Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sennheiser Momentum 4 Wireless - Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Satın Al 17 Ağustos 2024 19:03 1 1 Sennheiser Momentum 4 Wireless - Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 27/11/2023 Tarihinde amazon-tr üzerinden Sennheiser türkiye satıcısından satın aldım. Satın alım itibari ile 2 yıl garantisi Mevcut. Toplamda 3-4 defa kullanmışımdır , o da kısa süreli. İlk kulak üstü kulaklık denemem olduğu için alışamadım. Satıp kulak içi alacağım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Kasım 2025 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPad Pro 6. Nesil 12.9 256GB Wi-Fi Uzay Grisi [SATILDI] Sennheiser Momentum 4 Wireless - Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık [SATILDI] Asus Rog Strix Arion M.2 Nvme SSD Kutu & Western Digital 1TB WD Blue SN570 NVMe SSD [SATILDI] Apple Watch Series 8 GPS 45mm Gece Yarısı