Şimdi Ara

Beyaz MacBook almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu yıl son çıkan 2010 laye MacBook almayı düşünüyorum sizce ne kadar mantıklı olur bu alsam kaç yıl idare eder
    Ve bu bilgisayara max 4gb ram diyor ama aynı donanım ozelliklerindeki MacBook Pro ya
    Mac 8gb, beyaza 8gb tek modül taksam ne olur
    Birde arada 300 tl fark var teknik özellikler
    Aynı gibi Pro da mac 8gb ram,arkadan aydınlatmalı klavye,aluminyum kasa beyazda 3 saat fazla pil ömrü var hangisini almak daha mantıklı olur

• Bahsi geçen MacBook u kullanan biri olarak, Pro diyorum. Kasa iyi hoş da, çok narin yahu, çok kolay çiziliyor. Yine de sağlam ve görüntü gerçekten çok hoş. Arkadan aydınlatma klavyesi yok, Apple resmi olarak desteklemese de 8 GB ram destekliyor. Tek modül 8 GB dan emin değilim fakat 4+4 şeklinde kullanabiliyorsun.Tabi ram den ziyade ben SSD de bittiğini düşünüyorum işin. Pil konusunda da beyaz MacBooklarda süre 10 saat, Prolarda 7. Eğer aydınlatmalı klavye ve aluminyum kasa için 300 TL veremem derseniz, MacBook u gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 15 Mart 2012; 19:12:00 >
  • Hocam harddisk + SSD takmak mümkün mü SuperDrive i çıkarmadan bide Pro almasam icimde kalmaz nasıl olsa sonra bunu satıp yine alırım ama bir daha beyaz bulamam bulsamda devri gecmis olur artık
  • HDD + SSD için SuperDrive ı çıkarmak şart
  • ayyyyyy almamak için kendimi zor tutuyorum
  • macbook beyazlar benim bildiğim çatlıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

macbook beyazlar benim bildiğim çatlıyor ?

Eski seridendi o
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

quote:

Eski seridendi o

yeni seri olduğunu nereden anlayabilirim ? ayrıca bunların 0 ları yok değilmi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

quote:

Eski seridendi o

yeni seri olduğunu nereden anlayabilirim ? ayrıca bunların 0 ları yok değilmi

Unibody kasalarda olmuyor o sorun, 2009 ve sonrası. 0 bulmanız zor ama imkansız değil sanıyorum ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.