Şimdi Ara

Beyler Acil Bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben gecen ay turkiyeden turkcell den ıphone 5 aldım fakat onumuzdekı hafta amerıkaya gıdıyorum arkadaşım şöyle bişey dedi elındekı ıphone u verıp farkını verip 5s alabilirsin diye böyle birşey varmı bilginiz varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Imralis

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben gecen ay turkiyeden turkcell den ıphone 5 aldım fakat onumuzdekı hafta amerıkaya gıdıyorum arkadaşım şöyle bişey dedi elındekı ıphone u verıp farkını verip 5s alabilirsin diye böyle birşey varmı bilginiz varmı ?

Yok oyle birsey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben gecen ay turkiyeden turkcell den ıphone 5 aldım fakat onumuzdekı hafta amerıkaya gıdıyorum arkadaşım şöyle bişey dedi elındekı ıphone u verıp farkını verip 5s alabilirsin diye böyle birşey varmı bilginiz varmı ?

Yok oyle birsey

hadi ya tüh :( teşekkür ederim cevap için :)
  • http://www.teknolojioku.com/haber/appledan-muthis-kampanya-eskiyi-getir-yeniyi-gotur-13766.html
    Bu habere göre yaklaşık $400 üstüne koyarsan alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 11 Eylül 2013; 1:21:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

http://www.teknolojioku.com/haber/appledan-muthis-kampanya-eskiyi-getir-yeniyi-gotur-13766.html
    Bu habere göre yaklaşık $400 üstüne koyarsan alabilirsin.

Bu verdiginiz haber eksik. Haberde bahsedilen kampanya 5s icin KONTRAT yapma durumunda gecerli. Dedigim gibi itibar etmeyin bu haberlere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Türkiye'de sat, dolara çevir ve aynı paraya 5s al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.