Bildirim
Beyler Acil Bakarmısınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Imralis
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben gecen ay turkiyeden turkcell den ıphone 5 aldım fakat onumuzdekı hafta amerıkaya gıdıyorum arkadaşım şöyle bişey dedi elındekı ıphone u verıp farkını verip 5s alabilirsin diye böyle birşey varmı bilginiz varmı ?
Yok oyle birsey
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
quote:
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben gecen ay turkiyeden turkcell den ıphone 5 aldım fakat onumuzdekı hafta amerıkaya gıdıyorum arkadaşım şöyle bişey dedi elındekı ıphone u verıp farkını verip 5s alabilirsin diye böyle birşey varmı bilginiz varmı ?
Yok oyle birsey
hadi ya tüh :( teşekkür ederim cevap için :) -
http://www.teknolojioku.com/haber/appledan-muthis-kampanya-eskiyi-getir-yeniyi-gotur-13766.html
Bu habere göre yaklaşık $400 üstüne koyarsan alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 11 Eylül 2013; 1:21:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpioleo
http://www.teknolojioku.com/haber/appledan-muthis-kampanya-eskiyi-getir-yeniyi-gotur-13766.html
Bu habere göre yaklaşık $400 üstüne koyarsan alabilirsin.
Bu verdiginiz haber eksik. Haberde bahsedilen kampanya 5s icin KONTRAT yapma durumunda gecerli. Dedigim gibi itibar etmeyin bu haberlere.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Türkiye'de sat, dolara çevir ve aynı paraya 5s al
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- safari geçmişi görme
- telefonu kılıfsız kullanmak
- google play oyunlar hesabını ios"a aktarma
- telefon kapalıyken alarm çalar mı
- telefonum titriyor ama bildirim yok
- ios 18.2
- ios 18 developer beta
- uygulama indirmeden karekod okutma
- format nasıl atılır
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X