benim 1-2 hafta içinde beyaz eşyalarımı almam gerek Ben bosch veya siemens almak istiyorum gerçi ikiside aynı biliyorum fabrikaları fiyatları internet siteleri bile aynı.ama karar veremedim.ben düşündüğüm modelleri yazayım modeller arasında kararsız kaldım. Bide buzdolabında samsung diyolar ama ben hepsini aynı amğazadan almak istiyorum bişey olursa tek yerle muhatap olurum. Hem indirimde yaptırım diye
Fırını ocaklı almak zorundayım yerim açısından. bosch HGV74W350T 1544 tl simenes HR745530T model ile aynı bosch HGV746455T 1531 tl siemens HR746545T model ile aynı
TEŞEKKÜR EDERİMDE YANİ SIKINTI VERMEK İSTEMEM. HERKES BİŞEY DİYO BAŞKALARININ NDA GÖRÜŞÜRNÜ ALMAK İSTEDİM. SİZİ SIKTIM GİBİ SORULARIMLA. AYRICA SİTENİZİ İNCELEDİM. BOSCH DA ŞU ANDA KAMPANYA VAR. BİLİYORUM ULAŞICAM SİZE SAĞOLUN
HGV625250T HGV64W320T bu modle fırınlar nasıl pişirtmede problem çıkarır mı multifonksiyonlularla aynı mı bunların fiyatı daha uygunda yoksa hgv74w350t yada hgv746455 t mi ALMALIYIM
Arkadasım netten Samsung bayı olarak değil de biz yaklasık olarak 3 ay öncesi Samsung RT 62 KAMT modelini aldık forumda bakarsan incelemesini bulabilirsin İstanbul'da Liman Day Tük Mall Münir Bey 212 5191695 bız aldıgımızda 1450 TL ye pesin fiyatı olarak sıkı bır pazarlıkla aldık
quote:
Orijinalden alıntı: azem_azzem
TEŞEKKÜR EDERİMDE YANİ SIKINTI VERMEK İSTEMEM. HERKES BİŞEY DİYO BAŞKALARININ NDA GÖRÜŞÜRNÜ ALMAK İSTEDİM. SİZİ SIKTIM GİBİ SORULARIMLA. AYRICA SİTENİZİ İNCELEDİM. BOSCH DA ŞU ANDA KAMPANYA VAR. BİLİYORUM ULAŞICAM SİZE SAĞOLUN