Şimdi Ara

Beyler acil yardım (instagramda hikayesini gizlemiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler moralim çok bozuk ciddi konudur. Liseden tanıdığım bir kız var instagramda ekli. Bu galiba benden hikayesini gizlemiş olabilir. Genelde her gün hikaye atardı hiç boş olmazdı genelde. Ama cuma günü akşamı ben bunun hikayesini izledim daha sonra geceye doğru süresi doldu başka da hikaye paylaşmadı. Yada benden gizlediği için ben göremiyorum. Nolur moral verin hiç bir şey yapmak canım istemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kişinin Instagram Hikayelerini Gizlemesinin Nedenleri

Instagram'da birinin hikayelerini gizlemiş olması çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. İşte olası açıklamalarından bazıları:

• Gizlilik: Bazı kişiler hikayelerini yalnızca yakın arkadaşları veya takipçileriyle paylaşmak isteyebilir.
    • Eski Sevgili: Bir kişi eski sevgilisiyle ilgili hassas içerik paylaşmaktan kaçınmak için hikayelerini gizleyebilir.
    • Kişisel Sınırlar: Bir kişi, hayatının belirli yönlerini sosyal medyada paylaşmak istemeyebilir.
    • Profesyonellik: Profesyoneller, kişisel hikayelerinin iş hayatlarını etkilemesini önlemek için hikayelerini gizleyebilir.
    • Dikkat Dağıtma: Bir kişi, hikayelerini gizleyerek dikkat dağıtma unsurlarını azaltmayı ve odaklanmasını artırmayı amaçlayabilir.

Bir kişinin hikayelerini gizlemesinin nedeni, bireysel tercihlerine ve koşullarına bağlı olacaktır. Bu nedenle, birinin hikayelerini neden gizlediğini varsaymak yerine, onları doğrudan sormak daha uygun olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir hikaye gizledi diye adam hayata küsmüş ya la
    populerde bir zebani hikayesi var onu oku düzelirsin belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardal00

Bir hikaye gizledi diye adam hayata küsmüş ya la
    populerde bir zebani hikayesi var onu oku düzelirsin belki.

Haklısın bu çok saçma gelebilir. Ama biz bunla lisede platoniktik ben bu kızı aklımdan çıkaramadım. Ama şimdi çok kötü oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yatalack -- 23 Temmuz 2017; 19:44:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.