Şimdi Ara

LOGITECH - G930 KABLOSUZ 7.1 KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
4.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ürün yurtdışından alınmıştır kozmetik olarak 10 üzerinden 9 alır yaklaşık 3 ay kullanıldı bataryası hala sağlam 10 saate yakın gitmektedir ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır

FİYAT 300,00 TL SATILDI

NOT : GARANTİLİ VE KUTULU EKRAN KARTLARIYLA TAKAS YAPILABİLİR

PS4 SORUNSUZ ÇALIŞDIĞI BİLGİSİ GELMİŞTİR BİLGİNİZE....

Dolby Kulaklık 7.1 surround ses
    Onlar sizi görene kadar siz onları duyun

Yedi ayrı ses veri girişi kanalının yanı sıra Düşük Frekans Efektler (LFE) kanalını, bir diğer adıyla 7.1 surround sesi de duyacaksınız. Dolby Kulaklık teknolojisi çok kanallı sesi web geliştiricilerinin istediği şekilde üretmek için her kanalı algısal olarak doğru konuma yerleştirir.

2,4 GHz kablosuz
    Gecikme yok. Kesinti yok.

Tescilli kablosuz teknolojimiz Bluetooth® teknolojisinden %38 daha hızlıdır bu nedenle seste gecikme olmaz. Sinyali açık ve güçlü tutmak için frekanslar arasında otomatik olarak geçiş de yapabilir.

ÜÇ ADET PROGRAMLANABİLİR G TUŞU
    Sinyal-ses oranını kontrol edin

Genel olarak sol kulaklığa yerleştirilen tek dokunuşla müzik, ses değişimi ve benzeri oyun içi öğeleri kontrol edin. Her bir kontrol, kullanımı kolay Logitech Gaming Software ile özelleştirilebilir.*

** Bazı profil ayarları için Logitech Gaming Software'in etkinleştirilmiş olması gerekir ve bu ayarlar Mac®, Linux® ve önceki Windows tabanlı işletim sistemlerinde desteklenmez. Logitech Gaming Software'e gaming.logitech.com/support adresinden ulaşabilirsiniz.

OTOMATİK SES KAPATMA ÖZELLİKLİ KATLANABİLİR, GÜRÜLTÜ ENGELLEYİCİ MİKROFON
    Bazen sessizlik en önemli şey olabilir

Sesinizi duyurmak istediğinizde, yüksek ve net bir sesle duyurabileceksiniz. Duyulmak istemediğinizde otomatik olarak sesi kapatmak için mikrofonu yukarıya doğru yerleştirebilirsiniz.

10 SAAT DAYANABİLEN BATARYA**
    Çünkü her zaman aşılacak başka bir zorluk vardır

Yarışı bırakmayın. Bir önceki rekorunuzu kırın. Bu kulaklıkla en iyi oyun oynama deneyimini yakalayacaksınız.

** Kablosuz kapsama alanı ve pil ömrü kullanıma, ayarlara ve ortam koşullarına bağlı olarak değişir.
    KESİN BİR AVANTAJ
    Oyunu değiştiren deneyim

G930, Dolby Kulaklık tarafından göremediğiniz şeyleri duymanızı sağlayan 360 derece ses alanı yaratmak için oluşturulmuştur. Ayak sesleri. Düşman ateşi. Sirenler. Çünkü kafanızın arkasında gözleriniz olduğunda kazanırsınız.

SESSİZ IŞIĞI
    Kendinize güvenerek oynayın

Kırmızı ışık ses durumunuzu görsel olarak anlamanızı sağlar ve mikrofonun kapalı olduğu bilgisini verir.
     LOGITECH - G930 KABLOSUZ 7.1 KULAKLIK LOGITECH - G930 KABLOSUZ 7.1 KULAKLIK LOGITECH - G930 KABLOSUZ 7.1 KULAKLIK LOGITECH - G930 KABLOSUZ 7.1 KULAKLIK LOGITECH - G930 KABLOSUZ 7.1 KULAKLIK
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALONE06 -- 19 Mayıs 2014; 14:49:34 >

• İndirim yapılması gerek bence forumda arkadaşlar 375 Tl ye getirtebiliyorlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: moogliecake

İndirim yapılması gerek bence forumda arkadaşlar 375 Tl ye getirtebiliyorlar .

evet haklısın...
  • Film seyrederken ki Performansı nasıl acaba?
    Bilgilendirebilecek varsa memnun olurum.
  • cesurata C kullanıcısına yanıt
    HOCAM KULAKLIK OYUN VE FİLM İÇİN TASARLANMIŞ ŞUNU RAHATLIKLA SÖYLEYİM DAHA ÖNCEDEN SEYRETTİĞİM FİLMİ BU KULAKLIĞI TAKIP Bİ DAHA İZLEDİM FİLM DAHA ÇOK ETKİLEDİ FİLM İÇERİSİNDE DUYMADIĞIM SESLER VARMIŞ MEĞER DOLBY DIGITAL DESTEKLİ FİLMLERDE BU KULAKLIKLA FİLM SEYRETMEK AYRI Bİ KEYİF VERİYOR EN GÜZEL TARAFI ZATEN KABLOSUZ OLMASI YATAĞINIZA UZANIP FİLMİ SEYRETME KEYFİ Bİ AYRI ZATEN

KULAKLIĞIN OYUNDAKİ PERFORMASI DA ÇOK İYİ FORUMDA MESUT ÇEVİK İN İNCELEMESİ VAR İSTERSENİZ Bİ BAKIN DERİM DAHA BİLGİ SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ
  • Bilmediğimden ama ilgilendiğimden soruyorum, cehaletimin kusuruna bakmayın o yüzden. Kablo takılarak da kullanılabiliyor mu ve şarj işi nasıl oluyor, yani şarj olurken kullanılabiliyor mu?

Bir soru daha: Tam şarj dolum süresi nedir acaba?

Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Bilmediğimden ama ilgilendiğimden soruyorum, cehaletimin kusuruna bakmayın o yüzden. Kablo takılarak da kullanılabiliyor mu ve şarj işi nasıl oluyor, yani şarj olurken kullanılabiliyor mu?

Bir soru daha: Tam şarj dolum süresi nedir acaba?

Teşekkürler şimdiden.

Kulaklığın tam şarj süresi 2 saat civarı sürüyor. Şarjda takılı iken kullanılabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyiymiş üstad ya, sağolasın cevap için.
  • teklifim 200 tldir eğer ilgilenirseniz geri dönüş yaparsanız sevinirim.
  • çok güzel ve çaça ürün fiyatıda uygun bence ama basslarda biraz geri kaldığı söyleniyor sizin tecrübeleriniz nasıl oldu?
  • Ps3 e oluyormu bu ?...
  • iceman_54 kullanıcısına yanıt
    Ürün oyun ve film için tasarlandığı için bass konusunda profesyonel değil fakat bu hiç bass vermediği anlamına gelmiyor ürünü almadan evvel ben bu eleştirileri okudum ürünü test ettikten yeterli seviyede bass verdiğini gördüm ürünün kablosuz olması ayrı bi özgürlük....

• Ps3 de çalışmayabilir...

• İlan güncel mi?
  • Aydolan kullanıcısına yanıt
    günceldir
  • p.m.
  • Hala satilmadi demek. Ne garip neden acaba.

• KULAKLIĞI ŞİMDİLİK KULLANIYORUM ALAN OLURSA SATILIR YOKSA DA KALIR YAPACAK Bİ ŞEY YOK
  • Hocam 220 Tl verebilirim ilgilenirsen özelden cebini yolla görüşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 31 Aralık 2013; 14:31:44 >
  • Dolby baglantisi nasil oluyor,,,normal jak cikisi yalnizca iki kanal tasiyor diye biliyorum,,,

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.