Şimdi Ara

Beyblade e ne oldu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
15.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçükken hastasıydım.Hatta bir yıl önce ebaydan küçükken bulamadığım modelleri getirttim şimdi rahatça ölebilirim.Artık oynamıyorum orası ayrı 3. sezon G-Revolution ülkemizde 1-52 ye kadar sadece 1 kere yayınlandığı benim izlediğim kadarıyla o da kanaltürkte.Hem ingilizce dublaj hem RAW olarak nette bulabilirsiniz.Eğer hala izlemediyseniz Youtube da Gemkaifan'ın videoları güzel kalitede ama altyazısız ne kadar anlayabilirseniz artık.Bana göre en iyi sezonu ve namı değer Kai Hiwatarı'nin karizmasının tavan yaptığı sezon (Takao'nun baş karakter olması yüzünden Kai ile olan bütün maçları kazanmasına uyuz olurum).Tüm seriyi izlemesenizde olur.47-48 bölümler seride olan en iyi maçtır Kai vs Brooklyn.Brookyln denen çocuk hayatı boyunca maç kaybetmemiş ve bu yüzden küçüklüğünden beri kimse onla oynamak istememiş falan.NGE'dan Kaworu'yu andıran bir karakteri var sanki ermiş biri gibi.Kai'yi sevenler 47-48 bölümleri izlesinler ama dediğim gibi başka bölümler izlenmeye değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Cipslerin içinden beyblade mi çıkıyordı? tasoyu kastettin herhalde ?.

Hocam bu arada cipslerden de beyblade çıkıyordu üstünde farklı kutsal canavarlar vardı hatta çok inceydi ortasında + şeklinde boşluk vardı yanında birbirinin içine geçen 2 çubuk veriyolarlardı oraya takıp çeviriyorduk

Onada taso diyorduk.Has beyblade metaldan oluşandır.Onlar kartondu.
  • Biri bana 1. sezondan itibaren sırayla sezonları söyleyebilir mi? Tam bir kai hastasıyım tekrardan kai için izleyeceğim
  • Beyblade Hm Sanırım Tyson ve kai serisi bitti.Onun Yerine Ginga Kyoya Faln Var Belki İzlemisindir Ama Sunlar Bildiğim Yeni seriler
    Beyblade Metal Fusion
    Beyblade Metal Masters
    Beyblade Metal Fury
    Beyblade shogun steel
    Beywheelz

Neyse Bende Çok Severim Beyblade'i 25 liraya almıştım annem çok kızmıştı cyber legend pegasus'tu hell kerbecs'te vardı.
  • Özlemişim yazın bi izleyeyim bari

https://www.youtube.com/watch?v=wgEB9KtW-hk bu 1.sezon

https://www.youtube.com/watch?v=dhHPFqsVgLA bu 2.sezon

https://www.youtube.com/watch?v=IkBlp4HBG1k bu da 3.sezon

ona göre izlersiniz youtube de videoları mevcut

• Özlemişim yazın bi izleyeyim bari

https://www.youtube.com/watch?v=wgEB9KtW-hk bu 1.sezon

https://www.youtube.com/watch?v=dhHPFqsVgLA bu 2.sezon

https://www.youtube.com/watch?v=IkBlp4HBG1k bu da 3.sezon

ona göre izlersiniz youtube de videoları mevcut

• Konuyu biz açsak kilitlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: .

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 13 Mayıs 2020; 6:48:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

Konuyu biz açsak kilitlenir

aynen
  • Benimde baya vardi normal klasiklerden sonra baya degisik full metal bi tane almistik baya agirdi buyuktude carptigini kirardi

• quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

Konuyu biz açsak kilitlenir

aynen

Adam yönetici beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 4 Temmuz 2014; 12:20:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Küçükken hastasıydım.Hatta bir yıl önce ebaydan küçükken bulamadığım modelleri getirttim şimdi rahatça ölebilirim.Artık oynamıyorum orası ayrı 3. sezon G-Revolution ülkemizde 1-52 ye kadar sadece 1 kere yayınlandığı benim izlediğim kadarıyla o da kanaltürkte.Hem ingilizce dublaj hem RAW olarak nette bulabilirsiniz.Eğer hala izlemediyseniz Youtube da Gemkaifan'ın videoları güzel kalitede ama altyazısız ne kadar anlayabilirseniz artık.Bana göre en iyi sezonu ve namı değer Kai Hiwatarı'nin karizmasının tavan yaptığı sezon (Takao'nun baş karakter olması yüzünden Kai ile olan bütün maçları kazanmasına uyuz olurum).Tüm seriyi izlemesenizde olur.47-48 bölümler seride olan en iyi maçtır Kai vs Brooklyn.Brookyln denen çocuk hayatı boyunca maç kaybetmemiş ve bu yüzden küçüklüğünden beri kimse onla oynamak istememiş falan.NGE'dan Kaworu'yu andıran bir karakteri var sanki ermiş biri gibi.Kai'yi sevenler 47-48 bölümleri izlesinler ama dediğim gibi başka bölümler izlenmeye değmez.

Vay be ne bolumdu ama. Hic bagirmayan cool kai bile atara gelmisti. Dev ekranlar falan patlamisti enerjiden. Adamlar boyle basit bir konuyu bile cocuklarin inanilmaz ilgisini cekecek bir anime haline getirebilmis ya helal olsun. Bir de panter beybladeli bir cocuk vardi o da cooldu baya ve onun joseph diye bir arkadasi vardi kapsonlu cubbe gibi bir seyle gezerdi hep.

• Evet adı Ozuma olan.Flash Leopar'ı vardı o veledin.Birkaç tane öyle cool karakterleri vardı Beyblade külliyatının.
  • Equinox1907 kullanıcısına yanıt
    İyide Beyblade'nin hiçbir sezonu 81 olmadı.Bakuten Shoot 51 bölüm V-Force 51 bölüm G-Revolution 52 bölüm
  • ah ahh küçükken daha animenin ne olduğunu bilmeden ne izlerdim ya baştan başlayarak bida mı izlesem
  • 3sezon turkce dublaji bulan yok demi hala gecen yazdan beri ariyorum bi kisi buldum satarim dedi bende biseyler dedim iste

• quote:

Orijinalden alıntı: .

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 13 Mayıs 2020; 6:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgr1907

3sezon turkce dublaji bulan yok demi hala gecen yazdan beri ariyorum bi kisi buldum satarim dedi bende biseyler dedim iste

Bakmadığım site , indirmediğim dosya kalmadı yok hiçbir yerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kynsia

quote:

3sezon turkce dublaji bulan yok demi hala gecen yazdan beri ariyorum bi kisi buldum satarim dedi bende biseyler dedim iste

Valla napcaz bilmiyom en iyi ihtimalle ingilizce bulup sitelerdeki çeviricilerden istek isticez başka bi yol gözükmüyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kynsia

quote:

Valla napcaz bilmiyom en iyi ihtimalle ingilizce bulup sitelerdeki çeviricilerden istek isticez başka bi yol gözükmüyo

Aynen İngilizcem anlayacak kadar iyi olsa dert etmem fakat iyi değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.