walla sonuna kadar haklısın dostum çözmücem bir çok kştap aldım sanki çözecekmiş gibi şu an çoğu elimde kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: narcissus34
quote:
Orijinalden alıntı: lalelim
tek tavsiyem çalışmayı hiç bırakmayın hele de lys ye bir ay kala
kesinlikle katılıyorum, bütün öğrencilerin yaptığı bir hata ygs sınavından sonra çalışmayı bırakıyorlar. sınav süreci boyunca düzenli ve planlı bir şekilde ilerlemeniz sizin açınızdan iyi olacaktır.
Ygsden çıkmış eve doğru gidiyordum. Eve gidince türevi bitirmeyi planlıyordum zaten formülleri biliyordum bir tek uygulama kısmına çalışmam gerekiyordu. Eve geldim neyse dedim 2-3 saat oyun oynayayım sonra çalışırım zaten sınavdan yeni çıkmışız gece boyunca da hiç uyuyamamıştım uykusuzluk da vardı çalışsam bile verimli olmaz diye oyun oynadım.
Kendime geldiğimde tam 1 ay geçmişti. Evet tam 1 ay boyunca kendime sürekli biraz sonra çalışırım diyerek hunharca oyun oynadım. Düşünsene ygsden çıkmış ders çalışmayı düşünüyorsun anca 1 ay sonra çalışıyorsun
Düşmeyin bu hataya arkadaşlar biz hata ettik siz etmeyin. Ha ortalama bi üniversiteye girebiliyorum yine ama daha iyisini kim istemez ki
Arkadaşlar ben ygs ve lys bir çalışıyorum hepsini bitirince sadece ygs ye asılacam lys yi de hafiften tekra edecem mantıklımı
quote:
Orijinalden alıntı: SewerusS
quote:
Orijinalden alıntı: gregoryhouse1996
yazın yatın açık liseye geçin okul açılınca günde 6 saat yardırın soluğu ilk binde alırsınız
Hocam 480 puanlik okula gidiyorum ad yapmis bi okul biraksam diplomada sorun olmaz mi
hocam üniye gidecekseniz lise diplomasının önemi yok boşa diploma olayına kafa yormayın son sene çalışacaksanız geçin açığa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme