Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
(İNDİRİM!!)IPHONE 14 PRO 256GB DEEP PURPLE KAYDI ONAYLI!! SIFIR!!
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Diplomat, Milletvekili, Müsteşar vs Bu gibi kişilerin pasaportuna kaydedilen cihazlar her hat ile çalışıyor,Bende 1-2 yıl önce böyle çok cihaz sattım ,Karar tabi kullanıcıların ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme icin tesekkurler. Turk diplomatlar icin boyle bir ayricalik yok, cihaz yabanci diplomatin pasaportuna kayitli. Dolayisiyla cihazi tr de herkes kullanabilir isterlerse btk dan konuyla ilgili bilgi alinabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
BTK dan bilgi aldıklarında üzerine hat kayıtlı olan kişinin tek tık ile cihazın kaydını silme imkanına sahip olduğunu da öğreneceklerdir.
Bu yüzden bu kadar az fiyat farkına riske girmeyip başka cihazlara yönleneceklerdir.
-
diplomat olan kişi komşunuz olursa oyle bir sorun olmaz diye tahmin ediyorum ayrıca her ülkeye giriş cıkışlarında kayıt hakları yenileniyor. Referanslarıma bakarsanız forumda sorunlu bir cihaz satacagımı dusunmuyorsunuz heralde oyle bir riske niye gireyim ki sattığım ürüne güvenmesem, birde az bir fiyat farkı dediğiniz de 25000tl..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
BTK dan bilgi aldıklarında üzerine hat kayıtlı olan kişinin tek tık ile cihazın kaydını silme imkanına sahip olduğunu da öğreneceklerdir. Bu yüzden bu kadar az fiyat farkına riske girmeyip başka cihazlara yönleneceklerdir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X