Şimdi Ara

beyler annie nerf yemez di mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler bir kaç gündür annie mid alıp aqıyorum , gümüşten bu sayede çıkıcam galiba , nerf yeme ihtimali sizce var mı?

bence şuan nerf yememesinin tek sebebi sıçra olmadan oyunu değiştiricek hamleyi yapamaması yani sıçra yoksa skill range'ler çok kısa kalıyor.

bu da annie ile yakaladığım win streak ;  beyler annie nerf yemez di mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 16 Aralık 2014; 17:58:53 >

• Anne xd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popülerleşmesinden korkuyorum. Aynısı Talon'a oldu ve Jayce'e de olacakmış gibi duruyor.Hayırlısı bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Anne xd

düzelltim qnq, bu arada başka kim op biliyor musun ?
  • Anneden anneye değişir.

Edit: Düzeltilmiş. Popüler olmadan yemez. Popüler olunca da "Rakibine şans tanımıyor" falan deyip nerflerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 16 Aralık 2014; 18:02:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Anneden anneye değişir.

Edit: Düzeltilmiş. Popüler olmadan yemez. Popüler olunca da "Rakibine şans tanımıyor" falan deyip nerflerler.

bir troll için oldukça yavaşsın , mesela üstteki arkadaş sadece 1 dakika 1 saniye sonra trolledi sen ise 2 dakikadan daha fazla geciktin , neredeyin ey trollerin kralı KIL

EDİT ; sen de düzeltmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 16 Aralık 2014; 18:04:05 >
  • Roa yı en son çıkma başlarda çık ki rahat stacklensin

• Araya 1-2 bozgun serpiştir riot farketmesin zaten duyduğuma göre seni meta setter olarak görüp takip ediyolarmis aman dikkatli ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Anneden anneye değişir.

bir troll için oldukça yavaşsın , mesela üstteki arkadaş sadece 1 dakika 1 saniye sonra trolledi sen ise 2 dakikadan daha fazla geciktin , neredeyin ey trollerin kralı KIL

EDİT ; sen de düzeltmişsin

Konuya girdim dedim bir tuvalete gideyim gelince yazarım, gelene kadar düzeltmişsin.

• Ya şuan yemez de, roa alıyosan ya ilk item al ya da hic alma. Ben ilk dfg kasılmasından yanayim ve oyunu daha rahat taşıyor bence dfg ile.

• roa kadar gereksiz item yok annie için. Direk rabadon rushla daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Ya şuan yemez de, roa alıyosan ya ilk item al ya da hic alma. Ben ilk dfg kasılmasından yanayim ve oyunu daha rahat taşıyor bence dfg ile.

çok erken kill alıp snowball oluyorum , 25. dakkada ayakkabı rabaonve dfg bitiyor genelde, anca roa'ya sıra geliyor , onu da rylai ile değiştirem galiba defansif item olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Ya şuan yemez de, roa alıyosan ya ilk item al ya da hic alma. Ben ilk dfg kasılmasından yanayim ve oyunu daha rahat taşıyor bence dfg ile.

çok erken kill alıp snowball oluyorum , 25. dakkada ayakkabı rabaonve dfg bitiyor genelde, anca roa'ya sıra geliyor , onu da rylai ile değiştirem galiba defansif item olarak

İlla rylai olmak zorunda da değil bence. Karşıda iyi hp kasmis tank varsa liandry kesinlikle daha faydalı oluyor. Bazen karşısı nerdeyse hic mr almayıp hp abaniyor (Ki silver da öyle yapıyorlar genelde). Öyle bir durumda benim build dfg bot zhonya rabadon liandry rylai oluyor sıralı değil tabi.

• Yedi zaten yiceği kadar daha fazla nerf alcağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

roa kadar gereksiz item yok annie için. Direk rabadon rushla daha iyi.

Rangei kisa oldugu icin biraz tanky olmasi gerekiyor. Noob yorumlarini kendine sakla.

• Ne ROA'sı ne Rylai'si ne gerek var.

Rabadon>Bot>Zhonya>DFG>Hiçlik>Son itemi de keyfine göre alırsın takımda 1-2 GA alan varsa sen de al en olmadı Cehennem Asası al.

Early-mid damage'ini öldürürsünüz ROA alırsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 17 Aralık 2014; 16:03:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

quote:

Rangei kisa oldugu icin biraz tanky olmasi gerekiyor. Noob yorumlarini kendine sakla.

http://www.probuilds.net/champions/Annie AL BAKALIM NOOB ROA ÇIKAN KAÇ KİŞİ VAR
  • Katılıyorum bence de Roa gereksiz, bazı maçlarda biraz tankylik gerekebiliyor ama illa tankylik istiyorsanız Rylai veya yukarıda söylendiği gibi takımda çok Ga alan varsa Ga almak çok daha iyi seçimler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

quote:

http://www.probuilds.net/champions/Annie AL BAKALIM NOOB ROA ÇIKAN KAÇ KİŞİ VAR

Sen oraya bakmaya devam et low seni. Git ilk item rabadon rushlada mana regensiz oyna bakalim annieyle. Karsina bide poke atan bi takim gelsin bakalim sen flash ve combo yapana kadar aliyolarmi almiyolarmi seni asagi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.