Şimdi Ara

[SATILDI] Beyerdynamic DT770 pro 80 ohm + Arturia MiniFuse 1 - Siyah SIFIR KONDİSYONDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Beyerdynamic DT770 pro 80 ohm + Arturia MiniFuse 1 - Siyah SIFIR KONDİSYONDA

""""""Bağlantı tipi kabloludur başka seçenek yoktu bu yüzden işaretledim.""""""

Ürünler Amazondan alınmıştır. "Bu ürünü en son 26 11 2022 tarihinde satın aldınız"

Kulaklık İngiltere'den bavulda gelmiştir Amazon ürünüdür, amfi Amazon Türkiye ürünüdür. Kutusu mevcut.

Kulaklık ve amfiyi tamamen internet araştırması ile aldım. Kulaklık için çok iyi ve çok profesyonel olduğu söyleniyor. Ben anlamam.

Ben bangır bangır müzik dinlemek istemiştim.

Hülasa kulaklığı 3 hadi 5 kere ya taktım ya takmadım.

Ne kafa kokusu, ne ter, ne esneme nede en ufak bir sorunu yok, ürün sıfır kondisyonda kulaklık askısında durmakta.

Altını çizerek tekrarlıyorum ürünler sıfır kondisyondadır elinize aldığınız gibi anlayacaksınız.

Satış sadece yüz yüze, yanımda kulaklık ve amfiyi deneyerek olacaktır. Gelen laptopuyla gelmek durumunda kalacaktır. Çok ufak bir ikram yapmak için fiyata ekledim, yani oluru nedir sorusunun cevabı da fiyatta belli.

Resim vs yüklememe gerek yok, ürünler alındığı an gibi, yüz yüze görüşeceğiz sözümün arkasındayım.

Asla kargo, takas vb düşünmüyorum. Azıcık aşım, ağrısız başım...

Saygılarımla.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6120 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.