Şimdi Ara

BEYLER 12BİN DEYİM HOCA BU MAL NASİL YAPTİ DEDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
4
Favori
6.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzüne karşı saydır , ilerde çok pişman olursun. Lise hayatımda 2 hoca tarafından haksızlığa uğradım o an saydırmadığım için çok pişmanım . İlerde inşallah karşıma çıkarlar. Sen de benim gibi pişman olmamak için mutlaka geçir yüzüne karşı ,içini rahatlatmazsan hep aklınaa gelcek için içini yiyecek.

Not:Saydır dan kastım gidip sövme , içindekilerin hepsini dök .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D640FEB -- 7 Ağustos 2017; 9:40:43 >
  • Dediğin gibi bir kişilikte bir insansa bunların dini imanı paradır. Bu adamın ismini google'a yazınca üst sıralarda çıkacak şekilde anahtar kelimeleri ayarla ve blogspot aç. Yaptığı bu kişiliksiz hareketi anlat orda. Ardından da hakkımda yaptığınız yorumdan haberdar oldum, ben de gerekeni yaptım yazıp altına linki yapıştır.
  • mal olsaydım anca öğretmenliği kazanırdım de
  • Csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz 250 puan ile öğretmen olabildinizde benim 12 k yapmama neden şaşırdınız ? de :)
  • Ne sandın y.... De gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120k da olsaydın bu kimseye mal deme hakkı doğurmazdı.ne biçim öğretmenler var düşündüğüne değmez..ama yine de şu "ağla,kudur." olan cevabı beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halinka -- 7 Ağustos 2017; 10:19:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flygnç

Hocam ne mallar öğretmen oluyo çok da şaşırmayın yaz

Başarı en güzel cevap ama illa yazacaksan bunu yaz

• bu mal(!) daha neler yapacak g*tün başın ayrı oynamasın yaz.

• "Sana zor olan bana kolay sana koyan da bu olay hocaaaa" Offf MaNYaq LaF

• Hocam o zaman ilerde yine birine özel ders verirseniz üstümden hava atmıcanız ama. Atacaksanız da yüzüme karşı özür dileyeceksiniz

• Beyler teşekkür ederim yorumlarınız için olay kesınlıkle gercektır.Sonuclar acıklandıgında Hocaya mesajı atıcam verdıgı cevabı da buraya atıcam bekleyın buyuk gun yarın...
  • Yemın ederım aynı dedıgın gıbı herseı para adamın.Bana mal dedıgı ıcın demıyorum herkes boyle dusunuyor
  • Leonardio kullanıcısına yanıt
    Arkadaslarımın ıcınde soyleyıp kucuk duruma dusurmus benı cok uzuldum sadece o yuzden cevap verıcem hocalar da duymuş bunu
  • okadar17 O kullanıcısına yanıt
    Guzel olmus hocam ben olsam bunu atardim direk

Konu sahibi durumunu anliyorum ben de benzer durumlari lise hayatimda yasadim.

11 de yeni biyo hocasi gelmisti sinavdan once kimler 90 usti alir diye sormustu ben parmak kaldirinca sinifa "siz emrenin alabilecegini dusunuyor musunuz " diye sormustu . Cok iyi yapmama ragmen her yerden dusuk not verdigi icin 85 almistim ...

10 da baska bir hoca anneme falan bu cocuk cok kotu falan demisti veli toplantisinda ilk defa annemi benim icin bu kadar umitsiz dusunurken gormustum

Ben cevabimi ygs ve lys ile fazlasiyla verdim . Sende vermissin belli zaten hatta seninki yedirememis en temizi olmus . Git karsisina bir havani at yoksa icinde kalacak . Rahatlarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Rand_al_Thor_ -- 7 Ağustos 2017; 11:25:7 >

• Emekli Amiral kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkkı dogru
  • Yarın acıklanınca sonuclar cevabımı verıcem
  • Hocam hazmetmek zorsa geviş getirin

Fizyolojik yapınız buna elverişli

• %100 sana bu cümleyi kullandığına eminsen mesajı falan bırak, direk şuan ara telefonda ağzının payını ver, hakaretse hakaret, küfürse küfür.
  • Hocam siz olunca anca bu kadar oldu, yoksa ilk 1000 olabilirdi yaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.