Şimdi Ara

beylee beni ikna edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wm10 kurmak ilk günden beri aklımdaydı ama sorunları vs ile uğraşmak istemediğimden kurmamıdtım. Şimdiyse telefonum kafayı yemiş durumda, evimde değilim yoksa dosyaları yedekleyip sıfırlicaktım ama ole Bi sansık yok
    Donunce sıfırlayıp ardından wm10 kurucam diyodum 3haftadır ama şuan vok gaza geldim nedense, direk wm10 kurmayı düşünüyorum. Bariz bi sekilde göze batcal sorunları var mı? Bide benim cihazın problemi hallolur mu?

Not: Telefonumda kendi kendine yazı yazma birilerini arama, yani ekrana temas olayı var

Telefonum L520

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş boşver çile çekme,sd kartım 2 defa sıfırlandı içindeki veriler falan güle güle oldu bırak

• 8.1'in yanında pek iyi durmuyor 10, bence kurmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 21 Ağustos 2015; 8:37:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamofMirrorss kullanıcısına yanıt
    Slow desem? Gdr2 kursam? Gene mi iş görmez? :(

• Ya tipi falan önemsiz de iste cok cok cok fazla kasmıyosa durduk yere donmuyosa en azından inside slow'u secmek istiyorum? Zaten şuan elimdeki telefon birden bire donup kalıyo vs format lazım, guncellesem sonra sıfırlasam diye düşünüyorum
    Pişman mı olurum yoksa idare edebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ss_kage

Ya tipi falan önemsiz de iste cok cok cok fazla kasmıyosa durduk yere donmuyosa en azından inside slow'u secmek istiyorum? Zaten şuan elimdeki telefon birden bire donup kalıyo vs format lazım, guncellesem sonra sıfırlasam diye düşünüyorum

Sen o işi kafaya koymuşsun kardeş ne kadar kendini tutsan da ve biz ne dersek diyelim boş geç wp10a inşallah daha iyi olur (daha önce android kullanırken rom atıp atmama konusundaki kararsızlıklarımdan biliyorum )

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

quote:

Ya tipi falan önemsiz de iste cok cok cok fazla kasmıyosa durduk yere donmuyosa en azından inside slow'u secmek istiyorum? Zaten şuan elimdeki telefon birden bire donup kalıyo vs format lazım, guncellesem sonra sıfırlasam diye düşünüyorum

Sen o işi kafaya koymuşsun kardeş ne kadar kendini tutsan da ve biz ne dersek diyelim boş geç wp10a inşallah daha iyi olur (daha önce android kullanırken rom atıp atmama konusundaki kararsızlıklarımdan biliyorum )

Güncelledim bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ishal oldum yardım edin
    17 yıl önce açıldı
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8.1den 10166ya geçtim direk 10512ye geçmedi. ordan 10512yi gördüm indir dedim sıfırda kaldı yüklemedi.

şimdi 10166yı sıfırlayıp 10512ye geçip bi de onu sıfırlıcam falan, baya dert.

1-2 gün kullanırım olmazsa gene 8.1e dönüş olacak mecbur.

asıl saçmalık şu preview'leri de indirilebilir verseler windowstaki gibi. bi tool yardımıyla kursak hiç bu kadar cebelleşme olmayacak. üstüne nette yazan onca sıkıntı da baş göstermez, heryere sıfırla hard reset yazıp duruyorlar, ver madem dosyayı tamamen sıfırdan kurulum yapalım.

android'de ki rom yapıştırdığım günleri özlemedim desem yalan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colaker -- 21 Ağustos 2015; 17:43:12 >
  • iyi hayırlı olsun.Hoşunuza gitti mi peki?

• Kurmadiysan sakin kurma. Ben de yaklasik 1-2 ay w10 ile kullandim.daha sonra w10 kendini guncellerken telefon rahmetli oldu

Ikinci telefonun yoksa bulasma.

• Memnun kaldınız mı ?

• colaker kullanıcısına yanıt
    Ben slow'u sectim fe neyi kurdum bilmiyorum ama memnunum, hatta 8.1 den daha tahammül edilebilir sekilde bence

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    İkinci telefonum yok, buna bişi olursa yenisini alabilcrğimi de zannetmiyorum

İns ole bişi olmaz :/

• Kararlı sürümde yasadığım kasma donmalardan sonra en azından daha pratik ve kullanışlı olan bu sistem daha cok tatmin etti beni. Biraz daha kasıyo ama bence değiyo

• quote:

Kararlı sürümde yasadığım kasma donmalardan sonra en azından daha pratik ve kullanışlı olan bu sistem daha cok tatmin etti beni. Biraz daha kasıyo ama bence değiyo

iyi hocam.Sorun yaşamazsınız umarım.
    İyi Akşamlar

• Richard Feynman kullanıcısına yanıt
    İns, sağolasın
    İyi aksamlar

• Hayırlı olsun o zaman ne diyelim. Memnunsanız sorun yok.

• :D
    Sağolasın

• quote:

Wm10 kurmak ilk günden beri aklımdaydı ama sorunları vs ile uğraşmak istemediğimden kurmamıdtım. Şimdiyse telefonum kafayı yemiş durumda, evimde değilim yoksa dosyaları yedekleyip sıfırlicaktım ama ole Bi sansık yok
    Donunce sıfırlayıp ardından wm10 kurucam diyodum 3haftadır ama şuan vok gaza geldim nedense, direk wm10 kurmayı düşünüyorum. Bariz bi sekilde göze batcal sorunları var mı? Bide benim cihazın problemi hallolur mu?

Not: Telefonumda kendi kendine yazı yazma birilerini arama, yani ekrana temas olayı var

Telefonum L520

Recovery topla ile temiz bir 8.1 yükleyip Wp10 esas sürüm guncellemesini bekle.

• Güncelledim, şimdilik önceki halinden iyi diyebilirim sanırım
    Kasma donma vs geliştirici sürümünde kabul edilebilir fakat kararlı sürümde nerdeyse bundaki kadar kasma olması cok can sıkıcı bi durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA9FD3894 -- 22 Ağustos 2015; 3:12:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.