Şimdi Ara

Beyin yakan korona röportajı : 15 temmuzdan korkmadık çinlilerden mi korkacağız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • He he tabi... bu röportajda konuşanlar, hasta olsalar en başta koşarlar - kurtar bizi Dohtur diye.
  • Arkadaş ne 15 temmuzmuş hükümet süper propaganda yaptı bu konuda

Her lafın başı her çomar profil resminde 15 temmuz var

Hadi Çanakkale savaşı , Sakarya meydan muharebesi vs vs gibi bir savaş kazansan neyse övün ama 15 temmuzda insana silah sıkan bile sayılı darbeci vardı hayır ne yaptılarda bu kadar övünüyor bu çomarlar?

Ben Hakkari ve Tunceli'de askerlik yaptım 15 ay hemde bu çomarlarin çoğu bordo bedellidir mesela , ben kendim gördüm şuanda bu son 20-30 yıllık jenerasyon leş ne zeka olarak ne fizik olarak nede cesaret olarak savaşa vs girilmez bunlar ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şu yazdığını burdaki beyni yıkanmış tayfanın anlayacağınımı düşünüyosun.
  • şu boomerlar gebermeden bize rahat mahat yok kardeş 15-20 sene daha sabredin
  • Özet: doğal seleksiyon budur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Bu adam Allah Kitap sövüyor fotoğraf fotoşop mu yoksa gerçek mi

• Birader cumaya gelenlerin elleri yuzleri temiz geliyor.
    Hatta hasta olan maskesini takiyor oksuren tiksiran olursa koluna oksuruyor. Elhamdulillah, yeterince bilincli cemaat. Cuma hutbesi kisa tutuluyor namaz sureeleri en kisa halde okunuyor. Siz bu tedbirleri alan cemaate saldiracaginiza saatlerce toplanti yapan canan kaft. na bir iki laf etsenize! Kafelerde saatlerce oturan avmleri boş birakmayan tiplere laf edeniniz yok tabi. Sizin icin anlamli olan seyler bunlar oldugu icin bu toplantilar gezmeler saatler surse de yapilmali sizin icin ibadetin bir anlami yok o yüzden sacma buluyor ve saldiriyorsunuz tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

He he tabi... bu röportajda konuşanlar, hasta olsalar en başta koşarlar - kurtar bizi Dohtur diye.
    Neyse ki corona yaşlı kesim üzerinde daha etkili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ads-1940 -- 16 Mart 2020; 12:24:7 >
  • Röportaj yapılan yere dikkat. Arap işi gri mermer kaplı bi ibadethanenin önünde dolaşıp duran kişiler. Onlara herhangi bi konuda soru sormak dahi yanlış. Cevapları kaale alıp konu açmak vakit kaybı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlara korono virüslü birini aynı odaya koy yada tedavide çalış deseler arkasına bakmadan kacar .
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Aha İbo len...

• Bu korona cahillerin yüzde kaçını öldürüyor merak ettim?
  • cahillik diz boyu..
  • Yani....!
    Beyin yakan korona röportajı : 15 temmuzdan korkmadık çinlilerden mi korkacağız
  • Helal İbo Arkada Mehterde Verdim Senin Yorumunu Okuyorum 15 Temmuz Günü Sen Nerdeydin ? Türkiye Kara Toprakları İçindemi?
  • Drumyr kullanıcısına yanıt
    Direk duşa gir daha pratik..

Ayrıca corona götten değil ağızdan bulaşıyor. Ne alaka?

Temizlik diyorsan taharet musluğu ve wc kağıdı ikilisi yeterli.. İlla avuçlayacaksan o senin hijyen anlayışın (!)
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt
    Sana bu yaştan sonra hijyen eğitimi verecek değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Drumyr kullanıcısına yanıt
    Wc'den sonra en çok el yıkayan toplumuz diye gurur duyuyoruz(!) .
    Sabah-akşam duş almayan banyo yapmayan en çok ter kokan milletlerden biriyiz.
    Sen abdestle koltuk altlarını yıkıyor musun? Hayır çünkü öyle bir abdest şekli yok.
    Hala hijyen dersi diyorsun..
  • Virüs bulaşacak diye ilk bunlar panikler ve kaçar. Boş atarlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolette -- 16 Mart 2020; 18:20:16 >
  • Konya mi erzurum mu burasi ya da yozgat?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.