Şimdi Ara

Beyaz Eşyalarım sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haftasonu bende beyaz eşyalarımı seçtim siemensten. Temmuz indiriminden yararlanmak için kapora verdim sadece ancak henüz ödeme yapmadım ve ürünlerde değişiklik yapabilirim.
    Çok fazla araştıramadım sizce ürünler nasıl.

Buzdolabı KD56NAI32N
    Çamaşır Makinesi WM14W56XTR
    Bulaşık Makinesi SN26L881TR
    Bulaşık makinesini SN26M832TR http://www.ereyon.com.tr/urun/siemens-sn26m832tr-bulasik-makinesi.aspx ile değişmeyi düşünüyorum
    Fırın HB539E3T
    Set üstü : EC645HB80E
    Dyson DC52 Animal Süpürge makinesi

Beyaz eşyalar toplam 7.800 tl hepsi 10.000 e geldi

• o buzdolabı sizi pişman eder o bir kombi tipi kesinlikle 559 litre olan yeni seri alın 2000 liraya veriyor siemens bayisi o bir, ikincisi SN26M832TR alman malı bir de onu alın üçüncü değişiklik ankastre fırın seçiminiz yerli, ispanya üretim olanlara bakın süpürgenin fiyatına diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 8 Ağustos 2015; 0:02:15 >
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    O süpürge fiyatına buzdolabı alınır fiyat tam bir kazık. Bayisinde bile bu kadar pahalı değildir eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DanceOfEternity- -- 8 Ağustos 2015; 0:08:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kendine evi süpürüp paspas yapsa bide halılari yıkayip kurutsa anca alinir o süpürge.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazurat L kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çamaşır makinesi mükemmel seçim diyebilirim aynı makinenin beyaz Bosch versiyonunu kullanıyorum çok memnunum.
    Buzdolabı sizi pişman eder 559 lt liklerden birinden birini alın.
    Bulaşık makinesi fena değil ama çelik tabanlı SN26M832TR daha iyi seçim olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buzdolabına bana alternatif model yazabilirmisiniz? 559 lt olan boylar maalesef mutfağımıza sığmadığı için daha küçük model almak zorunda kaldı. Kombi modelleride boydan kaynaklı tercih etmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitaplığım Nasıl Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    süpürgenin fiyatı teknosada daha pahalı 2750 fiyat vermişlerdi
  • Arkadaşlar birde toplam bunlara ödeyebileceğim fiyat 10 000 fazlasını veremem .
  • Siemens KG57NP72NE A+ 505 Lt NoFrost Kombi Tipi Buzdolabı bu model buzdolabı nasıl?
  • Superge animal olmasi sartmi

Birde bu total olanlar akman garantili degil sanirim

Arkadasa aldim 3 ay once musclheadmi neydi belkide animalde

Puan cek vs 1900e almistim akman garantili

Gg ve n11 dekamp ile daha uyguna geliyor

• Buzdolabi boydan sorun varsa arcelik 2476 bakabilirsin

Forumdaki boschcularinda tavsiye ettigi bir model

• JackDaniels kullanıcısına yanıt
    ebatları büyük yine baktığımız buzdolabının ebatlarında olsun
  • Aradiginiz ebat nedir

• JackDaniels kullanıcısına yanıt
    BOYUT: 70x76x185 cm (GxDxY)

az önce yanlış bakmışım tekrar baktım yakınmış boyutları uygun olabilir bir yakından bakayım. İyimidir bu buzdolabı birde siemenste başka alternatif yokmu veya bosh ta olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Queen

BOYUT: 70x76x185 cm (GxDxY)

az önce yanlış bakmışım tekrar baktım yakınmış boyutları uygun olabilir bir yakından bakayım. İyimidir bu buzdolabı birde siemenste başka alternatif yokmu veya bosh ta olabilir?

Hocam genislik kurtarmiyor

Derinlik onemli degil ama genislik fazla

• Çamaşır Makinesi ve Set üstü hariç diğer ürünlerimi değiştirdim nakit 8600 tl tuttu hepsi parasınıda ödedim bakalım inşaAllah güzel çıkarlar.

Aldığım ürünler:

Buzdolabı: KG56NAI30N
    Bulaşık Makinesi: SN26M832TR
    Çamaşır Makinesi: WM14W56XTR
    Fırın: HB43GR540
    Ocak: EC645HB80E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Queen -- 19 Ağustos 2015; 11:40:57 >

• güzel gibi bende araştırma safhasındayım belki bir kaçını değerlendirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Queen

Çamaşır Makinesi ve Set üstü hariç diğer ürünlerimi değiştirdim nakit 8600 tl tuttu hepsi parasınıda ödedim bakalım inşaAllah güzel çıkarlar.

Aldığım ürünler:

Buzdolabı: KG56NAI30N
    Bulaşık Makinesi: SN26M832TR
    Çamaşır Makinesi: WM14W56XTR
    Fırın: HB43GR540
    Ocak: EC645HB80E

merhaba hayırlı olsun öncelikle güzel günlerde kullanın. Ekim de düğünüm var dün aynı beyaz eşyaları bende aldım.İyi pazarlık yaparım normalde ama fiyat iyimi oldu kötümü bende bilemedim nakit almayınca malumunuz bu işler daha zor oluyor. 9 taksit 6050 TL tuttu.

buzdolabı KG56NAI30N
    Bulaşık Makinesi SN26M832TR
    bulasik makinesi SN26M832TR

• streo_love S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sadece buzdolabı ve bulaşık makinesinimi bu fiyata aldınız? Eğer öyleyse çok pahalı almışssınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Queen -- 21 Ağustos 2015; 8:58:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.