Şimdi Ara

Beyler altin vurusu yapamiyorum ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla zihniyet bozuklugu var bende.Kiz konserde b*k gibi sarhos kiza aciyorum bi sey yapmiyorum,diger bi kiz da asiri sarhos cok yakin arkadasim diyorum bi sey yapmiyorum, kiza sise cevirmecede cani op diyolar ben hayir diyorum yanaktan opcek sanip(5 sene once), kiz icmeye cagiriyo sadece ikimiz gitmiyorum,okul bos kizla konusuyoruz sinifa atmiyorum.Ee sonra noluyo o konserdekileri bi guzel bi arkadas yiyo icmeye cagirani oburu s***o cektiriyo digerini 3 kisi donuyolar eve cagirip abi anlamiyorum cidden zihniyet bozuklugu var galiba.
    CIdden bugun farkettim ben islevsizim valla ya.Ne firsatlar kaciyo elimden sonra niye bakirim.Deli oluyorum sizce yanlis mi dusunuyorum nasil yenerim bu sacma acima vs duygusunu.Cidden kendime asiri sinirliyim en son su sa..so olayini ogrendim cidden sinirim bozuldu ne malim diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 24 Temmuz 2015; 0:18:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyce yazdığını anlayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmin güzelmiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: İmam Ayıldı

Neyce yazdığını anlayan var mı?

Seksçe

• Cidden anlamadım
  • altın düşüşte usta şimdi bekle biraz daha düşsün sonra yastık altı yaparsın
  • Hareket etme korkusu var kardeş sende korkunu yenmek istiyorsan HAREKET ET !!!

Ne dediğimi sen anlamışsındır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kes kurtul
  • Bunu bu kadar hırs haline getirmek saçma değil mi?İlerde dönüp bakınca ulan neden yapmadım diyeceğim bir konu değil fakat tam tersi durumda ilerde pişman olma ihtimali çok fazla.
    Bunu ihtiyaç olarak görmek asıl en saçma olanı. Siz bakir olduğu için ölen gördünüz mü mesela?
    O yüzden sakin olun hakim olun kendinize. 3 dakikalık zevk için pişmanlık çekmeyin.

• Son sansürlediğin kelimeyi anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordimus

Hareket etme korkusu var kardeş sende korkunu yenmek istiyorsan HAREKET ET !!!

Ne dediğimi sen anlamışsındır

Valla nasil gaza geldim bilemezsin yarin 2 kizla icmeye gidicez ikisine de kanka diyorum(bi tanesiyle eskiden konusuyoduk simdi kanka olayina gectik) yarin bi test surusu yapcam o yuzden.Gomcem alkolu kizin yanina gelcem ozellikle kol atcam ilk vs vs .
    Deneme surusluk kizlar tam orta guzellikte kaybetsem de uzulmeyecegim cinsten.

@Detroit Tigers
    Hocam oyle bi sey degil bizim yasimizda cidden asiri zevk veren bisey diye tahmin ediyorum ve yapmadan evlenirsem cok uzulurum.Cidden gecen sene bilgisayar basindan kalkmazdim bu sene boyle takiliyorum ve cidden cok daha eglenceli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 24 Temmuz 2015; 0:22:30 >

• Bunu yazarken bi tane daa icme olayi ayarladim haftaya.Onda da tecrube gelistirmeyi dusunuyorum.Sali gunu de eve icmeye 2 kiz geliyo onlarda master planliyorum nasil fikir
    Beyler cidden yol gosterin bi playboy ciksin da soyle yapiscaksin desin

• Allaskina hangi ortamlar orası+ kaça patlıyor içki filan?

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Allaskina hangi ortamlar orası+ kaça patlıyor içki filan?

Moda pub 10 lira filan bira 1 tane iciyosun aga diyosun ki ben paket almaya gidiyorum paketi aliyorsun yanina da efes extra shot gomuyosun uc tane 30 liraya gunu geciriyosun aga

• Yürüyen Ölü kullanıcısına yanıt
     Beyler altin vurusu yapamiyorum ya
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Oraya şimdi 5 sap gideriz almazlar bizi

Sen her şeyi ayarlamissin gibi, canın istemiyorsa yapma. Yapmış olmak için yapilir mi yav. Çok yapmak dedim ama anla iste

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Oraya şimdi 5 sap gideriz almazlar bizi

Sen her şeyi ayarlamissin gibi, canın istemiyorsa yapma. Yapmış olmak için yapilir mi yav. Çok yapmak dedim ama anla iste

Alirlar oyle bi yer degil ogrenci mekani da bu aralar cidden hormonlar bi garip benim gecen hafta daha da kotuydum eve filan cagriyodum tum kizlari yine bu sakin halim

• bizim için de vur

• Evlendiginde kendin gibi birini bul bir zahmet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle hikayelerde de hep Bi threesome olur ha nerde yaşıyonuz anlamadım ki

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.