ARKADAŞLAR BEYKENT ÜNİVERSİTESİNİ KAZANDIM.AYAZAĞA KAMPÜSÜNE GİDİCEM.OKULUN HAZIRLIK SINAVINA VE KAYIT YAPTIRMAYA GİTTİM ONUN DIŞINDA OKULA GİTMEDİM.ULAŞIM AÇISINDAN ZOR BİR YERDE.OTURDUĞUM YER FULYA MEDİA MARKT'A ÇOK YAKIN.VE BİRAZ İLERİDE OTOBÜS DURAĞI VAR.GEÇEN BİR YADA 2 TANE HAT VAR DİYE BİLİYORUM.BANA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARA SESLENİYORUM.DERSLER SABAH 8.30DA BAŞLIYOR.DÖNÜŞ ÇOK SIKINTI DEĞİL AMA VARSA KOLAY YOLU ONU DA YAZARSANIZ SEVİNİRİM.SİZCE EN KISA EN UCUZ ŞEKİLDE OKULA NASIL GİDEBİLİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
okulun yanından ev tutabilirsin en kolayı bu olur
beykent üniversitesi kazanılıyor mu ?
İlk önce Ticarethaneye hoşgeldin arkadaşım. Herşeyin ama herşeyin para üzerinden yürüdüğü bir okulu "Kazanmışsın"
Fulya'dan M.köye veya Beşiktaşa inme işleri sana kalmış tam bilmiyorum ama gerisini belirteyim.
Beşiktaşa inersen 41At'di sanırım Ayazağa köyü Kabataş otobüsüne bin. Beşiktaş'dan binip okulun önünde inersin.
MEcidiyeköy'den gideceksen Metroya atla 4.levent'te in sarıyer yönüne çık metrodan daha sonra ise çıktığın yerdeki Ayazağa minibüslerine yada 41A'lı otobülere binerek yine okulun önünde inebilirsin.
Ben Allah'a şükür bu sene mezun oldum kurtuldum Allah sana sabır versin.