Şimdi Ara

beyler artik bende koxp kurcm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 58 %88e kadar kendi emegimle kastim 3-4 gn once moraddonda kastigim 7-8 lvllik adami gordm 60 olmus

dedim nasil bu kadar hizli kastin o dedi ki koxp sagolsun artik bende koxp kurcm

biz bi yere kadar kendi emegizmizle kasiyoz adamlar 5-6 gunde 60 oluyo

• sende kur koxp u oyunun içine biraz daha et hiç oynanmaz hale gelsin herkes senin gibi düşünürse nolur bi düşün ..... sende benim o en ağır küfürleri saydığım adamların sınıfına giriyosun yani artık ne güzel KO bi lamer daha kazandı .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-FoRCe

sende kur koxp u oyunun içine biraz daha et hiç oynanmaz hale gelsin herkes senin gibi düşünürse nolur bi düşün ..... sende benim o en ağır küfürleri saydığım adamların sınıfına giriyosun yani artık ne güzel KO bi lamer daha kazandı .....
    arkadasim moraddonda 5-6 gn once kastigim adam benden once 60 oldu bu nedemek sen bilion mu
    ben 1.5 aydir ugrasiyom 58 yptmm adam 3-4 gnde 60 oluyo

sen zannediyomusun ki bu forumda koxp kullanmiyorm dien herkes koxp kullanmiyo
  • quote:

sende kur koxp u oyunun içine biraz daha et hiç oynanmaz hale gelsin herkes senin gibi düşünürse nolur bi düşün ..... sende benim o en ağır küfürleri saydığım adamların sınıfına giriyosun yani artık ne güzel KO bi lamer daha kazandı .....
    K2NETWORK oyunun İçine Öle Bir Ettiki Sen Artık Koxpla Kassan Ne Kasmasan Ne ...

NOT : 1.5 AYDA 58 OLDUM Diyorsun Bende Tam 1 yılda 63 Oldum Düşün Adam 1 Yılda Kaç Tane 70 Kasar Yawaş Yawaş Kastım Ama Herşeyi Öğrenerek Kastım Koxp Kuranda Ne İtem Olur Ne Combo Lvl Herşey Değil Yerler Seni CZ de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 5 Eylül 2006; 19:53:09 >
  • hayır öyle zannetmiyorum ama sende artık bi lamersin bunu kabul etmen gerek
  • quote:

K2NETWORK oyunun İçine Öle Bir Ettiki Sen Artık Koxpla Kassan Ne Kasmasan Ne ...

NOT : 1.5 AYDA 58 OLDUM Diyorsun Bende Tam 1 yılda 63 Oldum Düşün Adam 1 Yılda Kaç Tane 70 Kasar Yawaş Yawaş Kastım Ama Herşeyi Öğrenerek Kastım Koxp Kuranda Ne İtem Olur Ne Combo Lvl Herşey Değil Yerler Seni CZ de...

kesinlikle katılıyorum koxp kurunca ne combo öğrenirsin ne bişey item deolmaz sende anca işte ordaki hayvanları keserek eğlenmeye çalışırsın onları keswerekende koxp varken ben niye kesiyorum diye içinden geçirirsin ve elinde 80 lvl hiç bi işe yaramayan bi adam olur çünkü hiç bişey öğrenmemiş olursun

not : lamerliğin hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sert_Musluman

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    koxpu uzun sureli kurmucm 60lvl i geciyim bide bi tail of lesath cikardimmi tekrar asasa doncm
  • 60 lvl a kadar kendin kassan çok daha iyi combo öğrenirdin şimdi combo hakkında bi b.k bilmeden assas olcan 60 dan sonra ve bi assas combo suz bi hiçtir gene ezcekler seni cz de gene elinde 60 lvl hiç bi işe yaramayan bi char olcak neye yaradı ....
  • quote:

60 lvl a kadar kendin kassan çok daha iyi combo öğrenirdin şimdi combo hakkında bi b.k bilmeden assas olcan 60 dan sonra ve bi assas combo suz bi hiçtir gene ezcekler seni cz de gene elinde 60 lvl hiç bi işe yaramayan bi char olcak neye yaradı ....
    ben 58 lvlim suan ve hala asasim elimde +6 ironx var bastan beri asastim ama bu gorevlerden sonra kasmak cok zor deru aposa gidiom sadece 1-2 party var onlarda full die almiyolar nerde kascm zombilerde magelerle birlikte mi kascm
  • quote:

60 lvl a kadar kendin kassan çok daha iyi combo öğrenirdin şimdi combo hakkında bi b.k bilmeden assas olcan 60 dan sonra ve bi assas combo suz bi hiçtir gene ezcekler seni cz de gene elinde 60 lvl hiç bi işe yaramayan bi char olcak neye yaradı ....
    ewt kendin kasarsan çok sey öğrenir ve görürsün. Ama bu kosp olayında kim şuçlu bilmiyom. kosp kuranmı kurmaya teşvik eden mi?
  • quote:

hayır öyle zannetmiyorum ama sende artık bi lamersin bunu kabul etmen gerek
    ALIN TERİNLE KASAMION DİMİ EXP ANCA KOXPA KASARSINIZ SİZ İNŞALLAH KOXP KULANANLARIN HEPSİ BAN YERDE BİZDE ADAM AKILI OYNARIZ ŞU OYUNU SENDE GELMİŞİN UTANMADAN KOXP KURCAM DİON

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiPremiuM

ALIN TERİNLE KASAMION DİMİ EXP ANCA KOXPA KASARSINIZ SİZ İNŞALLAH KOXP KULANANLARIN HEPSİ BAN YERDE BİZDE ADAM AKILI OYNARIZ ŞU OYUNU SENDE GELMİŞİN UTANMADAN KOXP KURCAM DİON

Alıntıları Göster
    suan 59 lvl olmk uzereyim sadece 1 lvl atladiktn sonra koxpu birkcm yani 60 da

• quote:

Orijinalden alıntı: :::only_asas:::

suan 59 lvl olmk uzereyim sadece 1 lvl atladiktn sonra koxpu birkcm yani 60 da

Alıntıları Göster
    Nie kendin kasmıosun kardeşim ya zoruna mı gidio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oyunda % 1 i bile koxpla kasmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiPremiuM

Nie kendin kasmıosun kardeşim ya zoruna mı gidio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oyunda % 1 i bile koxpla kasmadım

Alıntıları Göster
    istesende kasamazsin cunku magesin deru aposhda party yk olanlarda full diyip almiyo

nerde kascz wormlerde mi

• kasanlar nası kasıyo benim ark koxp kurmadan kastı ve şu anda pathos ta savaşlarda komutan olarak savaşıyo kaç tane koxp çu komutan oldu şimdiye kadar ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::only_asas:::

istesende kasamazsin cunku magesin deru aposhda party yk olanlarda full diyip almiyo

nerde kascz wormlerde mi

Alıntıları Göster
    Harpy denen bişey var arkadaşım şansın varsa girersin aposlarda her zaman ful olmuyo senin terchin kardeşim naparsan yap
  • quote:

kasanlar nası kasıyo benim ark koxp kurmadan kastı ve şu anda pathos ta savaşlarda komutan olarak savaşıyo kaç tane koxp çu komutan oldu şimdiye kadar ???
    YA ARESDE SEN BANA KASILCK YER GOSTER YAVV
  • quote:

kasanlar nası kasıyo benim ark koxp kurmadan kastı ve şu anda pathos ta savaşlarda komutan olarak savaşıyo kaç tane koxp çu komutan oldu şimdiye kadar ???
    AYRICA 2 LVL BİLE KASMAYA ÜŞEİYOSAN BIRAK BU OYUNU zaten hakederek 58 kassaydın güçlü canavarları keserek kolayca ex kasabilirdin ama sen şimdiye kadar hiç bişey öğrenmeden kasmışsın bide assas a döncem diyosun 60 lvl a kadar daha 1 kere bile combo yapmamışsın 60 lvl assass combo bilmeden hiç bişey yapamaz senin o assas ını benim 41 lik ezik warrior bile keser
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitMeBaby

ewt kendin kasarsan çok sey öğrenir ve görürsün. Ama bu kosp olayında kim şuçlu bilmiyom. kosp kuranmı kurmaya teşvik eden mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HitMeBaby

Kesinlikle katılıyorum.
    Koxpun cracklisi cıksa hiç durmam kurarım.
    Az önce harika bir party deydim 5 dakikada yaklaşık 2.5m ex kastım.
    N'oldu?
    Disconnected from server.

Peki ben akşamdan hai,blade,tron arasına 5 liyi kursam, sabaha kadar ne kadar ex alırım ?
    40 - 50 m.

Peki ben cook uzun zmaandır emeğimle uğraşarak lvl kasarsam,birisi cıkıp 1 hafta gibi bir sürede beni geçerse
    Aynı yola baş vururum.
    Ban diceksiniz biliyorum.
    Benden nefret ediceksiniz bunuda biliyorum.
    Fakat şu saatden sonra koxp kullanmayana ne sıfat koyulur siz benden iyi biliyosunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Maiden -- 5 Eylül 2006; 20:29:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden

quote:

Orjinalden alıntı: HitMeBaby

Kesinlikle katılıyorum.
    N'oldu?

Peki ben akşamdan hai,blade,tron arasına 5 liyi kursam, sabaha kadar ne kadar ex alırım ?
    40 - 50 m.

Peki ben cook uzun zmaandır emeğimle uğraşarak lvl kasarsam,birisi cıkıp 1 hafta gibi bir sürede beni geçerse
    Aynı yola baş vururum.
    Fakat şu saatden sonra koxp kullanmayana ne sıfat koyulur siz benden iyi biliyosunuz...

Alıntıları Göster
    quote:

Kesinlikle katılıyorum.
    N'oldu?

40 - 50 m.

Aynı yola baş vururum.

demekki sen bu oyunu zevk almak için değil lvl atlamak için oynuyosun hiç oynama o zaman zaman kaybediyosun boşuna

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.