Şimdi Ara

beyler 8.sınıf zormudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
12.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yeni sınav sistemi hakkında bir bilgim yok biraz anlatabilirmisiniz ankarada ikamet ediyorum hangi lisenin iyi kötü olduğunu felan bilmiyorum
    nereler iyi nereler kötüdür hiç ama hiç ders calısmıyorum sınavlara felan 10 15 dakka calıstığım oluyor ama ödevleri de zor yapıyorum ne olacak bu halim :(

6.sınıf ort 87,05
    7.sınıf ort 88,64

8.sınıf 7 ye göre zormudur annem çok baskı yapıyor calış diye bursluluk sınavınıda kazanamadım zaten çok canımı sıkıyorlar

• zor olduğunu söyleyemem
    6.sınıf ort. 94,51
    7.sınıf ort. 91,94
    8.sınıf ort. 97,27
    ders hiç çalışmadım sbs için hep yazılıdan yazılıya. Yeni sınav hakkında benimde bilgim yok ama eğer ki gözünü korkutan varsa 8.sınıf ile ilgili sakın inanma derim

Edit: kesinlikle bana bakıp çalışmayım deme çok pişmanım denemelerde fen lisesi düzeyi puanlar yaparken anadolu lisesine gitmek zorunda kaldım bu senenin mat soruları yüzünden sorun olursa da seve seve yardım ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erotero_134 -- 2 Eylül 2013; 0:51:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erotero_134

zor olduğunu söyleyemem
    6.sınıf ort. 94,51
    7.sınıf ort. 91,94
    8.sınıf ort. 97,27
    ders hiç çalışmadım sbs için hep yazılıdan yazılıya. Yeni sınav hakkında benimde bilgim yok ama eğer ki gözünü korkutan varsa 8.sınıf ile ilgili sakın inanma derim

Edit: kesinlikle bana bakıp çalışmayım deme çok pişmanım denemelerde fen lisesi düzeyi puanlar yaparken anadolu lisesine gitmek zorunda kaldım bu senenin mat soruları yüzünden sorun olursa da seve seve yardım ederim

Senin ortalamaların yine iyi böyle başkasının benden iyi olduğunu görünce çok canım sıkılıyor ama hiç ders çalışasım yok.Benden adam olmayacak galiba

• Ben şahsen nefret ederim ders çalışmaktan sakın moralini bozma saçma bi sistem daha geliyor sizde biz gibi deneme tahtası olacaksınız maalesef [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erotero_134 -- 2 Eylül 2013; 2:06:05 >
  • Yok hocam sanmıyorum en azından 5 tane ders bize girmeyecek 1 tane teker teker giricek yani sanki bu daha iyi gibi.
  • Bu sene Fen ve Sosyalde önceki yıllardan zevkli konular var. Türkçe ve matematik her zamanki gibi. İngilizce diğer yıllardan zor. Bana 3 sene içerisinde en kolay gelen yıl oldu.

6 YBP = 82
    7 YBP = 79
    8 YBP = 89

* 8.sınıfda sadece günde 30 soru çözdüm. Şuan İlimin en iyi anadolu liselerinden birindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeTeRli09

Bu sene Fen ve Sosyalde önceki yıllardan zevkli konular var. Türkçe ve matematik her zamanki gibi. İngilizce diğer yıllardan zor. Bana 3 sene içerisinde en kolay gelen yıl oldu.

6 YBP = 82
    7 YBP = 79
    8 YBP = 89

* 8.sınıfda sadece günde 30 soru çözdüm. Şuan İlimin en iyi anadolu liselerinden birindeyim.

anladım hocam teşekkür ederim ederim ingilizce ve türkçe konusunda kendime güvenim sonsuzdur iyi olacağına dair

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene gerçekten çalıştım tam anlamıyla, geçen senelerde dersane ve okulda dersleri dinleyerek geçiyordum sınıfı ancak bu sene sbs dolayısıyla çok çalıştım. İlk başta günde 100 soru çözüyordum. Sınava yakın 500-600 soruya kadar çıktım. Özellikle son zamanlarda bol bol deneme çözdüm. Tabii okul derslerine de katkısı oldu. Sorun varsa pm atabilirsin.
    6. Sınıf 94,45
    7. Sınıf 95,91
    8. Sınıf 98,74

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0ril -- 2 Eylül 2013; 21:10:07 >
  • 6. Sınıf 97,67
    7. Sınıf 99,15
    8. Sınıf 100

Altıda şeref*** türkçe öğretmeni yüzünden düştü.

Bence hepsi aynı
    Hepsinde saçma sapan dersler be saçmalıklar
    Başarılar. Okul notları çok önemli çok çalışşşşş
    Sbs de aynı puanı(694) almamıza rağmen arkadaşın okul notları yüz olduğu için aramızda 130 kişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 2 Eylül 2013; 21:36:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be forumda 2000 ler var
  • 99 luyum senin gibi birçok liselilerden akıllıyım.
  • Bana göre 7'den daha kolaydı. Ankara'da iyiden kötüye: Ankara Fen, Ankara Atatürk Anadolu, Ankara Gazi Anadolu, Mehmet Emin Resulzade, Dr. Binnaz-Rıdvan Ege, Betül Can(Eski adıyla milli piyango), Hacı Ömer Tarman, Ankara Atatürk Lisesi, Nermin Mehmet Çekiç... Böyle gider.

• Burdaki bi çok arkadaşın ortalamaları bende kat kat daha fazla ama iş bu senede bitiyor ama temelin sağlam olmasıda gerek :(( SBS kalktı yeni sistem var bu sistemi lehine kullanırsan güzel bir fen lisesine gidiceğinden kuşkun olmasın
  • vay be millet ne bilinçli ,biz farkında değildik dünyanın 8.sınıfta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

vay be millet ne bilinçli ,biz farkında değildik dünyanın 8.sınıfta.

bende öyleydim bir kaç sene öncesine kadar :D şimdi biraz akıllandım yani bazı şeyleri çok takarım annem hep okumamı istemiştir ayrıca çok baskı yapıyor bide o var derslerimin iyi olmasını istiyorum dersler zorsa kendime ona göre program yapıcam amacım bu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: insansıvarlık

quote:

bende öyleydim bir kaç sene öncesine kadar :D şimdi biraz akıllandım yani bazı şeyleri çok takarım annem hep okumamı istemiştir ayrıca çok baskı yapıyor bide o var derslerimin iyi olmasını istiyorum dersler zorsa kendime ona göre program yapıcam amacım bu yani

Şansın çok yüksek çalışırsan,1 sene uzun bir süre çok çalış en iyi yerleri kazanırsın.senin yaslarinda kimse hivburseyin farkinda olmuyor.bu yüzden çalışırsan çok iyi yerlere gellirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insansıvarlık

quote:

Şansın çok yüksek çalışırsan,1 sene uzun bir süre çok çalış en iyi yerleri kazanırsın.senin yaslarinda kimse hivburseyin farkinda olmuyor.bu yüzden çalışırsan çok iyi yerlere gellirsin.

hemen hemen aynı durum bendede var banada baskı yapıyorlar :(

• Çalışana kolay

Şaka şaka bir kız bulacaksın resimlerini denemelere çizeceksin kalp yapacaksın. Sonra o denemeyi ona şu soruyu anlamadım diye vereceksin. Sakın böyle yapma böyle yaptım. Kız bir daha benle konuşmadı. :(
    495,899 aldım. 1 sosyal ile okul puanlarını çok yüksek tut. 100 99,15 97,67 devlet okuluna gidiyorum.

• 7. sınıf en zorudur...

Lisede de 9. sınıf...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaeRea -- 3 Ağustos 2017; 23:6:12 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.