Şimdi Ara

Beyaz Zambaklar Ülkesinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kesinlikle okunması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum.Grigory Petrov'un elinden çıkmış mükemmel bir kitap.Bir halk sıfırdan nasıl yüksek refaha yükseltilir,halkın her birimi bu değişime nasıl katılır ustaca anlatılmış.Finlandiya devrimini başka millet gözüyle tarafsızca anlatıyor.Atatürk tarafından harp okullarının müfredatına eklettirilmiş.
    Bu tarz kitap isimleri biliyorsanız yazar mısınız?

• Ben de çok sevdim kitabı altını çizdiğim çok nokta oldu okurken. Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi yayın evinden alınmalı arkadaşlar?

• kitabı bende okudum ama hoşuma gitmeyen bazı konular var. öncelikle kitap Finlandiyalılar tarafından pek bilinen bir kitap değil. içindeki bazı bölümler kurgu yada abartı bu da bende büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı ve bazı bölümleri cidden çok sıkıyor, kitap kendini tekrar ediyor sanki. tabi isteyen arkadaşlar alıp okusun içinden güzel dersler çıkarabilirsinizç
  • Sinan Meydan'ın kaleme aldıgı Akl-ı Kemal'de Atatürk devrimlerini gerçekleştirirken bir zamanlar geri kalmış,doğal kaynakları olmayan, verimsiz topraklara sahip Finlandiya'nın Fin ulusunun inanılmaz çabalarıyla bir cennet haline gelen ülkeyi konu alan Beyaz Zambaklar Ülkesinde adlı kitaptan etkilendiğini yazıyor. Ben de merak ettim bu kitabı almayı düşünüyorum.

• Affirmative!! kullanıcısına yanıt
    Pişman olacağını zannetmiyorum çok güzel bir kitap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koyu Saçlı Alman Olur mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.