ewt kendin kasarsan çok sey öğrenir ve görürsün. Ama bu kosp olayında kim şuçlu bilmiyom. kosp kuranmı kurmaya teşvik eden mi?
Kesinlikle katılıyorum. Koxpun cracklisi cıksa hiç durmam kurarım. Az önce harika bir party deydim 5 dakikada yaklaşık 2.5m ex kastım. N'oldu? Disconnected from server.
Peki ben akşamdan hai,blade,tron arasına 5 liyi kursam, sabaha kadar ne kadar ex alırım ? 40 - 50 m.
Peki ben cook uzun zmaandır emeğimle uğraşarak lvl kasarsam,birisi cıkıp 1 hafta gibi bir sürede beni geçerse Aynı yola baş vururum. Ban diceksiniz biliyorum. Benden nefret ediceksiniz bunuda biliyorum. Fakat şu saatden sonra koxp kullanmayana ne sıfat koyulur siz benden iyi biliyosunuz...
döktürmüşsün bakıyorum
Anlamadığım şey madem koxp kurucaksın, forum buna karşı, neden buraya yazıyorsun Dh beni kınsın diye mi ? Örnek olarak; sen mesela sigara içiceksin ailen buna karşı sen onlara der misin ben artık sigara içicem yoksa gizli gizli mi içersin
ayrıca koxp kullanamayana bence enayi sıfatı değil ( bunu demek istedin heralde ) delikanlı alnının teriyle öğrenerek zevk alarak kasan dürüst oyuncu denir bence tabi senin gibi lamerler bunu enayi oalrak tanımlıyo
sakın kurma haram ex!!!!
pff boş iş bunlar o koxp'u kursan nolur..sana kazandıracağı şey ne..daha doğrusu genel olarak bakarsak bu oyunun sana kazandırdığı bişi yok.bıraksan yeridir
:) kur en guzeli adam haftada 60 yapio sen 1 ayda adam yanina gelio ezik nbr dio :D bu ne kadar adaletse bu adamin kosp kurma hakkida o kadar adaletli kur baba arkadayim priest olmasam bende kuracam kombo kombo dien arkadaslarda kombo manya olmus galiba adam oyuna yeni baslamadiysa kombonun allani bilir
kur kur sende koxp kur
Kur helal olsun bende oynasam bende kurardım kurmadığımız kabahat
quote:
Orjinalden alıntı: burak1894
sakın kurma haram ex!!!!
exin bile haramini cikarmislar hoca baska fetva vercen mi engin bilgilerinden bizde yararlanalim gunaha girmeyelim yani
kur kim kurmuyo ki onlar bilgisayar basında kaşısınlar (anlarsınız) biz elimizle kasalım ya onlar durcak,,hada biz başlıcan... onlarında durcakları yok...
KURUN BE BEN 4 GÜNDE 63 OLDUM 45-80 SEEKİNG AÇAN ADAMI ALDIM COMBONUN ALLAHINI YPIYORUM KAÇ KİŞİ ALAMAYIP KAÇIYO BENİ AYRICA Bİ ARKADAŞ DA İTEM YAPAMAZSIN DEMİŞ 4 GÜNDE DTS DE BIRAK FP +5 DEN TOPLADIM 32 TANE ÇIKTI +8 E BASIP 800M DEN SATTIM 12 SİNİ ŞİMDİ SHARD +7 DUAL FULL DD REBİTH CHITIN VAR KURUN OLM KASMAK ZEVK VERMEZ KAPIŞMAK ZEVK VERİR AMAÇ BU BUNLARR ATIYO KURMASIN MİLLET BİZ AŞAĞI KALIRIZ DİYE
Alayına isyan ölümüne koxp...
ben warriorum koxp kuranlara bişi demiyorum kusunlar abii k2 de böle adam olunuyor anladım 1 senedir 57 oldum adam 2 günde 59 warrior ztn çok dandik char..
bende bu oyunu yaklaşık 7-8 aydır oynuyorum ama hala 58 lvl deyim itemlerimde şunlar +7 shard +2 rebirth md +7 çitin set yaklaşık 10 gb de para koxpla adamlar 1 haftada 65+ oluyor
abi neden aresteki bütün herifler pinti 500k istiyom 75lik adamdan adam ***** dio Allah bilir herifte 60gb para var
ben koxp siz 3 yılda 52 yaptım herkes uyduruyonmu sallaıyon hadi be.saçmalama gibi şeyler sölüyolar.ben açıkçası hep okçuydum daha koxp nin kullanımını bilmem.
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
K2NETWORK oyunun İçine Öle Bir Ettiki Sen Artık Koxpla Kassan Ne Kasmasan Ne ...
NOT : 1.5 AYDA 58 OLDUM Diyorsun Bende Tam 1 yılda 63 Oldum Düşün Adam 1 Yılda Kaç Tane 70 Kasar Yawaş Yawaş Kastım Ama Herşeyi Öğrenerek Kastım Koxp Kuranda Ne İtem Olur Ne Combo Lvl Herşey Değil Yerler Seni CZ de...
Adamlar 50x Exp Bugu ile 2 Günde 65 Lvl Yapıyolar.
3-4 gün once sen 7-8 lwl lik adamı nasıl kastın partiye nasıl aldın
yemiyo tabi hakkıyla kasmak
adamalr 65 x katı ile hoblarda 1 gecede bakın sahba yok gecede full iteml i 59 lvl andream char yaptıkjlarını bilirim
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
K2NETWORK oyunun İçine Öle Bir Ettiki Sen Artık Koxpla Kassan Ne Kasmasan Ne ...
NOT : 1.5 AYDA 58 OLDUM Diyorsun Bende Tam 1 yılda 63 Oldum Düşün Adam 1 Yılda Kaç Tane 70 Kasar Yawaş Yawaş Kastım Ama Herşeyi Öğrenerek Kastım Koxp Kuranda Ne İtem Olur Ne Combo Lvl Herşey Değil Yerler Seni CZ de...