Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iPad Pro 6. Nesil 12.9 256GB Wi-Fi Uzay Grisi Satın Al 25 Ağustos 2024 14:13 1 1 iPad Pro 6. Nesil 12.9 256GB Wi-Fi Uzay Grisi Ürünümün kutusu ve faturası mevcuttur. Orjinal klavye kılıfı mevcuttur (12.9 inç Smart Key oars Folio Türkçe Q klavye) , klavye de fiyata dahildir. Tablet 256GB hafızaya sahiptir ve 24 Nisan 2025 tarihine kadar garantisi bulunmaktadır. Ürünü açtığım gibi koruyucu camını ve kılıfını taktığım için kılçal çizik/çatlak ihtimali bile bulunmamaktadır. İncelemek isteyen olursa görüşme ayarlayabiliriz.Bilgisayarım olmadığı için almıştım, fakat arkasından bilgisayar aldığım için pek kullanamadım. İhtiyacım olmadığı için satmak istiyorum açıkcası. Ürünün her açıdan aksesuarları ile birlikte net fotoğrafları çektim. Herhangi bir sorusu olan lütfen sormaktan çekinmesin..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 42500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Nisan 2025 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPad Pro 6. Nesil 12.9 256GB Wi-Fi Uzay Grisi [SATILDI] Sennheiser Momentum 4 Wireless - Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık [SATILDI] Asus Rog Strix Arion M.2 Nvme SSD Kutu & Western Digital 1TB WD Blue SN570 NVMe SSD [SATILDI] Apple Watch Series 8 GPS 45mm Gece Yarısı