Bu nasıl birleşme ben anlamadım gitti Güya %50-50 ortaklık var ama görünüşe bakılırsa tüm gurubu PSA yönetiyor ve onların dedikleri yapılıyor gibi.Zannedersem stellantis CEO'su Carlos teverez de Psa kökenli. İtalyan hükümeti ilk defa bir alfa modelinin italya dışında (polonya) üretilmesine karşı çıkmış ve yasalara aykırı olduğunu söylemiş. Fıat gurup icinde özgün tasarıma sahip bir markanın modelinin nasıl pejo tasarım ve platformları ile berbat bir duruma geldiğini görmek için Alfa milano modeli iyi bir örnek. Bu iş böyle fıat çatısındaki markaların tamamını psa tasarım,platform ve motorları ile devam etmesine dönecekse gerizekalı fıat dükkanı kapatıp gitsin. Doblo pejo kasa ve motoruyla geldi satışlarda yok oldu gitti.Fiorino hala en çok satan ticarilerde en başta.Egea satışlarda rekor kırıyor ama şimdi onu da kaldırıp yine psa alt yapılı ve motorlu bir modele çevirecekler.Yani onu da bitirecekler.Fıat yıllardır satış lideri ama böyle yavaş yavaş tüm modellerini PSA'ya devrederse yakında bana göre gurup içinde eriyip gidecek.Lancia da pejo olma yolunda. Sıra maseratide. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 15 Nisan 2024; 20:50:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim