Şimdi Ara

beyaz showu izledinizmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cuma günü beyaz show vardı konuklarıda banı alkan murat taşdemir ve hadiseydi çok komikti hele murat taşdemir tam bi tip izledinizmi izlediiyseniz beğendinizmi?

• Ben bu tür adamları yada karıları beyaz show a yakıştıramıyorum.
  • neden
  • sezen aksulu programdan sonra son derece kalitesiz 2 konukla dibe vurmuş bi program oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desperado92

cuma günü beyaz show vardı konuklarıda banı alkan murat taşdemir ve hadiseydi çok komikti hele murat taşdemir tam bi tip izledinizmi izlediiyseniz beğendinizmi?

• derler ya öyleyse kazana öyle kabak aynı işte

bence iğrenç oldu program

ama hadiseyi beğendim şarkısı güsel olmuş
  • konukları görür görmez kapattım banu alkanı televizyonda görmekten midem bulanıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: desperado92

cuma günü beyaz show vardı konuklarıda banı alkan murat taşdemir ve hadiseydi çok komikti hele murat taşdemir tam bi tip izledinizmi izlediiyseniz beğendinizmi?
  • beyaz show gecmiş yıllarda daha ii di ya.. beyazın yas kemale erince bi durgunluk gelmiş eskiden daha haraketli komikti simdi de komik ama nekdr komik.. ilk programlar 100 kat daha guseldi.. sezen aksuyada paso sarkı soylettiler he
  • Hadise kendini korumaya çalışmaktan programa konsentre olamadı ki
  • bu birazda artık neye güldüğümüze bağlı bence ilk başlarda yaptıgıyla şimdi yaptığı arasında pek fark yok ben şimdi şahana daha fazla gülüyorum şahandaki çoğu tiplemelerin birebir aynısıyla muhatap olunca daha çok komik oluyo mesela cam kenarında bira içen adam,nevriye bunlardan çok var etrafta :)
    CMYLMZ ayrı o adama nekadar sövsem azdır :))))
  • valla o murat sapık ben içimden dayanamıcak atlıcak kızın üzerine diye düşünüyodum
  • Bende aynı fikirdeyim.Sezen Aksudan sonra hiç olmadı. Eminim Sezen Aksu bunları görünce pişman olmuştur.
  • BEYAZ SHOW MU ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.