Bildirim
Beyin yakan korona röportajı : 15 temmuzdan korkmadık çinlilerden mi korkacağız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bu ince lafın güzelliğini anlamak için yüreğinde vatan sevgisi olması lazım. Devlet, size baktintan sonra siz de devleti seversiniz. Bu insanlar siz rahat uyuyun diye o gece hayatını kaybetti, sakat kaldı. En ufak dolar kurunda, hastalıkta kaçmak için yol arayanlar anlayamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
virüse kafa atar bunlar. -
bunlari Iran'dakilere de soylese ya bunlar?
ortadoğu ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 15 Mart 2020; 0:33:32 > -
Sir Huffer Pelosi HogsheadtwitterSir Huffer Pelosi Hogsheadhttps://twitter.com/HufferSir/status/1238557178925068290
Yıl olmuş 2020, hala forumumuzda yardım sekmesi, kullanma klavuzu yok. Eklenen/çıkarılan ve desteklenen/desteklenmeyen özellikleri deneye yanıla öğreniyoruz. Tweet ekleyemiyorsun, ne biçim forum kardeşim burası demiyorum: KURALLAR ve YARDIM sekmeleri çabuk erişimde olmalı ve bilgilendirilmeliyiz diyorum, sayın Oksay ve forumun yazılımcıları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 13 Mart 2020; 23:18:29 >
-
Corap atlet filan tikayacaklarmis virusun orasina burasina
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Adamlar koronayı bile 15 temmuza bağladı. Helal olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok haklıydın Aysun Kayacı... -
Ver gazııı iboo ver gazi. Sen alamanyalarda biraları, günde 3 kilo löp eti götürürken troldaşların burada virüse kafa atıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca
Bu ince lafın güzelliğini anlamak için yüreğinde vatan sevgisi olması lazım. Devlet, size baktintan sonra siz de devleti seversiniz. Bu insanlar siz rahat uyuyun diye o gece hayatını kaybetti, sakat kaldı. En ufak dolar kurunda, hastalıkta kaçmak için yol arayanlar anlayamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 14 Mart 2020; 0:7:22 >
-
yaşlı insanlara cahil diye laf ederler ama ben gençlerden korkuyorum.
yaşlıların zamanında eğitime ulaşabilmek zordu
şimdi gençlerin zamanında eğitime ulaşmak kolay ama mesele olan doğru eğitim. -
Sokaktaki insan birebir böyle. Röportajı açmadım bile. Bugün birebir yaşadım bu cevapları.
vay uyanık vay biraları götürüyor bakquote:
Orijinalden alıntı: Cem
Ver gazııı iboo ver gazi. Sen alamanyalarda biraları, günde 3 kilo löp eti götürürken troldaşların burada virüse kafa atıyor.
Alıntıları Göster
-
Virüsler ete kemiğe büründü çinli diye göründü.İdealize virüs putu.Korona aslında çinlilerin ruhları
Normal insanın düşünce tarzı şekil a daki şekil işler.Birileri gelmiştir ve gidecektir.Biz şahşiyetliyiz yavvvvvv duruşsuzluğu.Şahsiyetine tüküreyim kukla herif
Dedim ya onlar normal.Nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama ben de düşünebilmek istiyorum -
Abdest kısmı doğru.Çünkü hijyen açısından önemli.Ama büyük tuvaletini yapıp kağıt mendille silersen sadece o hijyen olmuyor maalesef. -
Abdesti hijyen anlamında değerlendirmek ne kadar doğru? sonuçta ıslatıp geçiyorsun. El sabunlama kısmından dolayı hijyene katıyorsan normalde de sürekli el sabunlama bir rutin zatenquote:
Orijinalden alıntı: Drumyr
Abdest kısmı doğru.Çünkü hijyen açısından önemli.Ama büyük tuvaletini yapıp kağıt mendille silersen sadece o hijyen olmuyor maalesef.
illa avuçlamalı yani hijyen için -
Sabunlu suyla abdest alan da var.Ben mesela ellerimi ve ayaklarımı bol sabunla yıkarım.Kulak içlerini parmakla sıvazladıktan sonra pamukla iyice temizlerim.Ağza su verme zamanında dişlerimi fırçalarım.Burnuma bol bol su çekerim.Yani çözümü var yeter ki isteyin. -
İster avuçla ister parmakla o sana kalmış.Ben işimi gördükten sonra bol suyla iyice silerim.Sonra kağıt mendille kurularım.Koku varsa parfüm sıkarım.quote:
Orijinalden alıntı: agtr
illa avuçlamalı yani hijyen için
Çok haklıydın Aysun Kayacı...
|
Adamlar koronayı bile 15 temmuza bağladı. Helal olsun
|
Ver gazııı iboo ver gazi. Sen alamanyalarda biraları, günde 3 kilo löp eti götürürken troldaşların burada virüse kafa atıyor.
|
ortadoğu ...
|
vay uyanık vay biraları götürüyor bak
|
virüse kafa atar bunlar.
|
Corap atlet filan tikayacaklarmis virusun orasina burasina
|
Benzer içerikler
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- sezen aksu pkk
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- ömer aktaşöz yorumlar
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- yurtdışından telefon getirmek
- telsiz kullanım ücreti ne kadar
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- kara kutu nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X