Şimdi Ara

Beyin tokatlayan test soruları... Bölüm II (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cins

Yeni sorumuzu soruyorum:

Aşağıdakilerden hangisi yoktur?

A) Kadın Hakkı
    B) Cumaya gittim, dönücem.
    C)
    E) D şıkkı yoktur.

Bence de A
  • CİNS LAN BU

• lan CİİİNNSSSS cevap A olum. hadi gti uyu biraz kafanı topla manyaq mısın kardeşim yaa azrailim mi olacan sen benim tööbee
  • Sevgili gereksiz mesajlar forumu müdavimleri ne yazık ki yanlış şıkkı seçmekte epey ısrarcısınız. Bu sorumuzun cevabı "C" şıkkı olacaktı.

Çözüm: C şıkkındaki seçeneğe baktığımızda bir şey göremiyoruz. Demek ki yok.. C şıkkında belirtilen seçenek koca bir boşluktan ibaret. YOK.. Kadın hakkı sadece bir şaşırtmacaydı. Kadın hakkı diyince bizim memleket kabullenmek istemediğinden bu yanılgıya düştünüz.. Ayrıca Abdullah abla olduğuna göre kadın Hakkı da olabilir.
  • Sıradaki sorumuz bir havuz problemi, lütfen soruyu dikkatle okuyup iyi anlayınız:

Bir havuzu biri 2 saatte diğeri 3 saatte dolduran iki musluk aynı anda açılıyor. Musluklardan birini takan ustanın cinsel problemleri diğerinden daha fazla ise y=2x+3 doğrusuna çizilen dikmenin yarıçapı kaç kilogramdır?

A) Peyami Safa
    B) 0
    C) 26-42 Doğu Meridyenleri
    D) İnklapçılık
    E) Dale en dale

Unutmayın, sorularımızın mutlaka mantıklı bir açıklaması mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cins -- 4 Ağustos 2005, 21:21:21 >
  • quote:

Sıradaki sorumuz bir havuz problemi, lütfen soruyu dikkatle okuyup iyi anlayınız:

Bir havuzu biri 2 saatte diğeri 3 saatte dolduran iki musluk aynı anda açılıyor. Musluklardan birini takan ustanın cinsel problemleri diğerinden daha fazla ise y=2x+3 doğrusuna çizilen dikmenin yarıçapı kaç kilogramdır?

A) Peyami Safa
    B) 0
    C) 26-42 Doğu Meridyenleri
    D) İnklapçılık
    E) Dale en dale

Unutmayın, sorularımızın mutlaka mantıklı bir açıklaması mevcuttur.

Cevap B. dikmenin yarıçapı olmaz çünkü
  • bu ne lan böyle zaten şuurunu kaybetmiş bi bize ukalalık taslıyo herif
    manyak mıdır nedir
  • Çık tışarı nitrous..! Çık tışarı..! Sınıfımda saygısızlık istemem... Kendine acımıyosan anne babana acı.. Boşuna emek ediyo insanlar. Babana söyliyim de seni marangozun yanına versin... Terbiyesiz..
  • vah vah
  • quote:

Çık tışarı nitrous..! Çık tışarı..! Sınıfımda saygısızlık istemem... Kendine acımıyosan anne babana acı.. Boşuna emek ediyo insanlar. Babana söyliyim de seni marangozun yanına versin... Terbiyesiz..

• Bu basit sorunun yanıtı "B" idi ama kimi arkdaşlarınız bunun bile üstesinden gelemediler. Nası geçicekler sınıfı merak ediyorum...

Çözüm: İnilen dikmenin ne yarıçağı ne ağırlığı olur.
  • quote:

Aşağıdakilerden hiçbiri nedir? sorumuzun cavabı: A), B), C), D), E) şıklarının herhangibiri olucaktı.
    Çözüm: şıklardan hiçbiri şu an ortada yoktur. Yani aşağıdakilerden hiçbiri orda olmayan şıklardır. Bu durumda bütün şıkları doğru sayıyoruz.

Yeni sorumuz:

A) Doritos Alaturka

Aşağıdakilerden hangisi yukarıdadır?

B) Yalova Kaymakamlığı
    C) Süpermen
    D) Yalova Valiliği
    E) Tanrı

quote:

Orjinalden alıntı: BLUE DRAGON

B) şıkkı olabilirmi?

quote:

Evet çoğu arkadaşımızın da belirttiği gibi cevabımız "B" şıkkı olacaktı.

Çözüm: Aşağıdakilerden dediği için A şıkkı dışındaki şıkları değerlendirecektik. Yukarda tanımına uyan şıkkımız "B" şıkkıdır. Ayrıca tanrı da yukarıda diil her yerdedir.. Afferin benim güzel yavrularıma.. Götümden uydurduğum yeni sorularla ufkunuzu daha çoook genişleticiğim meraklanmayın.. Şu an bilgiye çok açsınız siz.. Belli...

Ben demedimmi size

• Öyleyse yeni sorumuzu soruyorum:

Aşağıdakilerden hangisi nedir?

A) nedir
    B) ne
    C) N
    D) What
    E) Soru kalıbıdır.
  • A kentinden B kentine aynı anda harekete başllayın iki araçtan biri yolun yarsında mora alıyor. ikinci araç birinci aracın mola almasından 20 dk sonra mola yerine ulaşıyor. belli bir süre sonra hızlı giden araç 180 km kızla b ye ulaşıyor. hiç durmadan dönüyor.yavaş giden araç la hızlı giden arac nerde karşılaşır

(not:trafik polisi ihmal edilecek)

A)ilgilenmiyorum
    B)ahirette
    C)şehirlerin ismi verilmeden çözülemez
    D)sıkıysa sen söyle
    E)soruyu sormandaki amaç ne

Al işte cinsin sorularından daha cins soru
  • quote:

Öyleyse yeni sorumuzu soruyorum:

Aşağıdakilerden hangisi nedir?

A) nedir
    B) ne
    C) N
    D) What
    E) Soru kalıbıdır.

Buldum..!

Cevap :
    C şıkkı

Çünkü :
    Aşağıdakilerden hangisi nedir diye soruyosun. N harfi türkçede ne diye okunur, bu iş bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pooca

A kentinden B kentine aynı anda harekete başllayın iki araçtan biri yolun yarsında mora alıyor. ikinci araç birinci aracın mola almasından 20 dk sonra mola yerine ulaşıyor. belli bir süre sonra hızlı giden araç 180 km kızla b ye ulaşıyor. hiç durmadan dönüyor.yavaş giden araç la hızlı giden arac nerde karşılaşır

(not:trafik polisi ihmal edilecek)

A)ilgilenmiyorum
    B)ahirette
    C)şehirlerin ismi verilmeden çözülemez
    D)sıkıysa sen söyle
    E)soruyu sormandaki amaç ne

Al işte cinsin sorularından daha cins soru

D şıkkı diyorum

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?

Bu ekran çıkmasın yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CFD572C6 -- 5 Ağustos 2005, 17:21:50 >

• Evladım bu soruyu hangi dersaneden aldın bilmiyorum ama soruda hata var. Mevcut türkiye küçük baş hayvan satış cirosunu bilmeden yapılamaz bu soru... Hadi bakiim geç otur yerine... Parmak kaldırmadan da bi daha konuşma..
  • ya bi de araç nasıl hiç durmadan geri dönüyo onu anlamıyorum

hele öss de çıkan işaretlenmiş azot soruları var off. nasıl işaretliyosunuz küçücük şeyi. hem niye işaretliyosunuz ya illa problem çıkarcaksınız
  • Hocam sorularınızı beğendim, kafa yorucu ama anlamlı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.