yourumlarınızı bekliyorum şu an itibariyle bana stafcı olacak gibi geliyor avrupa sunlar geldi çunkü düşünseniz ya full sun bi stafcı kimse ona tek atamaz ama o herkeze tek atar
her charin awantajı war degger crt yedinmi susar insan sun hele warior wizard rogue charlarım war 3 ude farklı
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
her charin awantajı war degger crt yedinmi susar insan sun hele warior wizard rogue charlarım war 3 ude farklı
bence yanlış düşünüyosun bende de var hepsinden ama gorunmezlik olmadımı media pk2 ile gorunmezleri gordulermi roque sadece cop car :)
china - 90 ligth - cold - heuksal
eu - 90 Rogue
Hayır wizard ın ekşını ya tek atar ya tek alır en büyük düşmanı wizardın crossbow dur wizard nukerden daha hızlı atak yapıyor ama crossbow da 20 lvl ve 70 lvl de açılan skilleri wizarddan daha hızlı. ha en baba char hangisi dersen tabi ki wizard alanla katliam yapacak hele sunu varsa.
Full SUN Bladeye tek atıyorlar, Full sun wizarda mı tek atamıyacaklar_? Güldürmeyin beni
wizard tek atıp tek yemeye mahkümdur...
ve bence wizardlar pvpye gelmez çok sıkıcı oluyor 10dk birbirlerine tek atıyorlar pff..
quote:
Orjinalden alıntı: sceyter
quote:
bence yanlış düşünüyosun bende de var hepsinden ama gorunmezlik olmadımı media pk2 ile gorunmezleri gordulermi roque sadece cop car :)
GÖRÜNMEZLERİ GÖRÜNÜR YAPAN PK2 DOSYASIMI VAR VARSA BİRİ BANA LİNK VEREBİLİR Mİ?
Ya wizard tek başına çabuk ölür koy arkasına cleric+warrior bak bakyıım ölüyor mu
quote:
Orjinalden alıntı: gececi26
quote:
quote:
GÖRÜNMEZLERİ GÖRÜNÜR YAPAN PK2 DOSYASIMI VAR VARSA BİRİ BANA LİNK VEREBİLİR Mİ?
Kardeş Tam bi bilgim Yoq ama 1.51 uyumlusu Çıkmadı onun daha
Cahar ne la?
90 lvl--FİRE--- HAUKSAL
crossbow
quote:
Orjinalden alıntı: __EFENDİ__
Ya wizard tek başına çabuk ölür koy arkasına cleric+warrior bak bakyıım ölüyor mu
o dediklerini hangi charın arkasına koysan kral olur
crosbow
Nuker 90 Light/Cold/Bicheon 30 Heuskal (Pasif skilli hp verdiği için)
quote:
Orjinalden alıntı: _ConRaD_
Nuker 90 Light/Cold/Bicheon 30 Heuskal (Pasif skilli hp verdiği için)
bu dedigin mantıklı ama garment gitmen lazım
quote:
Orjinalden alıntı: sın2018
Full SUN Bladeye tek atıyorlar, Full sun wizarda mı tek atamıyacaklar_? Güldürmeyin beni
bi nuker atamaz bi glavier bi blader atamaz okcu cirit vurmazsa atamaz anca bi xbow cu ve varlock ve yine stavcı kesebilir
quote:
quote:
bi nuker atamaz bi glavier bi blader atamaz okcu cirit vurmazsa atamaz anca bi xbow cu ve varlock ve yine stavcı kesebilir
stavcı varlock
quote:
Orjinalden alıntı: lanparty16
quote:
quote:
stavcı varlock
:) herneyse anlayan anladı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme