Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Beyerdynamic MMX 330 Pro | Open Back Oyuncu Kulaklığı Satın Al 25 Eylül 2024 08:58 1 1 Beyerdynamic MMX 330 Pro | Open Back Oyuncu Kulaklığı Ürün globalde daha yeni tanıtıldı. Bana da Almanya Beyerdynamic tarafından inceleme ürünü olarak gönderildi.Yeni steller.45 sürücüleri ile donatılan, oyun için inanılmaz kaliteli bir open back kulaklık. Open back'ten ziyade semi open back gibi, çok tatlı, dengeli bir sesi var. Dahili ama çıkartılamayan mikrofonu gerçekten çok iyi kalitede. Kulaklık müthiş ses kalitesine sahip ancak Sennheiser HD 490 Pro geçtiğim için satıyorum. 2 gün falan kullandım, inceleme videosunu çektim kutuladım. Sıfır gibidir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Finalmouse UltralightX Lion(Medium) Beyerdynamic MMX 330 Pro | Open Back Oyuncu Kulaklığı