Şimdi Ara

beyler artık yeni 12 lere tavsiye zamanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
10
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    walla sonuna kadar haklısın dostum çözmücem bir çok kştap aldım sanki çözecekmiş gibi şu an çoğu elimde kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: narcissus34

quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

tek tavsiyem
    çalışmayı hiç bırakmayın
    hele de lys ye bir ay kala

kesinlikle katılıyorum, bütün öğrencilerin yaptığı bir hata ygs sınavından sonra çalışmayı bırakıyorlar. sınav süreci boyunca düzenli ve planlı bir şekilde ilerlemeniz sizin açınızdan iyi olacaktır.

Ygsden çıkmış eve doğru gidiyordum. Eve gidince türevi bitirmeyi planlıyordum zaten formülleri biliyordum bir tek uygulama kısmına çalışmam gerekiyordu. Eve geldim neyse dedim 2-3 saat oyun oynayayım sonra çalışırım zaten sınavdan yeni çıkmışız gece boyunca da hiç uyuyamamıştım uykusuzluk da vardı çalışsam bile verimli olmaz diye oyun oynadım.

Kendime geldiğimde tam 1 ay geçmişti. Evet tam 1 ay boyunca kendime sürekli biraz sonra çalışırım diyerek hunharca oyun oynadım. Düşünsene ygsden çıkmış ders çalışmayı düşünüyorsun anca 1 ay sonra çalışıyorsun

Düşmeyin bu hataya arkadaşlar biz hata ettik siz etmeyin. Ha ortalama bi üniversiteye girebiliyorum yine ama daha iyisini kim istemez ki

• Arkadaşlar ben ygs ve lys bir çalışıyorum hepsini bitirince sadece ygs ye asılacam lys yi de hafiften tekra edecem mantıklımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SewerusS

quote:

Orijinalden alıntı: gregoryhouse1996

yazın yatın açık liseye geçin okul açılınca günde 6 saat
    yardırın soluğu ilk binde alırsınız

Hocam 480 puanlik okula gidiyorum ad yapmis bi okul biraksam diplomada sorun olmaz mi

hocam üniye gidecekseniz lise diplomasının önemi yok boşa diploma olayına kafa yormayın son sene çalışacaksanız geçin açığa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.