Şimdi Ara

beyler acil bi bakın para lazım yapsammı bilemedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bin lira nakite ihtiyacım var ne yaptım ettim bulamadım aklıma bi fikir geldi yapsammı yapmasammı bilemedim. faturanın üzerine telefon alıp nakite çevirmeyi düşünüyorum işten çıktım ve alırsam birkaç faturadan sonra tıkanıcam ödeyemiyeceğim bunun ne gibi bir zararı olur bana hapislik yada icralık durumum olurmu fakat şöyle bişeyde var operatörün elinde ikametkahım yok sadece sözde bir adres gözüküyor. kısaca başım çok ağırırmı?

• icraya 3.yada 6.aydan sonra gidiyor..

icradan hapislik olma durumu da; avukat borcu haciz yoluyla tahsil edemezse sana taahhüt sunar şu zamanda şu kadar ödemene dair bunu yerine getirmezsen yani taahhüte uymazsan hapis olabilir.

bazı operatörler taksitli telefon işini banka aracılığı ile hallediyor bilirsin sende bu şekilde bankaya borçlanacağın için ödeyememe durumunda sicilin bozulabilir..

edit : adres konusunda icra için söylüyorsan nüfusa kayıtlı olduğun yeri kullanırlar.

ihtiyaç 1000 lira ise önce müşteriyi bul sonra telefonu al ikinci ele veripte değer kaybettirme kardeş ( zamanında bende yaptım ) .. Allah yardımcın olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azref merd -- 31 Ocak 2017; 4:7:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azref merd A kullanıcısına yanıt
    bilgilendirmen için teşekkür ederim. göze alamadım daha bakalım ne olacak olmadı yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodoo112

bilgilendirmen için teşekkür ederim. göze alamadım daha bakalım ne olacak olmadı yapıcam

Hayirdir necin lazim, durum ne? kredi kartina altin al hemen bozdurup sat, 5-6 ay taksidini ode , millet bunu yapar genelde
    para ne icin lazim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: Vodoo112

Hayirdir necin lazim, durum ne? kredi kartina altin al hemen bozdurup sat, 5-6 ay taksidini ode , millet bunu yapar genelde
    para ne icin lazim ?

birkaç ay önce çalışırken borç para aldım bin küsür lira şimdi işten çıkarıldım işsiz kaldım ödeyemiyorum adam bastırıyor şaştım kaldım. kredi kartım yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.