Şimdi Ara

Beyler az bakın.bana bot diyenler özellikle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam abi bot kullanmıosun anlaşıldı sustum

Ama tibette çok ii hatırlıom millet 35-45 lvl iken dw pvpsinde izliodum ben sen o zmn 52-56 lvl mi ne olmuştun paso kesiodun hiç kimse seni kesemiodu(glaviersin yanlış hatırlamıosam)her önüne geleni kesip noob falan diodun O zmn çok acayipime gitmiştin millet 40 falan iken 56 idin kesiodun herkezi bide dalga geçiodun o zmn milleti kesince
  • Kısaca takma kafanaaaaaa.
  • ya Hyper abi ben NightMaredeyken snn ofline olduğun zamanları bilmiom ki onlar uyuyolar siz kasıyonuz batıyo heralde onlara

• quote:

Orjinalden alıntı: NecroMaancer

NecroMaancer her konuda en az 1 tane saçma saçma cevaplar verip post kasıyosun.Amacın nedir?

• insanlara durup dururken bot diolar bu insanlar kendileri bot kulanıyo olmasın bencede size katılıyorum
  • HYPER=BOTTER
  • yine aynı şeyi yapıyorsun ve bu yaptığınla kendini küçük düşürüp beni yüceltiyosun ben oraya kanıt koyun dedim kanıtın yoksa konuşma izle sadece NOOB salak herif hadi koy video bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_manhiak

HYPER=BOTTER

Sen aldırma HypeR kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş
  • Kiskancliktan yav kenileri lvl 70 olamayinca baskalirini kafaya takiyolar birrak abi bosver oyuna devam
  • ulan neyini çekemeyecem sen kimsin ki kıçımın kenarı botter e bağlıyo kastırıyo sonra çıkıp millete hawa basıyo yok lwl 60 ım yok 70 im sen mi kastın lan sanki kanıt istiyo bide sen kullanmadığını kanıtlasana o zaman hadi bizde kullanmadığına dair kanıt bekliyoz su anda kullananlar sadece 70 lwl oldular sen nası oldun uyumadn kastın demi...
    bunun dısında BLACKMASC kedili medili laflar yazmıssında ben lafımı hyper e yazdım sana niye battı sende sunu öğren o zaman 2 kişi tartışırken 3.ye ne düştüünü öğren tamammı g.z herif

• söylediğin laflarla dahada batıyorsun salak herif seni bu kadar elmanın içinden bi çürük senmi çıktın bende botla kassaydım diğer 70 ler gibi banlanırdım buda sana kapak olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

quote:

Orjinalden alıntı: mr_manhiak

HYPER=BOTTER

Sen aldırma HypeR kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş

dogru :D

• kardeş gözünü seveyim bana yardımcı ol nasıl yapılıyo bu bot işi paralı veya parasız
    quote:

Orjinalden alıntı: clubber_fg

Ne kadar bot düşmanıymışsınız ya ehehuheuh hyper bot olsan ne olcak kimi ilgilendirirki ben herkese söylüorum bot kullandığımı ve kimseye bişi kanıtlayacak deilim hatta botla ilgili sorusu sorunu olanlara bile yardımcı oluyorum.Beyler aşın artık kendinizi kimse elle kasanlara madalya vermiyo bu oyun çığrından çıktı artık
  • ıster bot kullanın ister kullanmayın ben sızın unıonda olmama ragmen bı selam bile almıyosunuz lvl 51 deyım su an. sizden 5 k pls die para dilenıcek deılım bana öyle gelıyorkı siz dusuk lvl oyunculara hep yukardan bakıyorsunuz unutmayın orası gercek hayat deıl sadece iyi zaman gecırmek için yapılmış bir oyun
  • uniona bnm kadar yazı yazan çok insan yoktur emin olabilirsin kimsye yüksekten baktığımız yok sonuçta bir oyun tatsızlık çıkmasın istiyoruz ama arada böyleleri çıkıyor arada görmediğim cvp vermemiş olabilirm çnkü guild veya party penceresindeyken unionda yazılanlar görünmüyor ama elimden geldiğince unionu bir arada tutmaya çalışıyorum herkeze cvp veriyorum daha napabilirim ben :) demi
  • yok hyper yanlış anlama ben sadece sana özel yazmadım bunu cogu kısı böyle benım unıon yetkım yok zaten:) birini gördüğüm zaman pmden slm s.a falan yazarım hep ama dıkkatımı cektı yuksek lvlerden hiç cevap gelmedı bi chımaı vardı cevap veren o da banlanmış galiba cok üzüldüm. eee böyle olunca insanda bu düşüncelere kapılabiliyor neyse boşver oyuna devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brunhild -- 21 Ekim 2006; 22:13:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheImpact

Kısaca takma kafanaaaaaa.

Aynen salla.
  • walla yeni version botlari görmedim ancak eski version botlar yani skill kullanmayanlar okadar da hizli degil hatta zaman kaybı nedeni hem charini 4 5 lvl düsük moblara birakiyorsun hemde skill kullanmadan kasıyor ne gelirisi olur düsünün. Ben sahsen sürekli aktif bi oyuncuyum sabahlara kadar kasarken etrafimda botterlar olurdu pekde umursamam sahsen cünkü benim ilerledigim kadar ilerliyemez herneyse botla hızlı 70 olunmaz diyorum ben. ne işe yarar bence sp kasmak istiyenler icin iyi bir yoldur diger türlü 60 lik adam botla felan ugrasak zaman kaybetmek istemez. Yeterince açık konusmusumdur insallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Internal Bleeding

walla yeni version botlari görmedim ancak eski version botlar yani skill kullanmayanlar okadar da hizli degil hatta zaman kaybı nedeni hem charini 4 5 lvl düsük moblara birakiyorsun hemde skill kullanmadan kasıyor ne gelirisi olur düsünün. Ben sahsen sürekli aktif bi oyuncuyum sabahlara kadar kasarken etrafimda botterlar olurdu pekde umursamam sahsen cünkü benim ilerledigim kadar ilerliyemez herneyse botla hızlı 70 olunmaz diyorum ben. ne işe yarar bence sp kasmak istiyenler icin iyi bir yoldur diger türlü 60 lik adam botla felan ugrasak zaman kaybetmek istemez. Yeterince açık konusmusumdur insallah

eski version deil onlar.senin bahsettiğin şey goldfarmerların botu.pota para vermemek için botu öyle ayarlıyorlar.sürekli gold kasıo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber_fg -- 22 Ekim 2006; 3:39:26 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.