Şimdi Ara

BEYLER 60 LWL ROGUEYİM AMA MASTER OLMAK İÇİN EŞYALARI ÇOK PAHALI LÜTFEN YARDIMMM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA BEN MASTER EŞYALARINI NERDEN BULCAM YA DELİRCEM YAAA::(:(:(:(BU OYUN YÜZÜNDEN SAÇLARIM DÖKÜLÜYO ARTIK

• zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

lvl 61 olmpiada ama açamadım masterı 50 m tutuyo ama yok o kadar para
  • ya babacan hangi 50m ya roguenin leasth diye tek bi malzemesi 250 300m ya nerden buluyo bu millet bukadar parayı nasıl yapıyolar anlamıyom ya ben bugüne kadar 50m param olmadı millet shell lerle +8 ironboww miragelerle dolanıyo bunasıl iş ya delircem ya
  • adam gidio sabahtan akşama kadar abyss in 10. katların da para kasıo sonra lesath kesio tail of lesath ı çıkarıo veya premium dur sürekli power up dan aldığı itemleri satıyordur
  • YA BENDE PREMİUMUM AMA YOK İŞTE ACIM AC ALLAHINI SEVEN YARDIMCI OLSUN MASTER İÇİN MALZEMEYİ NERDEN BULURUM NERDEN ÇIKARIRIM YALVARIYORUM NOLUR YARDIMCIOLUNNN NOLURRRRRRRRRRRRRRR
  • YAV Bİ YARDIMCI OLSANIZ ÖLÜRMÜSÜNÜZ BE
  • Tail of Shaula, Tail of Lesath, Blood of Glyptodont, Fang of Bakirra

bunlar tam olarak nelerden çıkar benimde rogue var yaklaşıor master lık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harby yawwwwww milletin nasil o kadar coini oluyo yawwwwww ulan simdiye kadar hiç bisey satin almasaydim en fazla 3xm param olacakti tabi buda priestim için istediim itemleri almaya yetmez bi tanesine bile ulan millet ne bal bi silah düsürüyolar satiyolar (530m)zengin oluyolar hem ayrica her satmak istedigin de satilmiyo ne istir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• kardeşim sen çok bağrınmışın. valla paranın olmaması senin sorunun. ben lwl 52de tüm itemlerimi hazırlamıştım.
    üstüne rouge için ucuz olan taili ve bakirrayı almıştım. çok zor değil bunları toplamak. benim arkadaşım 0dan başladı master toplamaya tüm parasını çarçur etmişti. gitti 1 hafta abyss kastı. 150 küsür abyss oldu. sattı hepsini. sonra premium aldı scroolları sattı. bi gece harpy yaparken harpy feather çıktı. sonra bi ezik ks yaptı. arenaya gelin dedi. herkes gitti. biz ortada kaldık arkadaşla. arenadan çıkışta bi tane kecoon keselim dedim ikimizde. şans işte o anda 2 kecoondan da kekuri çıktı. masterları hazırladı. sonra kekurikekurikaka çıktı. zaten arkadaş bi nova attı karmaşada kasa bie çıktı. şans işte kekuri belt çıktı. o parayla üstümüze adm gibi item aldık. benim +6/10du itemler. arkadaş +8 yaptı paper için. +9 wood yaptı. bende elime bi tane +8 viper aldım. ama kullanamadım

çok uzun oldu anlaşıamaz bu ya

• quote:

Orjinalden alıntı: polter

Tail of Shaula, Tail of Lesath, Blood of Glyptodont, Fang of Bakirra

bunlar tam olarak nelerden çıkar benimde rogue var yaklaşıor master lık

rogue master için 10 cristal 10 opal 10 crude saphirre 10blood of glyb...
    bide lobo pendant istemiyomu?ben öle biliom
    lesath nerden ç1kti?
  • Ben de master açamadım .. Lobo pendant lupus pendant lycaon pendant .. ve bir kaç ıvır zıvır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireStarters

kardeşim sen çok bağrınmışın. valla paranın olmaması senin sorunun. ben lwl 52de tüm itemlerimi hazırlamıştım.
    üstüne rouge için ucuz olan taili ve bakirrayı almıştım. çok zor değil bunları toplamak. benim arkadaşım 0dan başladı master toplamaya tüm parasını çarçur etmişti. gitti 1 hafta abyss kastı. 150 küsür abyss oldu. sattı hepsini. sonra premium aldı scroolları sattı. bi gece harpy yaparken harpy feather çıktı. sonra bi ezik ks yaptı. arenaya gelin dedi. herkes gitti. biz ortada kaldık arkadaşla. arenadan çıkışta bi tane kecoon keselim dedim ikimizde. şans işte o anda 2 kecoondan da kekuri çıktı. masterları hazırladı. sonra kekurikekurikaka çıktı. zaten arkadaş bi nova attı karmaşada kasa bie çıktı. şans işte kekuri belt çıktı. o parayla üstümüze adm gibi item aldık. benim +6/10du itemler. arkadaş +8 yaptı paper için. +9 wood yaptı. bende elime bi tane +8 viper aldım. ama kullanamadım

dayı amma atmısın 2 kecon kescen ıkısındende rıng dusecek afedersın ama nahhhhhhhhhh

• vede arkdasa cvp verem rogue master ıcın
    1-fang of bakırra(czde kopegın bossundan cıkar adı bakırra)
    2-taıl of lesath (lesathdan cıkar akrep bossu czde cıkar)
    3- taıl of shaula(shauladan cıkar akrepn bossu eslantta cıakr)
    4-ayrıca blood glypdont(yesıl fılden cıkıo)
    kardes bence sen eslantta shaula bekle potla bufsuz bıle kesersın ama bı buffer arkdas bul bence 960 buf 960 heal shaula cıkar bakırra ıle lesath ıcınde atılla bekleyın 3 saatte bır cıkıo 1 hafta beklesenız gunde 4 kereden28 kere kesersınız ondanda enaz 5 ıtem duser(shell vb) onlarda ortlama 1mılyar eder oda senın ısını gorur(eger ınsansan atılla kallugada kapının sag tarafında tredent ısımlı agacların onunde cıkıo-orcsan zombı tepesınde cıkıo)
    ınsllah yardım etmısımdır

• quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

quote:

Orjinalden alıntı: FireStarters

kardeşim sen çok bağrınmışın. valla paranın olmaması senin sorunun. ben lwl 52de tüm itemlerimi hazırlamıştım.

dayı amma atmısın 2 kecon kescen ıkısındende rıng dusecek afedersın ama nahhhhhhhhhh

Kesin uyurken üstü açık kaldı rüya gördü :D şu kekuri belt te nelere kadirmiş be, utanmasa +8 chitin shell alcım dicek

• diezde çok ucuz itemler 20m e master olur rogue warriorlar çok pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.