Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Iphone 14 Pro Max 512GB Türkiye Cihazı Satın Al 15 Ağustos 2023 14:13 1 1 Iphone 14 Pro Max 512GB Türkiye Cihazı Cihazımı 17 Aralık 2022'de Amazon türkiye üzerinden aldım. Şu anda takribi 6/7 aylık bir cihaz. 17 Aralık 2024 tarihine kadar türkiye garantisi mevcut. Batarya sağlığı %98.Kutusundan çıktığı gibi kılıf ve koruyucu camı ile kullanılmaya başlandı, noktasal/kılcak çizik yoktur, kozmetik olarak 10/10 denebilir. Hali hazırda sürekli iş telefonumla meşgul olduğum için çok az kullanma fırsatı bulabildim.İsteyenler izmir içi cihazı kendisi görebilir..Kılıfı şu an 800 tl ;, onu da 400 tl; den isteyene verebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 63500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPad Pro 6. Nesil 12.9 256GB Wi-Fi Uzay Grisi [SATILDI] Sennheiser Momentum 4 Wireless - Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık [SATILDI] Asus Rog Strix Arion M.2 Nvme SSD Kutu & Western Digital 1TB WD Blue SN570 NVMe SSD [SATILDI] Apple Watch Series 8 GPS 45mm Gece Yarısı