Bildirim
beyler acil yardıma ihtiyacım var !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben format at derim. ama biraz bekle belki başka çözüm sunan arkadaşlar çıkar.
Veya sistem geri yüklemeyi dene? herhalde virüsleri getirmez eğer getirse bile virüsleri karantinaya aldır. O zamanda belki sorunun çözülür. -
dostum hangi tur uzantilarda bunu yapiyor? .exe .jpg .swf? sag tiklayip birlikte ac dersen daha sonra programi secip alttaki kutucugu isaretlersen bir dha sormazquote:
Orijinalden alıntı: mem49
Ben format at derim. ama biraz bekle belki başka çözüm sunan arkadaşlar çıkar.
Veya sistem geri yüklemeyi dene? herhalde virüsleri getirmez eğer getirse bile virüsleri karantinaya aldır. O zamanda belki sorunun çözülür. -
acillllllllllllllll! -
hayır onun gibi deil.mesela internetten photoshop indirdim onu neyle birlikte acıcam?quote:
Orijinalden alıntı: MGCahit
acillllllllllllllll! -
dosya uzantisini soylersen kesin olarak soyleyebilirim ama buyuk ihtimalle WinRar ile birliktequote:
hayır onun gibi deil.mesela internetten photoshop indirdim onu neyle birlikte acıcam?
Alıntıları Göster -
tabikiiii.winrar da silinmişti.kesinliikle winrar olmalı cunku mb azaltmak daha kolay indirmek için.winrarı nerden bulabilirim.turkce olacak.quote:
Orijinalden alıntı: serji
dosya uzantisini soylersen kesin olarak soyleyebilirim ama buyuk ihtimalle WinRar ile birlikte
Alıntıları Göster -
indirebileceğin siteyi pm attım virüs taramaları güvenli kipte yapılır arkadaşım aklında bulunsun mutlaka iyi bir devamlı güncelleme yapabileceğin bir virüs programı kullanmalısın avast veya mc cafee gibiquote:
tabikiiii.winrar da silinmişti.kesinliikle winrar olmalı cunku mb azaltmak daha kolay indirmek için.winrarı nerden bulabilirim.turkce olacak.
Alıntıları Göster -
evet avast kullanıyorum da.ben windows xp sp2 cd sini taktım.yukselte bastım yukjluyodum.son anda .rar uzantıılı oldunu gordum.vazgeçemedim de mecburen pc yeniden basladı.simdi acılırken soruyo hangisine gireceksiniz diye:quote:
Orijinalden alıntı: ömerözkan
indirebileceğin siteyi pm attım virüs taramaları güvenli kipte yapılır arkadaşım aklında bulunsun mutlaka iyi bir devamlı güncelleme yapabileceğin bir virüs programı kullanmalısın avast veya mc cafee gibi
Alıntıları Göster
windows xp sp2
windows xp sp2 kur
ben de alttakine girince kura giriyo usttekine girince pc ye.ben her seferinde secmek istemiyorum napmalıyım?
-
C:\boot.ini bu dosyanin icindekileri buraya kopyala biz yardim edelim kendi basina editlemen pcyi acilmaz hale getirebilir.quote:
evet avast kullanıyorum da.ben windows xp sp2 cd sini taktım.yukselte bastım yukjluyodum.son anda .rar uzantıılı oldunu gordum.vazgeçemedim de mecburen pc yeniden basladı.simdi acılırken soruyo hangisine gireceksiniz diye:
windows xp sp2
windows xp sp2 kur
ben de alttakine girince kura giriyo usttekine girince pc ye.ben her seferinde secmek istemiyorum napmalıyım?
Alıntıları Göster
-
boot.ini diye bişey yokquote:
C:\boot.ini bu dosyanin icindekileri buraya kopyala biz yardim edelim kendi basina editlemen pcyi acilmaz hale getirebilir.
Alıntıları Göster -
bilgisayarimi ac adres cubuguna c:\boot.ini yaz entera bas acilacakquote:
boot.ini diye bişey yok
Alıntıları Göster -
[Boot Loader]quote:
bilgisayarimi ac adres cubuguna c:\boot.ini yaz entera bas acilacak
Alıntıları Göster
Timeout=5
Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT
[Operating Systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Kur"
-
selam bilgisayarım üzerindeyken mouse ile sağ tuşa bas gelen ekrandan özellikler sonra da gelişmis orda baçlangıç var orda 30 sn yazıyor ordaki tıik işrteini kaldırısan bilgisayrın açılışında onu bir daha görmezsinquote:
bilgisayarimi ac adres cubuguna c:\boot.ini yaz entera bas acilacak
Alıntıları Göster -
saolquote:
Orijinalden alıntı: rackham
selam bilgisayarım üzerindeyken mouse ile sağ tuşa bas gelen ekrandan özellikler sonra da gelişmis orda baçlangıç var orda 30 sn yazıyor ordaki tıik işrteini kaldırısan bilgisayrın açılışında onu bir daha görmezsin
Alıntıları Göster -
C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Kur"quote:
[Boot Loader]
Timeout=5
Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT
[Operating Systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
Alıntıları Göster
bu satiri silmen gerekiyor
-
rackham dedigini yaptım hala geliyor..serji senin dedigini de yapamıyorum cunku sabit dosya yok diyor kaydedilmiyor silinipquote:
bu satiri silmen gerekiyor
Alıntıları Göster -
onu silip kaydetmeye calistiginda izin vermiyor mu? olmazsa Timeout=5 kismini 5'i 0 olarak degistirquote:
rackham dedigini yaptım hala geliyor..serji senin dedigini de yapamıyorum cunku sabit dosya yok diyor kaydedilmiyor silinip
Alıntıları Göster -
c boot ini dosyası yaratlılamıyo yolun doru olduundan eminol diyo.quote:
onu silip kaydetmeye calistiginda izin vermiyor mu? olmazsa Timeout=5 kismini 5'i 0 olarak degistir
Alıntıları Göster -
abıcım format at format ayrıca aklında bulunsun avast ıyıdır fakat bıraz hıkaye kaspersky yukle sıstemını bıraz kasar ama ne ...... olursa olsun onu onler yanıquote:
c boot ini dosyası yaratlılamıyo yolun doru olduundan eminol diyo.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- bilgisayarım ne kadar eder
- udemy video indirme
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid scope: user_profile
- laptopa harici ekran kartı takma
- clock watchdog timeout hatası
- steam açılmıyor
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- ssd hız testi
- bilgisayar hızlandırma
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X