Şimdi Ara

Beyin Tümörü - Sonuç Açıklaması Yorum (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
11
Favori
98.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
802 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer dilerseniz bizi kabul edin ve bi ziyaretinize gelelim. dhden cok kisiyle tanistim. biride siz olursunuz. inaniyorum sagliniza kisa surede kavusucaksiniz.

moral cok cok onemli..
  • 19 yaşında bir kardeşiniz olarak söylüyorum Lütfen pes etmeyin ben inanıyorum ki bu hastalığı Allah'ın izniyle yeneceksiniz bol,bol dua edin namaz kılın Allah'a dua edin inşAllah iyileşeceksin ve güzel haberler vereceksin Allah şafi ismiyle acil şifalar versin Allah yardımcın olsun inşAllah...
  • Kemal Milar karbonat tedavisi uygulayın 1 ay içinde yok olur tümör. Metastas yapmış evine gönderilmiş son aşamada bir sürü iyileşen insan var. Yazıyı lütfen sonunda kadar okuyun. https://www.facebook.com/notes/kemal-milar/4-esas-karbonatin-kullanim-tarifi-ve-sik%C3%A7a-sorulan-sorular/582062058616203/ yazı sonunda insanların yorumlarını da okuyun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 7 Ekim 2019; 9:46:39 >
  • Merhaba. Öncelikle acil şifalar diliyorum, Allah tez zamanda şifasıni versin. Alternatif tipla ilgiliyseniz, reiki şifası almak isterseniz yardımcı olmak isterim eşimle beraber. Reiki yurtdışında bir çok merkezde kullanılıyor, mehmet öz ameliyatlarinda kullanıyor.
  • Abi lütfen hadi bak csb de hep beraber sana kızalım gülelim mutlu ayrılalım çok üzülüyorum böyle okudukça ağladım sabah sabah
  • Öne çıkaralım konuyu arkadaşlar,tıp çok gelişti,gerekirse tedavisi için yurt dışına bile yollayabiliriz forumca para toplarız valilik kararıyla,çaresizlik batağına düşmeden bu arkadaşımız için.
  • Çok geçmiş olsun, Acil şifalar.
  • Ciddi konularda bir tek doktora inanmak hata olabilir. Sonuçta DOKTORLAR BAZEN NE OLDUĞUNU BİLE BİLMİYOR, NE OLACAĞINI DA SADECE TAHMİN EDEBİLİR. Bana bir doktor bu kafayla nasıl üniversite okuyacaksın sen, okuyamazsın dedi, başka bir doktora gittim NE ALAKASI VAR YA SAÇMALAMIŞ O DOKTOR DEDİ sonuçta 2 ünitesine bitirdim dördüncüye kayıt yaptım bu sene, Tıp fakültesine...
    Mümkünse başka doktorlara da görün.

Müslümanım diyorsan da önce namazını günde beş vakit kıl, dua et, sabret. Gerçek kurtuluş NAMAZA DEVAM EDEREK DUA EDİP SABREDENLERİNDİR.
    Allah hayırlı şifalar versin.
    Namaz - Dua - Sabır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 7 Ekim 2019; 7:56:9 >
  • Allah şifa versin
  • Allah tez zamanda şifa verir inşallah
  • Allah acil şifalar versin.

Modern tıbbın zırvalarından kurtularak "eğer ki ömrünüzün son kısımlarına da gelmiş olsanız dahi" onurlu bir yaşam sürmenizi tavsiye ederim.

Rahmetli babamı kemoterapi radyoterapi vs ile çökerttik, ayaktaki adamı yatalak ettik. İlaçları almasa idi hiç değilse yani hiçbir şey olmasa bile kalan ömrünü daha güzel geçirir idi.

Size tavsiyem doktorunuzdan teşhisi net olarak aldıktan sonra oradan koşarak uzaklaşın.

Onun dışında tedavi için Doktor Aidin Salih hanımefendi yazdığı Yitik Şifa adlı kitabı size şiddetle tavsiye ederim. Babamın vefatından sonra girdiğim araştırmada, kanseri ve kanser sektörünü çok iyi tanıdığımı düşünüyorum. Siz siz olun herşeye ikna olmadan kesinlikte tedaviye başlamayın.

Örneğin alacağınız tedavinin ömrünüzü ortalama ne kadar uzattığına dair bir veri var mı? Diye kesinlikle sorun. Çünkü öyle komik uzatma rakamları veriyorlar ki veya böyle bir veri yok diyorlar, zaten siz o süresiye kemoterapi alınca yatakta ölü gibi yatarak geçiriyorsunuz. Ser sefil oluşunuz ve çektiğiniz eziyette yanınıza kar kalıyor.

Allah aşkına iyice araştırın ve dilerim ki modern tıp zırvalarından uzak durun.

Tekrarlıyorum Aidin Salih hanımefendiyi araştırın ve yolundan gitmeye çalışın inşallah. Hoşçakalın.

• Geçmiş olsun. Yolun Sivas'a düşerse misafirimsin ha. Bir çay içer gezeriz seninle.
  • Öncelikle Rabbimden size şifalar vermesini diliyorum.Bilmeniz lazımki bu dünya hayatı bizim için sadece imtihandan ibaret.Allah ayeti kerimesinde Biz dünyayı bir oyun olsun diye yaratmadık buyuruyor.Bu hayatın herkese imtihanı çok farklı ve sizde bu zorlu imtihanlardan birinden geçiyorsunuz.Eninde sonunda gideceğimiz yer orası olacaktır.Daha dün arkadaşım 2 yaşında hasta olan bebeğini toprağa verdi.Kimi erkenden gidiyor kimi çok yaşıyor ama eninde sonunda Onu yaradana varıyor.Mal bizim değil mülk onun ve mülkünsahibi olan Allah malında istediğini yapar biz buna isyan etmememiz gerekiyor.Tam bir teslimiyetle inşallah Allaha yönelin.Hiçbirzaman umudunuzu kaybetmeyin.Allah derdi vermişse dermanı verecekte odur.Şifa herzaman ondandır.Allahın Ya Şafi ismi şerifini sürekli zikredin.Az zamanınız kaldı denilipte bu dertten muzdarip olan çoğu kişi hayata döndü.Allah ol der oluverir.Moralinizi yüksek tutun.Doktor olmadığım için yorum yazamıyorum.Sadece içimden gelenleri yazmak istedim.Benimde bu aralar ciddi sorunlarım var ama sizinkini görünce çölde kum tanesi kalıyor.Rabbim size şifa versin.Ve son olarak Risalei Nurdan hastalıkla ilgili bölümü sizle paylaşmak istiyorum.

BİRİNCİ DEVÂ
    Ey biçare hasta! Merak etme, sabret. Senin hastalığın sana dert değil, belki bir nevi dermandır. Çünkü ömür bir sermayedir, gidiyor. Meyvesi bulunmazsa zayi olur. Hem rahat ve gafletle olsa, pek çabuk gidiyor. Hastalık, senin o sermayeni büyük kârlarla meyvedar ediyor. Hem ömrün çabuk geçmesine meydan vermiyor, tutuyor, uzun ediyor—tâ meyveleri verdikten sonra bırakıp gitsin. İşte, ömrün hastalıkla uzun olmasına işareten bu darbımesel dillerde destandır ki, “Musibet zamanı çok uzundur; safâ zamanı pek kısa oluyor.”
    İKİNCİ DEVÂ
    Ey sabırsız hasta! Sabret, belki şükret. Senin bu hastalığın, ömür dakikalarını birer saat ibadet hükmüne getirebilir. Çünkü ibadet iki kısımdır. Biri müsbet ibadettir ki, namaz, niyaz gibi malûm ibadetlerdir. Diğeri menfî ibadetlerdir ki, hastalıklar, musibetler vasıtasıyla musibetzede aczini, zaafını hisseder, Hâlık-ı Rahîmine iltica eder, yalvarır. Hâlis, riyâsız, mânevî bir ibadete mazhar olur. Evet, hastalıkla geçen bir ömür, Allah’tan şekvâ etmemek şartıyla, mü’min için ibadet sayıldığına rivâyât-ı sahiha vardır. Hattâ bazı sâbir ve şâkir hastaların bir dakikalık hastalığı, bir saat ibadet hükmüne geçtiği ve bazı kâmillerin bir dakikası bir gün ibadet hükmüne geçtiği, rivâyât-ı sahiha ve keşfiyat-ı sadıka ile sabittir. Senin bir dakika ömrünü bin dakika hükmüne getirip, sana uzun ömrü kazandıran hastalıktan teşekkî değil, teşekkür et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 7 Ekim 2019; 9:44:48 >

• Her zaman ikinci bir görüş almakta fayda var. Tabi doktor tarafından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuketiciserdar

Allah acil şifalar versin.

Modern tıbbın zırvalarından kurtularak "eğer ki ömrünüzün son kısımlarına da gelmiş olsanız dahi" onurlu bir yaşam sürmenizi tavsiye ederim.

Rahmetli babamı kemoterapi radyoterapi vs ile çökerttik, ayaktaki adamı yatalak ettik. İlaçları almasa idi hiç değilse yani hiçbir şey olmasa bile kalan ömrünü daha güzel geçirir idi.

Size tavsiyem doktorunuzdan teşhisi net olarak aldıktan sonra oradan koşarak uzaklaşın.

Onun dışında tedavi için Doktor Aidin Salih hanımefendi yazdığı Yitik Şifa adlı kitabı size şiddetle tavsiye ederim. Babamın vefatından sonra girdiğim araştırmada, kanseri ve kanser sektörünü çok iyi tanıdığımı düşünüyorum. Siz siz olun herşeye ikna olmadan kesinlikte tedaviye başlamayın.

Örneğin alacağınız tedavinin ömrünüzü ortalama ne kadar uzattığına dair bir veri var mı? Diye kesinlikle sorun. Çünkü öyle komik uzatma rakamları veriyorlar ki veya böyle bir veri yok diyorlar, zaten siz o süresiye kemoterapi alınca yatakta ölü gibi yatarak geçiriyorsunuz. Ser sefil oluşunuz ve çektiğiniz eziyette yanınıza kar kalıyor.

Allah aşkına iyice araştırın ve dilerim ki modern tıp zırvalarından uzak durun.

Tekrarlıyorum Aidin Salih hanımefendiyi araştırın ve yolundan gitmeye çalışın inşallah. Hoşçakalın.
    "eğer içilecek su çok beklerse suya kur'an okumak lazımdır"
    Demiş bu doktor hanımefendi,
    İlmi, Fenni, Modern tıbbı bırakıp bunun peşinden mi gidelim????

Konu sahibine acil şifalar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferther -- 7 Ekim 2019; 9:53:31 >

• Rabbim şifalar versin. Gün doğmadan neler doğar. Hasta yatağında olan tüm hastalara Allah c.c sifa versin inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike87

Dostum Uğur Türe'ye gitmeni öneririm. Yeditepe Üniversitesi Koşuyola hastanesinde kendisi. Hastaneyi arayıp durumun acil olduğunu söyleyip randevu alın. Yanın Gazı Yaşargil'de oluyor bazen. Türkiye'nin hatta dünyanın sayılı beyin cerrahlarından biridir Uğur Hoca.
    Çok geçmiş olsun.Abimde de beyin tümörü vardı, İstanbulda Türker beye gittik ve çok pişmanız.spike arkadaşımızın dediği gibi bu işin üst noktası Gazi Yaşargildir,kendisi yaşlandığı için Uğur bey ile beraber olurlar.Türkiyede kendinizi güvenle teslim edebileceğiniz tek noktadır.Biz çok üzüldük bu hastalığın sonunda.Allah sizi ve sevdiklerinizi üzmesin.Son olarakhttp://www.kibrispostasi.com/c77-SAGLIK_KISISEL_BAKIM/n252113-rick-simpson-5-bin-kisi-kanserden-kenevir-(esrar)-yagi-ile-i

bu olaya bir göz atmanızı öneririm, biz uygulamadık hep aklımızda kaldı.Allahım tez zamanda sağlık verir inş.Hangi şehirdesiniz merhaba demek isteriz size..

• ferther kullanıcısına yanıt
    Senin ilmin fennin tıbbının her şeyini biliyor zaten o kadın ona rağmen bunu diyor.

Rahmetli hem doktor hem biyolog idi.

İlmin fennin çareydi de şimdiye kadar niye çare bulunmadı? Çünkü çare arayacaklarına senin etinden sütünden faydalanmanın yolunu arıyorlar olay budur.

Kimse ilmi fenni bırakın demiyor sözlerimi de çarpıtma, ilaç sektörünün ( modern tıp ) bizi şifa bulamaz hale getirdiğinden bahsettim.

Çok meraklısı gider kemoterapiyi alır diyecek birşey yok. Herkes bu hayatta nasibi neyse onu yer. Belli ki sizin pek nasibiniz yok.
  • Allah ne muradın varsa onu versin sana!
  • Allah acil şifalar versin kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.