Bildirim
beyler acil yardıma ihtiyacım var !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben format at derim. ama biraz bekle belki başka çözüm sunan arkadaşlar çıkar.
Veya sistem geri yüklemeyi dene? herhalde virüsleri getirmez eğer getirse bile virüsleri karantinaya aldır. O zamanda belki sorunun çözülür. -
dostum hangi tur uzantilarda bunu yapiyor? .exe .jpg .swf? sag tiklayip birlikte ac dersen daha sonra programi secip alttaki kutucugu isaretlersen bir dha sormaz -
acillllllllllllllll! -
hayır onun gibi deil.mesela internetten photoshop indirdim onu neyle birlikte acıcam? -
dosya uzantisini soylersen kesin olarak soyleyebilirim ama buyuk ihtimalle WinRar ile birlikte -
tabikiiii.winrar da silinmişti.kesinliikle winrar olmalı cunku mb azaltmak daha kolay indirmek için.winrarı nerden bulabilirim.turkce olacak. -
indirebileceğin siteyi pm attım virüs taramaları güvenli kipte yapılır arkadaşım aklında bulunsun mutlaka iyi bir devamlı güncelleme yapabileceğin bir virüs programı kullanmalısın avast veya mc cafee gibi -
evet avast kullanıyorum da.ben windows xp sp2 cd sini taktım.yukselte bastım yukjluyodum.son anda .rar uzantıılı oldunu gordum.vazgeçemedim de mecburen pc yeniden basladı.simdi acılırken soruyo hangisine gireceksiniz diye:
windows xp sp2
windows xp sp2 kur
ben de alttakine girince kura giriyo usttekine girince pc ye.ben her seferinde secmek istemiyorum napmalıyım? -
C:\boot.ini bu dosyanin icindekileri buraya kopyala biz yardim edelim kendi basina editlemen pcyi acilmaz hale getirebilir. -
boot.ini diye bişey yok -
bilgisayarimi ac adres cubuguna c:\boot.ini yaz entera bas acilacak -
[Boot Loader]
Timeout=5
Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT
[Operating Systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Kur" -
selam bilgisayarım üzerindeyken mouse ile sağ tuşa bas gelen ekrandan özellikler sonra da gelişmis orda baçlangıç var orda 30 sn yazıyor ordaki tıik işrteini kaldırısan bilgisayrın açılışında onu bir daha görmezsin -
saol -
C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Kur"
bu satiri silmen gerekiyor -
rackham dedigini yaptım hala geliyor..serji senin dedigini de yapamıyorum cunku sabit dosya yok diyor kaydedilmiyor silinip -
onu silip kaydetmeye calistiginda izin vermiyor mu? olmazsa Timeout=5 kismini 5'i 0 olarak degistir -
c boot ini dosyası yaratlılamıyo yolun doru olduundan eminol diyo. -
abıcım format at format ayrıca aklında bulunsun avast ıyıdır fakat bıraz hıkaye kaspersky yukle sıstemını bıraz kasar ama ne ...... olursa olsun onu onler yanı
Benzer içerikler
- modem tamiri
- bilgisayar hoparlörü görmüyor
- cmd açılıp kapanıyor
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- google silinen şifreleri geri getirme
- 0xc00007b hatası
- ekran videosu alma
- gigabyte bios tuşu
- telefon neden ısınır
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X