Şimdi Ara

Beyaz iPhone 4S 16GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Beyaz iPhone 4S 16GB
    Alındığı günden beri jelatin ve kap ile kullanıldı bulabileceğiniz tek çizik arka tarafta apple logosunun içinde neredeyse hiç görünmeyen bir çizik. Onun haricinde ne çiziği ne bir zedelenmesi ne de bir sorunu var. Şarj sorunu yok, sabah 7-8 gibi çıkardığınızda 3g ile ağır kullanımda akşama kadar idare edersiniz. Hafif kullanımda ise gece 2-3'e kadar dayanıyor. Kutusu,1 şarj aleti ve yedek kablo ile verilecek. Pazarlık payını düşünerek fiyat koydum fazla inme şansım yok.

İzmir ve Aydın içi elden, diğer şehirler için SanalPazardan komisyon ile ilan açılır.

Beyaz iPhone 4S 16GB

Beyaz iPhone 4S 16GB

Beyaz iPhone 4S 16GB

Beyaz iPhone 4S 16GB

Beyaz iPhone 4S 16GB

Beyaz iPhone 4S 16GB

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 625 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• az daha büyük atsaydın resimleri
  • Hocam foruma fotograf yuklenmiyordu, url ile attim ben de. Duzeltmeye calisirim bilgisayara gecince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 450 tl sanalpazar komisyonuyla 470 olur ise talibim.
  • Yoğun 3G kullanımında akşamı çıkarabilecek bir telefon yok gibi bir şey. Lumia 1320 filan var galiba da 4S in eti budu nedir 1430 Mah org max değeri. :) 550TL son fiyat ise 50 yıl tarihi eser olmasını beklemeniz lazım :) 600 e ufak kusurlu iphone 5 var bir aydır satılmıyor. Batarya durumunun net göstergesi için itunes kurulu bir bilgisayara ibackupbot adlı programı kurup bakabilirsiniz.
  • Ben fazla vuruk ve cizik olan iphone 5i 700 liraya sattim, gecmis ilanlarimdan bakabilirsiniz. Alici bulamiyorsaniz sizin probleminiz. Bu telefonun hicbir hatasi yok ve 1 yildir kullanilmiyor, kendi kullandigim telefona bir sey olmasi durumunda yedek olarak duruyor. Sahibinden ve diger sitelerdeki beyaz 16gb 4s ilanlarini incelerseniz fiyatin mantikli ve makul oldugunu anlarsiniz.

• Hocam sahibinden gibi sitelerdeki ilanlarda fiyatlar oldukça yüksek telefoncularla aynı gidiyor nerdeyse. Bu telefon için de bence yüksek bir fiyat çünkü hem güncel bir model değil giderek yavaşlayacak hem de bir süre sonra tekrar satılması zor ama sizin kararınız fiyat tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.