Şimdi Ara

beyaz esya stand, altigi vs..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler kolay gelsin yeni uyeyim aslinda candogan beyi cok takip ettigim icin ona sormustum ama sanirim kendisi yok.

Arkadaslar ben ne zamandir forumu takip ediorum ve birseyler danisip sormak istedim.

Gecen hafta bulasik makinem bozuldu. Boschtan SMS78M08TR A++ 6litrlik bulasik makinesi aldik. Ama forumda bu hizli program konusu vardi biz hizli program degilde eco50 program secip birde zaman kisaltma secioruz buda mi daha cok elektrk ve su harcio acaba?

Birde Ankastre mi alsaydim die cok kafam karismisti. Ama ankastre cok daha pahaliya geliordu. Ama googlede biraz arastirdim BEYAZ ESYA ALTIGI CEK-SIL die bir urun var beyaz esyalari yerinden oynatmadan altini silebilme ozelligine sahip. Duyup bilen var mi arkadaslarkullanislimi beyaz esyaya zarar verir mi ?

Eski bulasik makinesi ayagi kirilmis cekip silmekten seramigide pas yapmis ve buzdolabini cekip silindiginden beri harul hurul ses yapiyor odalardan duyuluyor ses.

Buzdolabimizda bozulursa lowfrost buzdolabi dusunuyorum forumda cok memnun kalanlar olmus ama sadece buzlanma olursa hanimlar icin temizligi zor olurmu ki diorum..

En cok merak ettigim bu beyaz esya altigi cek sil denen sey..

Birde bu lcd-plazma-led tv lerden az elektirik tuketenler varmi Arkadaslar?

Yorumlarinizi bekliorum.. saygilarimla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• galiba yeniyim diye kimse cvp vermek istemiyor ya. Sizin yorumunuzu bekliorum @candogan62

• Kimse yok mu arkadaslar yardimci olacak?

• Bahsettigim beyaz esya altligi:

beyaz esya stand, altigi vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jmet1

Iyi gunler kolay gelsin yeni uyeyim aslinda candogan beyi cok takip ettigim icin ona sormustum ama sanirim kendisi yok.

Arkadaslar ben ne zamandir forumu takip ediorum ve birseyler danisip sormak istedim.

Gecen hafta bulasik makinem bozuldu. Boschtan SMS78M08TR A++ 6litrlik bulasik makinesi aldik. Ama forumda bu hizli program konusu vardi biz hizli program degilde eco50 program secip birde zaman kisaltma secioruz buda mi daha cok elektrk ve su harcio acaba?

Birde Ankastre mi alsaydim die cok kafam karismisti. Ama ankastre cok daha pahaliya geliordu. Ama googlede biraz arastirdim BEYAZ ESYA ALTIGI CEK-SIL die bir urun var beyaz esyalari yerinden oynatmadan altini silebilme ozelligine sahip. Duyup bilen var mi arkadaslarkullanislimi beyaz esyaya zarar verir mi ?

Eski bulasik makinesi ayagi kirilmis cekip silmekten seramigide pas yapmis ve buzdolabini cekip silindiginden beri harul hurul ses yapiyor odalardan duyuluyor ses.

Buzdolabimizda bozulursa lowfrost buzdolabi dusunuyorum forumda cok memnun kalanlar olmus ama sadece buzlanma olursa hanimlar icin temizligi zor olurmu ki diorum..

En cok merak ettigim bu beyaz esya altigi cek sil denen sey..

Birde bu lcd-plazma-led tv lerden az elektirik tuketenler varmi Arkadaslar?

Yorumlarinizi bekliorum.. saygilarimla..

dostum bu konularda bilgim yok inan olsa yardım ederdim.

bu üründen memnun musunuz? bende almayı düşünüyorum.

bu üründe iç taban plastik mi yoksa metal mi?

birde Alman üretimi mi yoksa Türkiye üretim mi SMS78M08TR?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dis Mekan icin Projeksiyon
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.