaj ayarından sonra biraz daha iyi durumda.
Ve kombiyi kaça ayarlamam lazım? 40da yakınca evde usumuyoruz açıkçası. Kalın giyiyoruz. Ama bu durumda kombi çok sık ateşleme yapıp kesiyor. Başında bekleyince 3,4 dakikada bir ateşleme sesini duyuyorum. Bunun zararı var mıdır? Eco mod açık bu arada.
65" TV tavsiyesi
|
silinsin
|
Cruze benzinden lpg'ye geçerken stop ediyor + tekleme yapıyor
|
|
|
windows 10'a yükseltmek mi yoksa direkt 10 kurmak mı?
|
|
Radyatör suyuna yağ karışması
|
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 847
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 37.068 (Bu ay: 987)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 240 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar