Şimdi Ara

beyler 3üncü ssd im lütfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus marka laptobuma performansini arttirmak icin daha önce masaüstü pc imde
    1 yili askin süredir sorunsuzca kullandigim ocz vertex 3 120 gb ssd mi monte ettim
    1-2 ay yine sorunsuz kullandim daha sonra bir anda zart diye gitti
    daha sonra aldigim site ayni ürünün yenisini yolladi yeni üründe 2-3 hafta icinde mortingen stresse oldu
    forumlarda arastirdigim kadariyla bu ocz lerde kronik bekleme modu sorunu varmis sanirim. sonradan farkettimki
    ben nezaman yatagimin yanina laptobu getirip film izlerken uyuduysam ertesi gün ssd calismaz oldu.
    neyse arkadaslar aldigim yerle görüstüm bana baska marka bi ssd yollamalarini istedim olmuyomus öyle yine ayni markayi yollariz yada
    para iadesi yapariz dediler bende para iadeyi sectim.
    daha sonra mediamarktan sandisk extreme 120 gb aldim 1 saat önce laptoba takip yeni
    bir 64 bit win7 kurdum ve suan diken üstünde bekliyorum acaba bu ssd de ansizin gider mi ? yemin ederim laptobu kipirtdatmaya korkuyorum
    sonucta adi üzerinde dizüstü bilgisayar bu desktop gibi masada kipirdatmdan durmazki illa calisir vaziyette tasimak zorunda kalabilirim.

sdd konusunda uzman arkadaslarin tavsiyesini bekliyorum

• trtint T kullanıcısına yanıt
    Ben imzamdaki laptopta intel 330 serisi 120 Gb ssd yi 7 aydır kullanıyorum,taşımakla hiç alakası yok bozulma olmaz,zaten sarsıntıya çok dayanıklı bildiğim kadar 1500 G ye kadar dayanıyor ,yani taşımakla olmaz ,uyku modu sorun yapabilir zaten ssd varken uyku moduna ihtiyac yok ,aşağıdaki ayarlara bir bak perfonsa faydası olur.

SSD Ayarları
  • Öncelikle uyku modunu kullanmayın.Laptoba intel chipset software i kurun.SSd yi mutlaka ahci moduna alın.Bir de laptobun adaptörünün kablosu kaç uçlu.Laptobun topraklamasında bir sorun var mı?

Bir de en az sorun için intel in ssdlerinin kullanmanız daha iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ExtraTechx* -- 6 Ekim 2013; 12:17:29 >
  • eskiden ssd lerde uykudan uyanamama sorunu vardı. ilk başlarda.
    sonradan güncellemelerle , firmware yükleyerek halledildi o sorun genelinde.

vertex 3 eski ürün olduğu için firmware güncelleme yapmanız gerekiyordu sanırım. sandisk için gerek olmayabilir. sandiskte o sorun yaşanmaz bence. hatta istersen hemen dene. uykuya al laptopu bir süre bekle sonra geri aç. bozulursa laptopta sorun var demektir zaten. onu servise gönder.
  • simdilik bir sikinti yasamadim arkadaslar umarim bir daha sorun yasamam inanin cok yoruldum
    cevaplariniz icin cok tesekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.