Şimdi Ara

Beyler az bakın.bana bot diyenler özellikle (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cevap vermiim dedim cunku bot yuzunden banlandım
    sadece kıskandıkları icin yapıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: last_funy

cevap vermiim dedim cunku bot yuzunden banlandım
    sadece kıskandıkları icin yapıolar

Sen mi bot yüzünden banlandın??

olum ben 32 ken sen lv 20ydin ...40 oldum 22-23 lerdeydin nası bot bu???

şuanda da 25-26 sın öyle gördüm seni ama nasıl bottur bu anlamadım??

• aynı sey benim basımda da oldu boyle arada sinekler cıkıyor bir arkadas da bana soyle demisti.
    yabancı ilse 70 olunca helal olsun kasmıS diyorlar tuk ise BOTTUR BOT..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeCiK -- 22 Ekim 2006; 20:41:36 >
  • onu diyenler zaten seni ksıkanıyolardır ondan diyolardır

• Bot Kullanmak Bence Kötü Bi Şey Değil Bu Oyun'da Eğlence Yüksek Lvl'lerde Başlıyo O Yüzden Botçulara Kızmıyorum Kullanın Kardeşim Bu Bir Oyun Bu Kadar Takmayın Kafanıza
  • slm hyper bn ümit tr tanıdınmı hyper bi kere cok ii bir insan ayrıca bnada çok fazla msj yazıyordu sağolsun coook ii biri olduunu düşünom şağsennnn
  • hatırladım dostum yanlız çk fazla pm gelyr kasamıyrum artık buraya topic açtımdan beri pm ötesi oldu artık ikide birde s.a yada aga die pm geliyor
    not:AntiAga
  • öfff o aga kanka diyenler yokmu oyundan sogutuyolar adamı
  • evet hiç tanımadığım adamlar kanka naber die msj atıyo cvp vermeyince botter oluyz mecbur si@ yazıp yolluym :D
  • Özelden msjlara yiyiyorsa cevap ver. SLm diyor slm veriyor ağa 5k versene ağa hunter olsana. Slm veridğine pişman oluyorsun. Şehire indim mi tanımadığım kişilerin mesajlarına karşılık vermiyorum. Üstüne üstlük bir de küfür ediyorlar. Nerdese charı satıp Türklerin en az olduğu ilk açılan serverlardan char açacam. Yada oyunu bırakıp Türklerin olmadığı bir oyuna başlayacam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.