ulaa oyuna mı başlıyon yeniden yaw bıraksana hazır kurtulmuşun
02-17 11:55:40 kurabiye [1:1:4] Davet...Cevapla RAKDEVYA tagli ittifaka davet ediliyorsunuz.bizimle oynayan kazanacak bunu unutmay#305;n.sizi de aramizda gormek isteriz.bekliyoruz.iyi oyunlar...
mesaj çeken adama bakın azminden dolayı tebrik ettim arkadaşı
02-17 12:34:02 kurabiye [1:1:4] Re:Re:Davet...Cevapla nerden biliyorsun benim ilk giren olduumu..?
yorum yok
quote:
Orjinalden alıntı: Raskolnikov
02-17 12:34:02 kurabiye [1:1:4] Re:Re:Davet...Cevapla nerden biliyorsun benim ilk giren olduumu..?
yorum yok
Tarih Kimden Konu Basligi 02-17 12:49:25 kurabiye [1:1:4] Re:Re:Re:Re:Davet...Cevapla koordinatlar#305; s#305;ras#305;yla m#305; veriyo ki sistem.ona bakarsan ben 1:1:4 üm o zaman 4. olmam laz#305;m hadi 2 tanesi bo#351; ama benden önce bir ki#351;i daha var 1:1:2 koordinatlar#305; olan galaksiden bak bi bence
bişi anladıysam arap olıyım
ohooo geç kaldık biz
neye
şu an kayıt açık.23 everenin kayıt olabilirsiniz.
ewet beyler suan hala açık üye alımı 23 evrende kayıt olun bide itifak olarak turkelf gelin:)
beyler 21 kişi olduk ve hala artı yor hadiyawww sizde gelin kırdınız beni yani burda yaşayan biri varmııı ????
Raskolnikov sende başlamışsın 23.ewrene hayırlı olsun hoca
geliyimmi bende?yer varmı?
Gel hocam gel.Herkes gelsin
beyler bende gireim.kbl edin.yalnız kim online sa ve sondası varsa buraya veya özel msj veya ogame den msj atsın... neys kbl edin
quote:
Orjinalden alıntı: R2_91
2 gün sonra bırakacam niye oynuyorsam bende anlamış deilim
quote:
quote:
bu böle devam edecek heralde her yeni evrene kayıt oluosunuz siz de hemen
ewet beyler burdan gelenlerin sayısı artıyo saollun daha bekliyoz hadi ama 24 kişi olduk ve encok burdan gelindi ama yetmezz hadi bekliyozzz yeni üyelerii
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
quote:
quote:
bu böle devam edecek heralde her yeni evrene kayıt oluosunuz siz de hemen
yok yav ben tatildeyim can sıkıntısı işte 2 gün sonra gittimmi bitmiştir benim için olay