Şimdi Ara

iPhone 14 Pro A2890 Deep Purple Yurtdışı Sıfır Kutusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Model #Iphone 14 Pro Max Kapasite #256 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 iPhone 14 Pro A2890 Deep Purple Yurtdışı Sıfır Kutusunda

A2890 kodlu yurtdışı sıfır üründür. Elimde 2 adet vardır. Türkiyede 1 yıl garantisi olan modeldir. Kutu açılmamıştır, üzerinde ki orijinal kutu bandı durmaktadır. İlk açan siz olacaksınız. Yurtdışından yanımda getirdim.

Cihazlar dual simli Türkiyede satılan versiyondur. Bir adet fiziksel simi, bir adet e-simi vardır.

Fiyat iPhone 14 Pro 256GB için versiyondur, diğer modeller fiyat ve renk bilgisi için mesaj atınız.

iPhone 14 Pro A2890 Deep Purple Yurtdışı Sıfır Kutusunda

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 34000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 25 Nisan 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Birde fiyatını azaymışınn ilan tam olacakmış.iPhone 14 Pro A2890 Deep Purple Yurtdışı Sıfır Kutusunda 

• Merhaba, 14 pro icin fiyat nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün faturası mevcut mudur? Fatura olmaması halinde servis hizmet vermiyor.

• odogru77 kullanıcısına yanıt

Mevcuttur, hatta adiniza fatura bile duzenletebilirim suan

• merhaba 16 ay içerisinde istediğimiz zaman kayıt edilebilirmi

• Diricans_RM kullanıcısına yanıt

Evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erchank kullanıcısına yanıt

hangi model için hocam

• Merhaba,

14 pro 128 ve 14 pro mac 128 fiyat nedir acaba,

• 14 plus var mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 256 gb lık versiyon için fiyat alabilir miyim?

isme fatura düzenleyebilmeniz için şirkete önce gider göstermeniz lazım. yurtdışı faturasını şirkete gider gösteremeyeceğiniz için düzenlediğiniz fatura bir kağıt parçası olacak, geçerliliği olmayacak. sahte fatura düzenlemenin suçlarını iyi araştırmanızı tavsiye ederim.

Ben mesela 2.el telefonumu satıyorum, TR garantili. Fatura düzenleyebilirim, bunda sorun olmaz.

• sleeptalkercat kullanıcısına yanıt

İsme fatura düzenlemekten kastım, telefonu alırken fatura üstüne alıcının ismini yazdırmaktı hocam. Bahsettiğiniz tarzda bir işlemden bahsetmedim öyle bir şey yapmaya da asla yeltelenmem. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

İyi günler.

mevcut fatura üzerine alıcının ismini yazdırmak? yoksa yanlış mı anladım. İnanın sizi itham etmek için değil merak ettiğim için soruyorum

• odogru77 kullanıcısına yanıt

Bu bilgi yanlış, Tr de satılan model olması halinde kayıtlı yd cihazlarına destek veriyorlar..

• sleeptalkercat kullanıcısına yanıt

Mevcut fatura değil hocam, işim gereği çok yurtdışı seyahatim oluyor. Fatura üzerine isminizi yazdırmak için telefonu alırken alıcı belli ise ad-soyad ve telefon numarasını veriyorum, fiş/fatura üzerinde alıcının adı ve numarası yazıyor. Basit bir işlem yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.