Şimdi Ara

Beyler 5.1 Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ses sistemini pcye düzgünce doğru olarak bağlıyorum.Ses kartının programından 5.1 olarak seçip test ediyorum buraya kadar her şey güzel.Fakat windows media player,sistem sesleri sadece yan hoparlörden ses veriyor.
    yani Windowsdan da test ettiğimde bütün hoparlörler düzgün çalışıyor ama sistem sesleri dahil sadece yan hoparlörden ses geliyor nasıl çözerim?

• Ses kartın ve ses sistemin nedir ?
  • MSI anakartın üstünde onboard Realtek HD 7.1 lik ses kartı var
    Sürücü Sürümü :6.0.1.5794 yazıyor.
    Ses Sistemi ise Spectra 3000 (SONIOEAR) işletim : win7 32 bit
  • beyler yardım edin
  • bak şimdi pc'nin arkasına sanırsam 3 kabloyuda ayrı ayrı takıyorsun. o taktığın her kabloyu realtek'in programıyla ön hoparlör çıkışı olarak ayarlıycaksın yeşil zaten öyle diğer siyah ve turuncuyuda bu şekilde ayarlarsan hepsinden ses gelir.
  • evet oldu sağolasın ama bu sefer realtek in programından ayar yapamıosun 2+1 olarak algılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemxmox3 -- 5 Haziran 2011; 16:53:41 >
  • zaten 5+1 olarak ayarlarsan o sorun olması normaldir. varsın 2+1 olsun ama hepsinden ses gelsin pek önemli değil bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediğini anlıyorum ama para vermişken kullanmak istiyorum.:)
  • 5.1 ses sistemini stereo x 3 kullanmak ne kadar mantıklı bilmem zevk meselesi ama sistem seslerini bütün hoparlörlerden duyunce ne değişecek onu anlamadım. Realtek ayarlar kısmında tekrar hoparlör konumunu 5.1 yap orada ayrıca "hoparörleri doldur" mu öyle bi seçenek olacak seçili değilse o ayarı seçili yap.
  • Bir tek sistem sesleri değil bütün sesler öyle geliyor.Ayrıca hoparlörü doldur yaptığımda sesler kaliteli olmuyor.
    Ama neyse artık çözdüm sorunu.Hepsini yan hoparlör olarak bağlayıp 2.1 şeklinde kullanıyorum hepsinden ses geliyor.
    5.1 uyumlu film izlerken de 5.1 olarak bağlayıp her hoparlörden sen alabiliyorum yardımlar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemxmox3 -- 6 Haziran 2011; 21:50:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.