Şimdi Ara

Beyaz Futbol (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.784
Cevap
90
Favori
250.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika ya program, adamlar haklı abi her konuda. Helal lan size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Haddadi

Şirine kim?

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ebru_K%C3%B6ksal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Yıldırım Demirörene seni ölmeden koltuktan almazsam adam değilim dedi adamsın Ahmet Çakar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endonezya uçağına geçtiler
  • Sinan Engin'in şu programda yeri yok, her seferinde goygoy muhabbetin içine ediyor baltalayıp
  • AbdülKerim: Selam verelim Ertem
  • Sinan enginin acilen sutlanmasi lazim. Zaten tek basina programi var. Yetmiyor adama en cok kendi konusmak istiyor. Ahmet cakar doktururken araya giriyor sacma sapan muhabbet ediyor. Senin mizmizligini simarikligini bencilligini dizilerini anilarini dinlemek istemiyoruz. Ahmet hocayi dinlemek istiyoruz bi sus be adam. Umarim yeni yilda onunla devam etmezler. Degismesi gereken adam apo degil sinan engin. Aponun ahmet hocayi desteklemesi ve 10dkda bir opmesi yeter

• Şirinler muhabbeti efsaneydi Öncesinde TFF'ye iyi salladılar, tebrik ederim. Bugün Türkiye televizyonlarında Demirören'e bu kadar açık sallayan başka bir programda bulamazsınız.
  • 6222 filan hikaye 130bin cezayı yiyince nasıl yaygara kopardılar 2 saat
  • Sppor programının arabeski böyle olur herhal.
     Beyaz Futbol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen haftaki abuk sabuk uzaylı muhabbetinden ve sinan ın paramparça reklamı yapmasından bunaldığım magazin programı.
    futbol programı değil.
  • ertem'in çok sevdiği tayyip erdoğan'ın koruması altında olan demirören'e bu kadar laf sallayabildiklerine göre tayyip demirören'i korumayı bırakmış ki bu çok vahim bir durum. yerine birisi bulundu demektir. osman tural örneği var son zamanlarda. ptt'te de müdürdü, oradan tenis federasyonu başkanı oldu, oradan da danıştay'a geçti geçenlerde. yalakalığın gücü. umarım bu tarz vahim bir adam atanmaz. demirören'den çok daha kötüsünü bulabilecek güçte olduklarına eminim.
  • 2 de yatmaktan işe uykusuz geliyorum her pazar akşamı içiimnde sölediğim şey bu programı izlemeyeceğim demek oluyor

ama gene izledim gene çok eğlendim sıkıntı stress kalmadı
  • Rasim bile yargıya salladı şaşırdım

• Bugün daha iyi performans bekliyorum
  • Tff ye felan salladılar iyi oldu bu genelde yalakalık yaparlardı Tff son hatasını yaptı bence
  • abdülkerim bozuyor orayı
  • Çakar'la Aldülkerim yakında aşk yaşarlarsa şaşmamak lazım.her fırsatta öpüşmeler birbirlerine pasta yedirmeler insan ister istemez noluyor lan diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wow

Çakar'la Aldülkerim yakında aşk yaşarlarsa şaşmamak lazım.her fırsatta öpüşmeler birbirlerine pasta yedirmeler insan ister istemez noluyor lan diyor

Hocam pasta yedirildiği zamanın videosu var mı merak ettim

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.