Şimdi Ara

Beyler Artık Seek açmak tarihemi Karısıor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ne zaman seek açsam kendimi golemde yatmıs buluorum sizede böle oluomur bende bir mageyim ama hiçbizaman kimseyi goleme çekmem hadi stone olsa yatmam flameye çekiolar artık

• Aynı şeyi banada bi kaç ekre yaptılar giant goleme çekdiler 6.6m exp gitti :(
  • kesin çözüm bulunmalı
  • PARTİYE CAGIRAN KİŞİNİN LEVELİ VE NE OLDUGU (WARRIOR / MAGE / PRIEST)DAVET EKRANINDA YAZARSA BAYAGI YARDIMCI OLUR..

DÜŞÜK LEVELERE GİRMEZSİNİZ.. YÜKSEK LEVELLİ Bİ OYUNCUDA BAN YEME TEHKLİKESİNE GİRMEK İSTEMEZ..
  • yaw oda birşey mi beni raven lerin ortasına çekmişlerdi. Tw ye çeken Giant goleme çeken Uruk bladelerin arasına çeken bile var adam oynamıyorki resmen küfür istiyor küfür edincede birşey demiyor çünkü hak ediyor.
  • we all nigger imzan kurallara aykırı onun gibi linkler vermek yasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: PembeKurbaga

kesin çözüm bulunmalı

ts kullan 400 k
  • quote:

Orjinalden alıntı: >|<

we all nigger imzan kurallara aykırı onun gibi linkler vermek yasak

Forumda kurallara aykırı bi şeyler gördüğünde lütfen şikayet et.
  • la TÜRK LERE küfür eden adamı ben çektm walla CW lerin tam ortasına hem de bi yığın CW nin ortasına bidaha aynı partide olsam walla billa o adamı bidaha çekerim haketmişti çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: PembeKurbaga

kesin çözüm bulunmalı

Ya ts basıp kabul etcen her ihtimale karşı yada sthelt basıcan rougesan ben seekden gelen teklifleri kabul etmiom etiğim de de ts oluo zati genelde gianta çekiolar sizde seekden gelen teklifleri kabul etmein derim...
  • Ts param yok petler hazır mageyim dies de human master açamadım gıyemıyorum...
  • Evet maalesef bunu kendini bilmez birkaç kişi yapıyor. İnsanların emeğini çalıyor emek hırsızları .
  • 24 saat ts li dolaşırım cz ve savaş hariç
  • sizde tek 3 kısılı patylere gırmeyin bence sadece 7 8 kısı olan 5 6 kısı olanlara gırın 2 we ya 3kısı le yaparar genellıkle bu isi a.q lar ben lwl 64 mage yım ama ben bıkere bile cekmedim
  • Dies için hayır! Goleme çekenlerin resimlerini çekip gm lere pm atın bakın noluyo o eziklere
  • ya bence bunlari yapanlar kiskaçliktan yapio ztn fark ettiysenz hepsi eziqq bizim kadar kasamiolar sonra böle goleme fln tpliolar ben bir shadow wainim sealt basiorm kurtuliorm warior mage we roguelerde 24 saat tsmi bassin çok yanliş böle kişilerin iki üç tanesini banlattim

camera programi açtm we 3 4 kez beni çektiler bu görüntüyü youtube,gmhelpme we gmnin özel sitesine yolladim artik o arkadaşlar sinirsiz banli sizde böle yapin en azindan ss çekin güzel bi başlik
  • bence hiç bi zmn sekkte partye girmeyin tanımadıklarınıza ben öle yapıyom artık bi kaç kere çekildim ama biirinde ts vardı adama bi ton sövdüm adam napıma bi para lazım diyor am biirndede ayttım o başka
  • ugrasmayın ts cekin sizde ben bi defa yattım ve 8m exp e ok dedim
    artık her partye ts ile gidiyorum
  • asas lar için çsüm war ama dier charlara bi çösüm bulunmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.