Bildirim
Deniz Yıldızı (Yeni Dizi-Fox tv)
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Dizinin İlk Bölümü Bu Akşam..İmkanı olan izlesin,Yorumlarda bulunsun..Ona göre netten takip edelim bizde. -
Classic pembe dizi mi Yoksa gerçekten güzel bir gençlik dizisi mi görücez... Fakat hiç umudum yok sansürden birşey izleyemeyiz yine gençlik dizisi dediğin biraz olmalı yani.
Saat kaçta merak ettim bakayım bi ara. -
Oruç Kafalara vurdu Sanırım..Yandık -
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
gençlik dizisi dediğin biraz olmalı yani.
aynen -
güzel dizi -
Berbat dizi. -
Güzel dizi beğendim.
Cantuğ Turay iyi rol yapıyor.[Önceki rolü için;Bizim Evin Halleri-Rüzgar] -
Ben beğendim aslında ya gayet hoş kızlar müthiş üstelik. -
İbretlik bir dizi..
Ne kötü insanlar var..Şükür ettim ben allaha bu diziyi izlediğim günden itibaren :) -
İlginç bi dizi yavv
Sabah yatarken tekrarını izliyorum fena dizi değil,yaprak dökümünden falan daha güzel
Başroldeki kız angelina'nın kardeşi midir nedir
Bide o çapkın oğlan varya o o kadar yakışıklımıymış yaa Demekki sahiden saç baş kıyafet önemli
-
120+ Bölüm oynadı iyi gidiyor 5 cephe almiş durumda olaylar 4cephede gelişiyor
1cephe Banularin cephesi
2cephe Bahri atabayin evi denizin kızı olmasi vsvs cephesi
3cephe melih cephesi
4cephe celallerin cephesi
5cephe Okul -
abi bu kızdan anca yengeç olur -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
abi bu kızdan anca yengeç olur
-
mert öldü deniz gitti bunlar daha dizi çekip yayınlıyor annem hala bunlara bakıyor anne -
Tekrar bölümlerine bakıyorum youtubeda...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2009 mu vay ki vay bu dizinin ilk bölümünü hatırlıyorum bilgisayarıma oyun yüklemiştim annemde bunu izliyordu yan koltukta sonra uzun bir süre izledim ben bu diziyi haberlerin olduğu saatte yayınlanıyordu o zamanlar haberleri izlemek sıkıcı geldiğinden buna sarmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X