dışarıya sesi vermesin apaçi gibi gözükmek istemem tabi ama içerde o duymak isterim var mı öyle bir cihaz?
quote:Orijinalden alıntı: TheCaliph_ Telefona ferrari sesi at parcayi yenile de Aux dan cal dur . Veya daha basit yontem ferrari al ama olmadı bu :D ferrari alsam bile 50 yasında anca kazanırım okadar para ondan sonrada işe yaramaz :)
Macrophage41 kullanıcısına yanıt çakmaklığa takılan bişe vardı adını unuttum v8 v10 v12 sesleri veriyordu
quote:Orijinalden alıntı: kadirdaglar çakmaklığa takılan bişe vardı adını unuttum v8 v10 v12 sesleri veriyordu acaba arabanın deviriyle entegre olabiliyor mu?
quote:Orijinalden alıntı: Macrophage41quote:Orijinalden alıntı: kadirdaglar çakmaklığa takılan bişe vardı adını unuttum v8 v10 v12 sesleri veriyordu acaba arabanın deviriyle entegre olabiliyor mu?Alıntıları Göster Aracının teybine motor devriyle alakalı bir yazılım yükle gaza bastıkça sesi yükselsin ibiza cupra ve wv polo`da buna benzer bir sistem vardı.
quote:Orijinalden alıntı: Macrophage41 quote:Orijinalden alıntı: TheCaliph_ Telefona ferrari sesi at parcayi yenile de Aux dan cal dur . Veya daha basit yontem ferrari al ama olmadı bu :D ferrari alsam bile 50 yasında anca kazanırım okadar para ondan sonrada işe yaramaz :) senin gibileri 50 yaşına kadar çalışsa anca hava filtresini alır belirteyim istedim
quote:Orijinalden alıntı: Archspirequote:Orijinalden alıntı: Macrophage41 quote:Orijinalden alıntı: TheCaliph_ Telefona ferrari sesi at parcayi yenile de Aux dan cal dur . Veya daha basit yontem ferrari al ama olmadı bu :D ferrari alsam bile 50 yasında anca kazanırım okadar para ondan sonrada işe yaramaz :) senin gibileri 50 yaşına kadar çalışsa anca hava filtresini alır belirteyim istedimAlıntıları Göster çakmaklığa ferrari bağla
quote:Orijinalden alıntı: balkanxp http://www.soundracer.se/?p=98 evet bu güzel aradığım gibi ama ses kalitesini çok kötülemişler başka br konuda
quote:Orijinalden alıntı: Amon Amarth quote:Orijinalden alıntı: Macrophage41 quote:Orijinalden alıntı: TheCaliph_ Telefona ferrari sesi at parcayi yenile de Aux dan cal dur . Veya daha basit yontem ferrari al ama olmadı bu :D ferrari alsam bile 50 yasında anca kazanırım okadar para ondan sonrada işe yaramaz :) senin gibileri 50 yaşına kadar çalışsa anca hava filtresini alır belirteyim istedim kim olduğumu nerden biliyorsun da böyle ileri geri konuşuyorsun...neyse cut.
quote:Orijinalden alıntı: plog44 Arkadaşım nasıl haz alacaksın . Sesin fake olduğunu bile bile kendini ferrari de mi zannedeceksin ? kısa sürede sıkılacağım ama denemek maksat
quote:Orijinalden alıntı: nkaradenizağzınla Dışarıya verip milleti rahatsız etmezsen apaçi gibi olmaz
quote:Orijinalden alıntı: HayrullahKNYDışarıya verip milleti rahatsız etmezsen apaçi gibi olmaz Alıntıları Göster Sen frene bastığında ya da yavaşladığında aynı sesi verecekse kötü olur bence. Işıklarda duruyosun arkada 200 le giden ferrari sesi
quote:Orijinalden alıntı: iadeSen frene bastığında ya da yavaşladığında aynı sesi verecekse kötü olur bence. Işıklarda duruyosun arkada 200 le giden ferrari sesi Alıntıları Göster Çakmaklığa takılan FM Transmitter tarzı bir şey vardı. Aracın motor devirne bağlı olarak Ferrari sesi veriyordu. Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: goodorevil Çakmaklığa takılan FM Transmitter tarzı bir şey vardı. Aracın motor devirne bağlı olarak Ferrari sesi veriyordu. Videoyu Göremiyorum Konuyu açanla dalga geçmek için gelmiştim. Videoyu izledim, bunu gerçekten yapmış olan birilerini görünce vazgeçtim. Şimdi gidiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: goodorevil Çakmaklığa takılan FM Transmitter tarzı bir şey vardı. Aracın motor devirne bağlı olarak Ferrari sesi veriyordu. Videoyu Göremiyorum Ne guzel gaza gelinir bununla, cok iyi ya