Bildirim
Beyler acil yardım!!!!
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
psoyunu bakırköy adamları ara kapına gönderiyolar 1 saat içinde eğer istanbul içindeysen -
Hepsiburada.com kapıda ödemesi var tavsiye ederim.
Fakat 100 lira üstü alışverişlerde geçerli. 12,07 lira karşılığında kapıda ödeme ile ödeme yapabilirsiniz. yani 100 liraya bir oyun alacaksanız toplamda 112 lira ödeyeceksiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: proximaa
psoyunu bakırköy adamları ara kapına gönderiyolar 1 saat içinde eğer istanbul içindeysen
İstanbulda yaşamıyorumda bisite buldum worldbazaar diye güvenilirmi ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: ..L1..N1..
quote:
psoyunu bakırköy adamları ara kapına gönderiyolar 1 saat içinde eğer istanbul içindeysen
İstanbulda yaşamıyorumda bisite buldum worldbazaar diye güvenilirmi ??
Hatırladığım kadarıyla world bazaar gittigidiyor,hepsiburada da var bence güvenilirdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Keyif,yalnız gitmez
quote:
Orijinalden alıntı: ..L1..N1..
quote:
İstanbulda yaşamıyorumda bisite buldum worldbazaar diye güvenilirmi ??
Hatırladığım kadarıyla world bazaar gittigidiyor,hepsiburada da var bence güvenilirdir
TESEKÜRLER HOCAM -
quote:
Orijinalden alıntı: frenzy
Hepsiburada.com kapıda ödemesi var tavsiye ederim.
Fakat 100 lira üstü alışverişlerde geçerli. 12,07 lira karşılığında kapıda ödeme ile ödeme yapabilirsiniz. yani 100 liraya bir oyun alacaksanız toplamda 112 lira ödeyeceksiniz.
TEŞEKKÜR EDERİM ORDAN ALMAYA KARAR VERDİM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X