Şimdi Ara

BEYLER 12BİN DEYİM HOCA BU MAL NASİL YAPTİ DEDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
4
Favori
6.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mal eski zamanlarda para miras anlamına gelmekte olup yakınçağda eski değerini (sözcük anlamında )yitiren ve yeni anlamıyla kullanıldığı cümlede değişik duygular uyandırır hale gelmiştir. Bkz : Bu mal nasıl yaptı ?

Burada mal imrenme ve yakıştıramama vb. Duyguları soyleyenin icinde uyandırmıstır. Söyleyen büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır. Yapılması gereken sessizce avına sonucnu ss atıp olacakları merakla beklemektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herzamanyıkık -- 8 Ağustos 2017; 4:11:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER 12BİN DEYİM HOCA BU MAL NASİL YAPTİ DEDİ
    BEYLER 12BİN DEYİM HOCA BU MAL NASİL YAPTİ DEDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: operator22

mal olsaydım anca öğretmenliği kazanırdım de

+1 Aynen böyle söyle.

• flygnç kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ne güzel cevaptır yaw

• Nasil yaptin lan harbiden

• anan da öyle diyordu
    yaz
  • Bunu gruba yazdı ve sen görüldü yapıp cevap vermedin??? Sanırım hocan hak... neyse neyse siz kimsiniz bana mal diyebiliyorsunuz sizi neşterlerim ayıks.. ya içinden geleni yaz söv ne biliyim cidden görüldü yapıp yazmadıysan çok yazık kendini ezdirme sakın

• Gruba yazmadı arkadaslarla bir kafede sohbet ederken adı mgeçmiş oda o mal nasıl yaptı la o sıralamayı falan demiş tabi duymayan kalmadı sonra
  • Nereyi kazanddıysan onu ss al hocana at. Ne mallar ver mala göre mal yaz. KUDURSUN

• Alaskia A kullanıcısına yanıt
    Tutmua valla ailecek saskiniz :D

• Hayırlısı ne diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ustanak -- 8 Ağustos 2017; 20:30:27 >
  • BEYLER 12BİN DEYİM HOCA BU MAL NASİL YAPTİ DEDİ

Troll konu
  • He ulan bı sen akıllı sın yazdım arkadasım dıye ne trolu bu işin trolumu olur al sonuc BEYLER 12BİN DEYİM HOCA BU MAL NASİL YAPTİ DEDİ
  • Yarın cevap verıcem arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emree60

He ulan bı sen akıllı sın yazdım arkadasım dıye ne trolu bu işin trolumu olur al sonuc BEYLER 12BİN DEYİM HOCA BU MAL NASİL YAPTİ DEDİ

öğeyi denetle yapmak çokta zor değil zamanında açmışsın 42kyım diye burada milleti kandırma uza git muhattap olma benle hiç sevmediğim insan türüsün yalancıları hiç sevmem troll olsa bile

Buda bir başka ifşa fotosu:

42klık beyninle beni kandırmaya çalışma loser

hayaller tıp hayatlar elektrik elektronik fakültesi ha bak 1 sene mezuna kalsan tıpı yakalarsın gibime geliyor ama burada böyle yalan yanlış konular açma milleti kandırma şuan bilgisayarın başında "ehüehüehü inandı kamiller epeüheüeğhüe" diyorsundur beni görünce de tepen attı demi yavrucak.

Düzenleme: Şimdi başka bahaneler üretip bana laf atarsın diye şu ssleri de atayım daha fazla uğraşmak zorunda kalmayayım

Dokuz eylül makine yazanlar toplan konusundan bir kesit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-25FF972DA -- 9 Ağustos 2017; 9:55:14 >

• Ulan demıcektım aptal herif uzatma nın mantıgı ne işi arkadaşım rıca ettı uyelıgı olmadıgı ıcın zaten kazandıda buyur facebookuhttps://www.facebook.com/hamza.altuner.7?fref=ts burdan ulaş gostersın ogeyı denetlemı degılmı

Bana gelınce dokuzeylulu de yazdım ama ıstanbul unı daha onde yazdım ve banada orası geldı tıp ıstıyorum demedımkı ben neden boyle buş ugraslara gırıyorsun anlamıyorum
  • Zaten bi sen akıllısın ifşa dıyor bide ben bılmıyorum sanki bulunabılcegını o paylasımların.
  • emree60 E kullanıcısına yanıt
    Aklıma gelmedi 2 kişinin kullanacağı zaten 2 dkda üyelik acıldıgı icin ayriyeten ben bu yalan atma konusunda cok hassas oldugum icin bu kadar üstüne düştüm olayın sen en başta 2 kişi kullanıyoruz deseydin tamam diyip geçerdim Forumda bu tür troll konular cok olduğu icin ayırt edemioruz neyse madem olay gerçekmiş öyle hocanın abv iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flygnç

Hocam ne mallar öğretmen oluyo çok da şaşırmayın yaz

offf aradığım cevap :D
    thuglife
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.